Home / Problema Țigănească / Ursuleț chinuit de țigani în Brașov

Ursuleț chinuit de țigani în Brașov

Cel Mai Mare Aliat
Incorect Politic
Iunie 18, 2019

Se pare că avem un nou episod din teroarea țigănească, însă de această dată victima este un ursuleț inocent.

Atenție! Urmează imagini care vă pot afecta emoțional!

Link către video

Preluat de pe Nationalisti:

Val de indignare pe Facebook după ce au apărut imagini cu un ursuleț chinuit de tigani în județul Brașov. Dacă dădea ursoaica pentru ei imediat se făceau patrule pentru împușcarea ei.

S-a întâmplat în comuna brașoveană Augustin! Totul spre amuzamentul tiganilor din jur, care pozau si filmau micuțul animal speriat! Asociațiile pentru protecția animalelor s-au autosesizat și cer tragerea la răspundere a celor care au chinuit ursulețul. Şi poliţiştii vor lua măsuri.

„Urmare a unui filmuleț postat pe rețelele de socializare in care apare un pui de urs capturat și chinuit de niste persoane din localitatea Augustin, judeţul Brasov, în data de 17.06.2019, lucrătorii SAESP Brașov s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracțiunilor de braconaj prev.de art.42 al.1 lit.a din Legea 407/2006 și chinuirea animalelor prev. de art.25 al.1 lit.e din Legea 205/2004. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului d.p.l. Judecătoria Rupea pentru identificarea autorilor, stabilirea întregii activități infracționale și împrejurărilor comiterii faptelor”, au declarat reprezentanţii IPJ Braşov.

Poliţiştii au precizat că vor monitoriza în continuare situaţia.

Nu trece o săptămână în România fără ca țiganii să comită ceva crimă, însă acest eveniment m-a lăsat surprins. În mod normal mă așteptam la o ceartă, furt sau agresiune fizică, nu la torturarea unui ursuleț.

Natura trebuie protejată și respectată, omul nu este deasupra ei ci este o parte din ea.

Problema urșilor se datorează parțial deforestării excesive, care este la rândul ei cauzată de interesele străine pentru jefuirea a României. Astfel, atât românii câț și animalele au de suferit, iar acest lucru va continua din păcate cât timp țara noastră se află sub dominația capitalului străin și al Uniunii Europene.

Ce au progresat progresiștii?
Ce au conservat conservatorii?

 

Pădurile noastre sunt o adevărată comoară. Pe lângă faptul că reprezintă ”casa” a multor animale sălbatice, ele au fost utile neamului românesc, nu doar ca resurse, ci ca adăpost împotriva dușmanilor – rezistența anticomunistă a fost mai activă în zonele de munte și pădure.

Cruzimea împotriva animalelor ar trebui pedepsită mai dur, iar defrișarea ar trebui oprită – fie că este cauzată de hoți simpli sau companii străine.

3 comments

  1. Sunt prea multi orisicum Romania e printre putinele tari care mai au asemena animale, tarile mai civilizate i-au exterminat intelegand faptul ca ei reprezinta o problema pentru concetateni, la fel si cu lupii si porcii salbatici.Numai la noi trebuie sa aparam animalele cu toate ca au o explozie a populatiei si ataca oameni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *