Home / Educativ / Drama și Influența Sionistă în Mișcarea alt-right

Drama și Influența Sionistă în Mișcarea alt-right

MNR
Incorect Politic
Iunie 18, 2019

Că alt-right-ul este plin de evrei, poponari, transsexuali și toate rebuturile societății nu cred că mai miră pe nimeni.. și dacă nu se încadrează în nici una dintre acele categorii, cu siguranța membrii alt-right sunt “foști liberali” care “au gustat din pastila roșie” cum este BakedAlaska , cel ce a lucrat la Vice.

Pentru o lectură plăcuta vă recomand următoarea melodie:

Pe scurt alt-right este o glumă proastă, dar din păcate eficientă, menită să creeze tensiuni între goymii creștini și musulmani și să promoveze naționalismul civic și homosexualitatea, distrăgând atenția de la problema adevărata: jidanul!

Conform poponarului pe sfert jidan și cu soț mai negru decât cărbunele, Milo Yiannopoulos, Tommy Robbinson , evreu , agent Mossad și mare luptător anti-islam a fost lăsat fără câteva zeci de mii de dolari. Acești bani erau obținuți din donațiile proștilor care doreau să îi finanțeze turneele, mașina blindată, gărzile de corp și cocaina.

Vinovații sunt Caolan Robertson și George Llewelyn-John. Ei sunt un homo-cuplu.

Mie acum mi-e neclar ce este acest George… o fostă femeie trans care acum se identifică ca fiind bărbat. Iar Caolan este homo. Caolan a lucrat pentru compania media ce se vrea alt-right, RebelMedia, deținută de un evreu, Erza Levant. El a postat pe youtube la un momen tdat un video lacrimogen în care prezenta motivele pentru care a plecat de la RebelMedia, un video plin de minciuni și acuzații false. Nu îmi place Erza dar nu îmi plac nici minciunile.

Pe Twitter, homo-George se descrie ca fiind liberal.

Iar homo-Caolan răspândește propagandă Buzzfeed pe Twitter, cumva Buzzfeed se poziționează de partea lui.

Tot acest cuplu  homoglobus a realizat documentarul evreicei Lauren Southern, Bortherless. Eu nu l-am vizionat, am vizionat însa comentariile Lanei de la RedPillIce și ale lui Vlad de la SquattingSlavTV. Mi-a fost de ajuns.
Acest homocuplu nu numai că a furat bani pe care i-au consumat pe alcool și alte distracții homosexuale prin cele mai luxoase zone din Londra, dar au colaborat timp de peste un an cu o organizație de extremă stânga finanțată de Soros. (dacă l-ați văzut menționat sau postat printr-un articol de-al meu, Sterie este responsabil)
Conform lui Milo, ei se fac vinovați de următoarele:
– Au furat Bitcoins în valoare de 20 de mii de dolari când Tommy Robinson era în pușcărie
– S-au distrat plătind cu cardul soției lui Tommy Robinson
– Au furat aparatură foto-video pe care au schimbat-o cu aparatură second-hand
– Au lucrat cu oraganizatia de extremă stânga, afiliată la ANTIFA, Hope not Hate
– L-au furat și pe Alex Jones, taxându-l foarte mult
– Au oferit celor de la Hope not Hate locația lui Tommy Robinson
– Au oferit locațiile lui Gavin McInnes aceluiaș grup
– În timp ce se ocupau de PR-ul lui Milo au creat emailuri false cu scurgeri de informații, inclusiv cu identitatea soțului lui Milo
– Au suprataxat-o și pe Lauren Southern
– Au aucuzat de viol un activist de stânga, desigur acuzația s-a dovedit falsă
– Au modificat vocile oamenilor care apăreau în documentarele lor
– I-au spus tot ce au făcut lui Lauren Southern, care i-a încurajat în comportamentul lor
– Au acuzat-o pe Lauren Southern și mai apoi pe Tommy Robinson că au fost radicalizati de către extrema dreaptă online

 

Cuplul globohomo a lansat un documentar despre libertatea de exprimare, You Can’t Watch This! în care apar: Gavin McInnes, Alex Jones, Laura Loomer, Paul Joseph Watson și alții. Adică numai jidani și gate-keepers pentru jidani.

 

Și mai amuzant, everica Lauren Southern s-a întâlnit și ea cu reprezentați ai grupării Hope not Hate când lucra cu cuplul de homalai la Borderless.

Nigel Farage a fost obligat să își ceară scuze public pentru că a catalogat Hope not Hate ca fiind o grupare extremistă periculoasă, iar jidanca Pamela Geller și criptojidovul Richard Spencer au fost banati din Marea Britanie la cererea celor de la Hope not Hate.

Dacă vreți să citiți întreaga dramă o puteți face -> aici <-.

Din punctul meu de vedere este o dramă foarte interesantă, în care sunt implicați numai evrei și oameni care protejează evrei.

Caolan și Tommy sunt prieteni cu cei doi cripto-jidani de la Britain First.

Nick Griffin a spus foarte clar că și lui i s-au oferit bani de la sioniști, aceștia doreau criticarea constantă a islamului și tăcerea absolută când venea vorba despre băncile conduse de ei.

Iată declarația lui Nick din 2013: link

 

Tommy Robbinson

Tommy Robinson a apărut de niciunde. Numele lui este  Stephen Christopher Yaxley, (conform wikipedia, însă nu putem să știm 100%) și într-un interviu a declarat că părintii lui au fost imigranți irlandezi. O poveste frumoasă ca să poată să își ascundă bine originile.

El înființează în 2009 EDL – English Defence League – după ce află din ziare că islamiști recrutau luptători pentru regimul taliban în orașul său.

De aici înainte urmează o serie de scandaluri și arestări, inclusiv hărțuirea unui elev sirian care este acuzat pe nedrept de Tommy că a avut un comportament imoral față de o colegă. El a mers atât de departe încât a prezentat prove inventate. Drept urmare elevul sirian a fost atacat și terorizat, a avut mâna ruptă, a fost spitalizat, părintii fiind nevoiți să se mute din zona respectivă.

EDL a fost prezentată de către Tommy Robinson ca fiind o mișcare anti-jihad a oamenilor din clasa muncitoare. Adevărul este că EDL a fost și este sponsorizată de către sioniști, care au turnat zeci de milioane de lire în acest proiect. Singurul scop al EDL este lupta pro-Israel.

EDL a adoptat încă de la început tehnici sioniste de a crea conflicte între creștini și musulmani. Mulți dintre membrii EDL au obținut sponsorizări individuale și excursii în Israel.

Chiar dacă Tommy Robinson a părăsit EDL în 2005, EDL și-a continuat misiunea.

Din EDL a făcut parte și Roberta Moore, jidancă născută în Brazilia, care a condus aripa Jewish Division,

Ea s-a retras în EDL  pentru că “a fost deturnat de naziști”.

Din nou o tactică jidănească care prinde la proști. În momentul în care lumea realizează conexiunile și Israelul sau politicile sioniste jidanii vin cu astfel de trucuri. Astfel că, un goy naiv sau  cu o inteligență medie va crede că mișcarea respectivă este ceea ce trebuie acum.

Tommy Robinson are legături strânse cu Mossad, și chiar Mossadul l-a pregătit să promoveze agenda și politicile sioniste în Marea Britanie. Numai la început Tommy a primit jumătate de milion de lire pentru activitățile sale în numele Israelului.

Existau zvonuri că Tommy Robinson și-ar fi făcut o operație estetică majoră pentru a își ascunde fizionomia și a părea cât mai arian și că numele său real este Tobias Rubenstein, de naționalitate israeliană. Nu se știe însă nimic clar, agenții israelieni au originea foarte bine ascunsă și au mereu pașapoarte false sub diferite nume și naționalități.

Ce este însă foarte interesant este faptul că EDL a fost sponsorizat și de către homosexuali foarte bogați, care se învârt în cercuri selecte. Aceștia văd islamul ca fiind o amenințare majoră pentru stilul lor de viață degenerat.  În EDL s-au înscris de-a lungul timpului foarte mulți masoni, unii chiar de grad mare, dar și sataniști.

În 2018 când Tommy este arestat pentru că încalcă o decizie a tribunalului, este sprijini și ajutat de către Daniel Pipes, un sionist globalist și organizația sionistă a acestuia, Middle East Forum. (MEF)

Tot MEF a finanțat și organizat protestele “Free Tommy Robinson!” .. și nu au finanțat și organizat proteste doar în Marea Britanie, ci și în Texas și Israel.

Daniel Pipes este menbru al Consiliului pentru Relații Externe (Council on Foreign Relations).

Despre găștile de musulmani care batjocoreau copile la Rochdale s-a tot scris, au fost mulți oameni implicați în încercarea de a le opri și în încercarea de a forță poliția să se implice, și albi, și negri și indieni și musulmani…  Tommy Robinson nu a făcut altceva decât să creeze un circ și să exploateze financiar situația.  Nazir Azfal a fost unul dintre oamenii care s-au implicat cel mai mult în acest caz dar nu s-a auzit nimic despre el pentru că este musulman.

Să nu uităm că Tommy Robinson a fost arestat de nenumărate ori, iată câteva exemple: 2005 atac, 2012 a intrat în SUA cu pașaport fals!!!, 2014 pentru fraudă unde a fost implicat cu cineva din familia Rothschild și cumva a fost scos rapid din închisoare și a mai fost aresat și pentru poseie și consum de droguri.

Unul dintre liderii EDL și prieten bun cu Tommy, a fost arestat pentru că a răpit o școlăriță și i-a făcut poze când aceasta se afla goală în cadă. Acest gunoi organiza marșuri anti-musulmani și răspândea propagandă sionistă. link

Iar acesta este Milton Keynes, vechi membru EDL și prieten cu Tommy, el a fost arestat pentru viol… a violat o minoră de peste 100 de ori. (link)

Și Stephen Lennon, co-fondator ELD a fost arestat pentru pedofilie.

Oamenii ăștia luptau “pentru copiii albi”, luptau “împotriva musulmanilor violatori”.

Tommy Robinson a fost promovat la greu de către Alex Jones după ce Alex Jones a început să facă bani buni. Tot atunci Alex Jones a început să îl sprijine pe Trump și să facă lobi pentru partidul republican. Coincidență??? Și tot atunci Alex Jones a început să promoveze laarpul(*) secolului: qAnon.

*Nota Editorului: LARP este un acronim pentru “Live Action Role-Play”, însemnând un joc de rol.

 

Și nu numai InfoWars l-a promovat pe Tommy și i-a acordat spațiu de emisie, ci și agenția evreiască RebelMedia, care este un proiect marca Mossad.

Stephen Lennon, membru UKIP l-a angajat pe Tommy Robinson ca și consilier, ceea ce a dus la demisia lui Nigel Farage. El a fost angajat după ce un alt consilier, Vladimir Bukovsky,  a fost arestat pentru că a descărcat de pe internet 20 de mii de imagini cu caracter pedofil, aproape toate cu băieți și practici de sado-masochism. Vladimir Bukovsky a declarat că a descărcat acele imagini în scopul de a face anumite cercetări și că nu vede că a făcut rău pentru că majoritatea băieților par să se simtă bine.

Și scandalurile din jurul lui Tommy par că nu se mai termină. Una dintre gărzile lui de corp a fost arestată pentru că a încercat să răpească un bărbat pe care îl suspecta că a furat droguri în valoare de 10 mii de lire de la ei. Ce făcea Tommy Robinson cu droguri în valoare de 10 mii de lire?

Oricum 10 mii de lire sunt o nimica toate pentru Tommy Robinson…

Tommy și-a achiziționat o vilă de 950 de mii de lire…. din banii primiți din donații.

Tommy Robinson s-a întâlnit frecvent cu lideri religioși sioniști, mai ales cu părintele Gabriel Naddaf.

Să vedem și o poză din alt unghi, ca să înțelegem cine este inspirația lui Gabriel Naddaf.

Părintele Naddaf are un poster cu Menachem Begin.

Iată un citat din Begin:

“Rasa noastră este rasa superioară. Noi suntem zeii divini pe această planetă. Noi suntem diferiți de rasele inferioare deoarece ele se trag din insecte. De fapt, comparate cu rasa noastră, celelalte rase sunt bestii și animale, vaci în cel mai bun caz. Celelalte rase sunt considerate un excrement uman. Rolul nostru este să conducem peste rasele inferioare. Regatul nostru de pe pământ o să fie condus de liderul nostru cu un pumn de fier. Masele o să ne lingă pantofii și o să ne servească ca sclavi.”

Mai sunt multe de spus despre Tommy Robinson și anturajul sau, poate îi vom acordă un articol de sine-stătător pe viitor.

http://archive.is/6OAKb

Lauren Southern/Simonsen

Lauren Southern este o altă plantă care a apărut de niciunde.

Întocmai ca și Tommy Robinson, ea s-a învârtit numai în cercuri de evrei, sioniști sau opoziție controlată: RebelMedia, InfoWars, este prietenă bună cu buze-de-pește Faith Goldie și cu evreul Ștefan Molyneux (care neagă că ar fi evreu, dar …)

Tot ce trebuie să știți despre Lauren este aici, ea recunoaște că familia ei se numea Simonsen și că au fugit din Danemarca din cauza naziștilor:

https://archive.org/details/EXPOSEDLaurenSouthernIsLaurenSimonsen_201811

Dar a uitat între timp că a spus treaba asta și când a fost confruntată a negat cu vehemență.

Lauren Simonsen vorbește împotriva islamului și niciodată împotriva sionismului sau a evreilor. A făcut tot posibilul ca în documentarul ei Borderless să ignore implicarea eveiasca.

Lauren nu și-ar trăda niciodată tribul.

Lauren s-a prezentat în scurta sa carieră ca fiind conservatoare și de dreapta. Spun s-a prezentat deoarece a anunțat că se retrage.

Ea a avut însă un iubit de rasă mixtă.

Ea a făcut o translisiune live cu un transsexual, care făcea parte din grupul ei de activiști, amândoi fiind foarte beți: (link)

Să nu uităm că tot ea s-a asociat constant cu alt evreu, Ștefan Molyneaux. Acesta a promovat-o intens pe Lauren. Video aici

Nici el nu recunoaște că este evreu.

Mulți au tendința să o sprijine pe Lauren și să ingore absolut orice lucru negativ despre ea datorită documentarului realizat în Africa de Sud, dar și acolo ca un adevărat gate-keeper pentru jidovi nu a discutat despre cine este cu adevărat în spatele genocidului albilor.

Despre Africa de Sud am scris aici: link

Până una alta, cu sau fără acel documentar, situația albilor din Africa de Sud nu s-a schimbat prea mult. Și cu ajutorul acelui documentar a câștigat încrederea multora. O tehnică de manipulare foarte veche.

Concluzia este tristă, toate mizeriile acestea care se prezintă ca fiind alt-right sunt evrei, homosexuali, sioniști sau toate trei la un loc.

Până și cel mai bine plătit activist din lume, Richard Spencer, care a câștigat 60 de milioane de dolari din activism s-a dat de gol că este evreu..

Alt evreu din comunitatea (((alt-right))) este odiosul Felix Lace aka Black Pigeon Speaks, pe care Andrew Wang Lin de la DailyInformer l-a promovat constant. De fapt au câteva lucruri în comun, amândoi sunt foarte scunzi și au fetishuri cu femei est-asiatice așa că denigrează sistematic femeile albe. Tot ei promovează agenda MGTWO, adică un fel de feminism pentru bărbați ratați.  (link)

Toți oamenii ăștia militează pentru închiderea granițelor și amplifică constant tensiunile dintre creștini și musulmani.

Granițele erau OK până la invazie și ar fi OK și acum dacă armata  și paza de coasta și-ar face treaba.

Înainte să îi ascultați pe oricare dintre membrii comunității (((alt-right))) gândiți-va că cel mai probabil nu aparțin tribului nostru și că nu urmăresc decât câștiguri financiare și distrugerea rasei noastre.

Și gândiți-vă de două ori înainte să urmăriți personalități de prin România care militează împotriva islamului, dar îmbrățișează iudaismul… cel mai probabil nici ei nu aparțin tribului nostru.

 

11 comments

 1. Nu inteleg articolul asta, deci e impotriva englezilor care vor sa ii trimita pe straini din tara lor si sa fie cum erau inainte? E impotriva miscarii alt right care nu a existat niciodata ea fiind creata de media Americana pentru a avea un inamic sa il demonizeze? De asemenea asa zisi lideri ai aceste miscari nu au fost niciodata etnostatalisti sau cu viziuni naziste, asa ca de ce ar ataca pe evrei cand nu ei sunt cei care fac atacuri teroriste,schimba etnica intreaga tara. Desigur e posibil sa fie spus ca promoveaza miscari ce fac acest lucru dar daca populatia locala ar spune nu atunci ce putere ar mai avea?
  Traiesc si respir pentru Israel.

  • nu ca m-ar interesa foarte tare comentariile tale dar dintr-o eroare tehnica nu se postase tot articolul.
   nu este impotriva englezilor acest articol. tommy robinson nici nu este englez este un agitator evreu care creaza haos in propria tara. evreii se chinuie sa ii faca pe crestini si musulmani sa se omoare intre ei. ISIS este tot o creatie a evreilor si stim foarte bine ce a facut ISIS in multe tari arabe. Cu o mica cercetare pe internet poti sa vezi cati militanti ISIS care au fost capturati erau de fapt agenti MOSSAD.
   Miscarea alt-light a fost creata de evrei, din ea fac parte numai personalitati evreiesti care promoveaza homosexualitatea si nationalismul civic. Din pacate a prins la public.
   Greu cu tine… saracutul de tine..

   • Stiu lucrurile astea de aceea nu inteleg articolul care sare de la un punct la altu, iar Tommy nu e evreu ci doar un bun prieten al evreilor care il finanteaza si il tin departe de extremistii musulmani care vor sa il omoare. Cat despre ISIS e mai complicat decat a spune “e facut de evrei”, nu neg ca serviciile americane de spionaj au antrenat si armat o serie de indivizi, dar acestia nu ar avea cui sa ii faca aceste lucruri daca religia Islamica nu ar promova,cel putin in forma pura prin Hadith, asa ceva. Cat despre planul de a pune pe musulmani si crestini sa se lupte e mai mult o fantezia a extremistilor evrei ortodocsi decat altceva, luand in considerare ca Europe nici macar nu mai este crestina,nihilismul si placerea fiind la putere, motivul aducerii acestor oameni in Europe si schimbarea demografica e bazata pe mai multe puncte, as putea sa intru in detalii dar ar fi o pierdere de timp pentru ca nimeni nu poate opri acest proces.Si as dori pe viitor sa nu mai fiti asa de ironica, multumesc anticipat Shalom.

    • esti extrem de pervers.. cred ca Shekelsberg are dreptate in legatura cu tine… 😉
     1) Tommy este evreu, postarea pe Twitter in care recunoaste lucrul acesta este arhivata
     2) evreii il platesc sa creeze agitatie si haos si tensiuni
     3) ISIS e facut de Mossad.. asta am zis eu si tu o dai cu serviciile secrete americane .. orice sa indepartam atentia din directia jidanilor

     cu restul nici nu mai are rost sa imi bat capul si nu, nu te obo sa imi raspunzi caci efectiv nu ma intereseaza propaganda ta ieftina

     • Toti cei pe care ii mentionezi in articol sunt ALT-LITE nu ALT-RIGHT

      ALT-LITE vorbeste doar despre musulmani.

      ALT-RIGHT vorbesc despre evrei.

      Spune si despre evreul Ezra Levant — fiindca Tommy si altii sunt angajati ai Rebel Media, a carui patron e Ezra Levant

 2. cel mai important de stiut e ca ovreii au inventat islamul ca o contrapondere la crestinism. astea doo religii (mozaism/Islam) sunt practic identice. o pastila rosie
  https://rosettedelacroix.com/?p=23586

 3. Bun material. Atentie, filmul cu Richard Spencer este o facatura. Unele dintre afirmatiile sale sunt rupte din context, iar altele sunt facute in gluma.

 4. Pe fond aveți dreptate, însă trebuie să semnalez totuși două tâmpenii cât casa de mari care s-au strecurat în articol:

  1) „Iar acesta este Milton Keynes, vechi membru EDL și prieten cu Tommy” – Milton Keynes este un oraș, nu o persoană!
  2) „Stephen Lennon, membru UKIP l-a angajat pe Tommy Robinson ca și consilier” și „Stephen Lennon, co-fondator ELD a fost arestat pentru pedofilie” – Stephen Yaxley-Lennon este numele real al lui Tommy Robinson (!) și n-a fost arestat niciodată pentru pedofilie.

  Posibil să mai fie și alte greșeli. Eu pe acestea le-am sesizat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *