Home / Actualitate / România să fie cel mai mare caz clinic de schizofrenie din istoria Europei de Est?

România să fie cel mai mare caz clinic de schizofrenie din istoria Europei de Est?

Mihnea Codrescu
Incorect Politic
Octombrie 14, 2020

Totul a început să se accelereze la sfârșitul lunii ianuarie 2020; un exod de oameni se pregăteau să plece definitiv, fapt care a galvanizat temerile de ambele părți ale spectrului politic. „Pandemia” este citată de mass-media ca fiind cauza principală, dar în realitate migrația a început cu cel puțin trei ani mai devreme. Americanii părăseau anumite state și orașe cu zecile de mii – locuri dominate de Stânga pe plan politic și sociologic: California, New York, Illinois, New Jersey, Maryland, Massachusetts, Connecticut etc. ; toate aceste state progresiste strivesc populațiile conservatoarea din 2017, iar pandemia a jucat un rol de accelerator al acestei situații.

E totuși foarte straniu să vezi că, în absolut toate privințele, chiar dacă S.U.A. rămân modelul copiat de restul lumii, în ciuda faptului că sunt laboratorul dezechilibrului mondial, tot ei rămân lideri când vine vorba să schimbe macazul.

În mare, România copiază modelul american cu un decalaj orar de 30 de ani… Practic, în timp ce americanii fug de progresiștii și alogenii teoriei cosmopolite, românii au ales mai multă tiranie USR, mai mulți alogeni, mai mult progresism și mai mult diktat cosmopolit anti-național.

Cred cu tărie că avem de a face cu cel mai mare caz clinic de schizofrenie din istoria Europei de Est.

3 comments

 1. Manuela Alexandrescu

  Aveti dreptate! Populatia Romaniei a devenit schizofrenica in proportie foarte mare, de peste 90%. Pierderea contactului cu realitatea este esentiala in diagnosticare.
  SCHIZOFRENÍE, schizofrenii, s. f. Boală mintală cronică caracterizată prin slăbirea și destrămarea progresivă a funcțiilor psihice și prin pierderea contactului cu realitatea. – Din fr. schizophrénie.

 2. Marxismul este negarea realitatii, constructia imaginara a ceva ce nu exista si nu va exista vreodata.
  Adevarul – Dumnezeu este este obiectiv iar marxistii sustin ca este subiectiv, poate fi definit de oricine si poate fi diferit de la caz, la ca, de la un moment la altul, ….
  Prin urmare, marxistii POLITICI – comunisti, socialisti, social-democrati, democrati… mai nou, marxistii CULTURALI – liberli, neo-liberali, progresisti, progresivisti, din aia cu “noua Europa”, “noua cale”, s.a. sint SCHIZOFRENICI.
  Ei sint globalisti/sionisti sau internationalisti – tampire fara frontiere.
  Ca si degeneratii sexual, cu ei nu se poate discuta fiindca ei plutesc pe norii nebuniei, mint cum respira si urasc pe “ceilalti”. Singura solutie – eliminarea din viata publica.
  ….
  Singura politica benfica, dovedit in epoca moderna este socialismul NE-marxist, mai cunoscut drept prusac ori german atunci cand este aplicat in interes NATIONAL.
  Singurul obstacol este ca nu incap talmudistii intr-o astfel de societate deoarece camata este interzisa (cum fac numai la ei…) iar contaminarea culturala si biologica este blocata.
  =======
  Vreau sa atrag atentia ca sint voci care cheama la absenteism la alegeri… – nu ai cu cine sa votezi…
  Metoda asta merge daca ai varianta “B” – bâta = forta armata de a-i rasturna de la Putere.
  Deocamdata, fortele armate, militarizate sint ingenuncheate iar sefii sint fie jidani, fie jidaniti, fie franc-masoni = slugile jidanilor… nu se intrevede vreun grup de romani de tinuta inalta si responsavbila care sa declanseze operatiunea “Renasterea”….
  Asa ca, se alege o persoana din oferta publica, preferabil independent dar ortodox, familist (“din prima”, …) care are copii sau altcineva cu potential asemanator – daca nu ai altceva, nu conteaza ca e in vreun partid… si-asa se afla acolo din interes, nu din convingere.
  Se pune presiune spre a se angaja sa aplice masurile de reparare necesare – exista articole pe site suficiente.
  Si se voteaza, sa stie ca oamenii stau cu ochii pe el/ea si pe tot ce are… casa, familie, alte proprietati…
  Tot ce are este garantia cu care plateste daca minte si nu face ce a promis!

 3. Nota:
  Pentru a garanta pacea intre popoare, regii faceau schimb de fii care mare mergeau – practic – ostateci la cealalta Curte regala.
  Daca tatl pornea razboi, prima victima era propriul fiu…
  Si nu prea porneau lupte/razboaie in felul asta.
  Asa si cu politicienii – tot ce au este garantie (gaj suna rau…) de realizare a serviciului public.
  Ai mintit – ti-a ars casa!
  Ai furat? – ti-ai gasit firma “rasa” de pe fata pamantului, cultura/recolta pusa la pamnat!
  Ai legiferat contra neamului romaneswsc – nu-ti mai gasesti familia!
  Nu v-ati saturat de regulile franc-masonice, seculariste???
  Doar lor le folosesc si le aduc avantaje … – golanilor, ,psihopatilor, satanistilor care ne-au mintit sa ajunga la putere … ca sa ne ia acum sufletul prin tortura.
  Decat sa planga mama….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *