Home / Internațional / Ungaria și Polonia pun bețe în roate Sodomei – resping expresia “egalitate de gen”

Ungaria și Polonia pun bețe în roate Sodomei – resping expresia “egalitate de gen”

Vlad Voicu
Incorect Politic
Mai 11, 2021

Ungaria și Polonia pun bețe în roate Sodomei

Ungaria și Polonia continuă dezvoltarea suveranismului european prin respingerea expresiei aberante “egalitate de gen” la o întrunire a oficialilor europeni.

R3Media:

Polonia și Ungaria s-au opus includerii expresiei „egalitate de gen” în declarația adoptată sâmbătă de liderii statelor UE la summitul european ce s-a desfășurat la Porto, informează Agerpres.

Opoziţia guvernelor conduse de Viktor Orban şi Mateusz Morawiecki faţă de menţiunea „egalitate de gen” se explică prin faptul că în opinia lor se creează astfel „un spațiu pentru drepturile LGBT, lucru faţă de care ele (Polonia şi Ungaria n.red) se opun ferm, întrucât afirmă că aceasta le-ar putea distruge țesutul propriilor societăți creștine”, precizează un diplomat european.

La același summit, România a fost reprezentată de președintele Klaus Iohannis, care a susținut varianta pro-LGBT propusă inițial. De altfel, președintele a fost un opozant al Referendumului pentru Familie și a făcut o serie de declarații despre identitatea de gen de-a lungul timpului.

Dragi vecini, mai așteptați încă trei ani sau mai puțin, în cazul alegerilor anticipate, apoi vom fi trei țări gata să călcăm în picioare ideologia sodomită.

4 comments

  1. Romania este acaparata atat de sorosisti, cat si de slugoi vanduti Occidentului. Atata timpm cat SRI este cel mai fidel globalistilor, atata timp cat toate partidele politice stau toata ziua cu UE in gura, nu avem nici o sansa sa ne alaturam Grupului de la Visegrad. Plus majoritatea romanilor care dorm pe ei si nu le pasa (aduceti-va aminte prezenta la Referendumul pentru Familie). Degeaba isi doresc cativa romani sa se schimbe lucrurile, nu se poate face primavara cu o floare!

  2. Rijeka heroes remove LGBT flag from town Hall. 07.05.2021 | Croatia 🇭🇷

    https://www.youtube.com/watch?v=cSd7dAqY8uc&ab_channel=RS

  3. Cred că trebuie făcută aici precizarea că distrugerea orașelor Sodoma și Gomora n-a avut nici o legătură cu homosexualitatea, care se întâmplă că în Noul Testament nu e condamnată nicăieri, ci cu alte păcate: „Iata care a fost nelegiuirea surorii tale Sodoma: era ingamfata, traia in belsug si intr-o liniste nepasatoare, ea si fiicele ei, si nu sprijinea mana celui nenorocit si celui lipsit.” (Ezechiel 16:49). Deci atunci când apostolul Pavel se referă la “sodomiți” (1 Corinteni 6:9), cel mai probabil e vorba despre oameni îngâmfați, îmbelșugați, nepăsători, care nu-i sprijină pe cei nenorociți și lipsiți.

    Cine e interesat poate să caute și ce a susținut preotul anglican Paul Oestreicher despre orientarea sexuală a lui Iisus Hristos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *