Home / Știrea zilei / Pilula Roșie – Meme de la Cititori (II)

Pilula Roșie – Meme de la Cititori (II)

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Octombrie 20, 2019

Salutare camarazi,

Mi-ați trimis o grămadă de meme. Asigurați-vă că jaluzelele sunt trase și VPN-ul pornit, memele următoare sunt picante și ILEGALE.

Să începem cu una care m-a pus pe gânduri, un fragment dintr-o carte de memorialistică holocaustică descrie o scenă fizic imposibilă.

Oare realizatorul desenelor animate Tom și Jerry s-a inspirat din literatura fantastică a propagandiștilor holocaustici?

Apoi continuăm cu niște meme de-a dreptul scandaloase, care în unele țări mai “civilizate” pot determina amenzi serioase pentru distribuitori.

Pilula Roșie - Meme de la Cititori (II)

Este un sentiment deosebit de rebel când distribui o memă ilegală, rivalizat doar de satisfacția pe care o resimți când îți imaginezi reacția lui Schlomo.

Din păcate, majoritatea sunt în limba engleză, aș dori să văd mai multe meme în limba română.

Memele în limba română sunt ce trebuie.

Horia Sima susține memele în limba română.

Asta a fost emoționantă.

În continuare, restul memelor primite pe mail:

 

12 comments

 1. aborigena aia, cu exces de melanina, nu i vina ei ca s a nascut asa pocita. cu sufletul platesti la Judecata nu cu aspectul fizic..singur Ortodoxia (vb par Arsenie Papacioc) ca in rest memele sunt ok..

  • Nici nu reiese din mema ca ar fi vina cuiva…doar sa te intrebi pe tine insuti pe care dintre ele ai vrea-o ca prietena, sotie, vecina, profesoara etc

  • Diferentele sint clare si doar un idiot neaga realitatea.
   “Cine se aseamana se aduna” – intre oameni.
   La “judecata” se vor judeca neamurile – adica oamenii inruditi, nicidecum partidele/gastile = asocierile de interese ori de filozofie politica.
   Traitul “intre ai tai” este dovada de discernere – acceparea similaritatilor si respingerea diferentelor. este dovada DIS-criminarii, adica ne-incriminarii, ne-invinovatirii.
   Sigur, biologic vorbim de mamiferul “om”, socialmente vorbim de anume om cu anume caracteristici – aici avem rasele diferite, duhovniceste vorbim de omul a ipostas al Creatiei.
   Nu exista o forma biolgica unica, nu exista o convietuire, relationare umana unica, nu exista o tipologie mentala onica si nici o traire supra-fireasca, religioasa unica.
   Este astfel cert ca exista diferente pe care omul le vede si are preferinte pentru unele aspecte sau nu.
   Asta inseamna discriminare = diferentiere rationala si confirmarea discernamantului prezent doar la om, intelegere superioara simplei logici si indiferenta fata de catalogarile ideologice.

 2. Se incinge Whatsu-ul cu astea

 3. Referitor la chestiunea cu sursa de lapte și miere din pnl.
  Toată lumea știe că doamna respectiva este foarte “tunată” și că pe post de sâni are silicoane care nu dau lapte sub nici o forma.
  Iar miere, din nefericire pnl are numai trântori care se întrec în bufonerii. Albinele sunt departe de ei.

 4. Nivelul acestor meme este direct proporțional cu nivelul de subversiune, creativitate și inteligență a acestei generații, nu departe de valoarea nulă… Orice act “dizident” valid necesită cultură politică și un minim de viziune sociologică. Nu poți să adaptezi montaje străine la situația autohtonă și să spui: moamă ce subversiv… Actul creativ trebuie să se delimiteze radical de actul normativ, altfel avem a face cu actul de impostură. Cât despre inteligența creatoare, care de cele mai multe ori se îmbină perfect cu inteligența emoțională (empatia), iar aceasta se cultivă prin “munca culturală”. Cititul real și asimilarea empirică nu poate fi înlocuită cu ecranul, dovadă generația actuală și succesul liberalismului.

  • Argumentul tau suna ca declaratiile lui Obama ca lumea trebuia s-o fi ales pe Clinton pentru ca e politician de cariera in loc sa puna la Casa Alba un “amator” ca Trump. Si afirmatia ta ca nu poti sa adaptezi: ba poti (vezi Romaniaball). Memele au devenit limbaj universal. Si cu atat mai mult cum lumea nu citeste carti si unii nici macar site-urile de stiri e nevoie de ele. Uita-te cat de nociv e Vice si Buzzfeed. Hillary si-a angajat armata de trolli pe internet. Singura diferenta e ca fiind platiti erau falsi, pe cata vreme memele cu Trump erau mult mai autentice pentru ca multe erau facute din convingere.

   • Nu înțeleg sofismul folosit în comparația cu Obama și Trump? Spui așa: “Si cu atat mai mult cum lumea nu citeste carti si unii nici macar site-urile de stiri e nevoie de ele. Uita-te cat de nociv e Vice si Buzzfeed.”
    Fără să vrei îmi dai dreptate! Nivelul de politizare și sociologie e atât de scăzut la generația ta, de cultură nu mai vorbim, încât mințile au fost cucerite cu niște simple desene derivate din Marketingul profesionist, adică există din 1920 (Edward Bernays). Cam ăsta e nivelul vostru… Nu uita un lucru, în timp ce voi copiați producția occidentală, adică faceți ciorbă re-încălzită, occidentul ne jecmanește de țară! Fiți și voi mai originali și, mai ales, combativi! Numai bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *