Home / Internațional / Un tribunal slovac a condamnat luni un deputat de “extremă dreaptă”

Un tribunal slovac a condamnat luni un deputat de “extremă dreaptă”

Mihnea Codrescu
Incorect Politic
Octombrie 14, 2020

Un tribunal slovac a condamnat luni un deputat de "extremă dreaptă"

Un tribunal slovac a condamnat luni un deputat de “extremă dreaptă” la patru ani și patru luni de închisoare pentru promovarea unei mișcări extremiste, acuzându-l că se folosește de un simbol neo-nazist (?)…

Marian Kotleba, șeful partidului de extremă dreapta, Partidul Popular – Slovacia noastră (LSNS), ales în Parlament, a fost acuzat că a promovat o „mișcare de suprimare a drepturilor și libertăților fundamentale”, potrivit parchetului.

În timpul unui eveniment caritabil organizat în 2017 de LSNS într-o școală din Banska Bystrica (centru), domnul Kotleba a dat trei cecuri la 3 familii, în fața a 400 de invitați, în valoare de 1488 de euro fiecare . Acest număr a fost considerat de tribunal ca un simbol neo-nazist, numărul 14 reprezentând un slogan de 14 cuvinte al celebrului supremacist alb David Lane, combinat cu 88 care simbolizează a opta literă a alfabetului (H), pentru salutul nazist „Heil Hitler”.

Patru ani de închisoare pentru suma unui cec dat la trei familii nevoiașe.

Această interpretare și urmările legale sunt de cea mai pură speță de poliție politică iudeo-bolsevică!

Pot spune cu certitudine absolută că judecătorii din Cehoslovacia socialistă ar fi fost mai puțin severi decât această adunare judecătorească zisă democratică.

În ceea ce privește cele 14 cuvinte în cauză – „Trebuie neapărat să păstrăm și să asigurăm existența poporului nostru și viitorul copiilor albi” – ce au așa de special?

Numiți un singur guvern european care ar închide un musulman care ar fi spus „trebuie neapărat să păstrăm și să asigurăm existența poporului nostru și viitorul copiilor musulmani” sau un jidan care ar spune „Trebuie neapărat să păstrăm și să asigurăm existența poporului nostru și viitorul copiilor jidani”?

Vă puteți imagina pentru o clipă China – pe care mass-media jidovească o prezintă ca o dictatură infernală – târând în fața unui tribunal un oficial chinez pentru că a încurajat familiile chineze să aibă copii?

Răspunsul este evident: NU EXISTĂ AȘA CEVA!

Acest proces terorist are un singur mesaj: popoarele albe din Europa nu au dreptul la nici o revendicare în ceea ce privește realitatea etnică, rasială și dinamica natalității. Dispariția trebuie să se desfășoare în liniște.

Dacă adăugăm acest val de represiune din Slovacia la procesul terorist împotriva Zorilor Aurii din Grecia și condamnarea cu închisoare a lui Hervé Ryssen din Franța, vedem că puterea jidănească internațională a dat instrucțiuni ramurilor sale administrative din țările din Europa ocupată să accelereze represiunea împotriva mișcărilor de eliberare națională.

Cu toții ne confruntăm cu același sistem, indiferent de țara din Europa în care ne aflăm. Aceași hidră malefică milenară se ascunde în umbră pentru a ne distruge continentul, rasa, religia și destinul sfânt pe acest pământ.

Pentru că jidovul nu se mai poate ascunde trebuie să-și mărturisească în cele din urmă planul și să-și anihileze adversarii.

Jidanii sunt atât de îngrijorați de faptul că au fost reperați și provocați de inteligenția naționalistă, încât își mobilizează toate resursele împotriva adversarilor, chiar dacă prin asta își asumă riscuri de vizibilitate.

România se află pe lista neagră, mai ales după aprobarea populară a ultimelor alegeri, care au determinat următorul Partid-Călău al celor drepți, USR.

4 comments

 1. Cei pe care ii stim de “jidani”, de fapt – talmudisti babilonieni, adica satanisti – nu se lasa pana nu acapareaza toata materia/bogatia lumii prin viclenie si CAMATA – caci, dobanda este camata.
  Daca iti dau 10 lei si iti cer 10 lei si 1 ban dobanda tu nu poti platei 1 ban dobanda fiindca nu poti tipari banul!
  Azi dai ca dobanda un ou, maine o gaina, poimaine o capra… in mod cert vei pierde tot si vei muri indatorat…
  Doar eliminindu-i din societate si anuland regulile lor (ca nu sint legi de fapt) exista posibilitatea supravietuirii neamului.
  Altfel, drumul spre inrobirea totala trece prin purtartea botnitei, 5G, vaccinare, genocid replicat in fiecare neam cu selectia celor care sa-i slujeasca.
  Cu ceva telenovele, joaca pe calculator, perversiuni sexuale, legalizarea drogurilor…. ca sa creada goy-ul ca e modern si se distreaza…

 2. FOARTE TRIST SI DE NEIERTAT!RUSINE CALAILOR JUDECATORI!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *