Home / Chestiunea Jidănească / Toate sortimentele de otravă provin de la aceeași sursă

Toate sortimentele de otravă provin de la aceeași sursă

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Septembrie 29, 2021

Toate sortimentele de otravă provin de la aceeași sursă

 

4 comments

 1. Cică “jewish”, “jewish”, “which means he is jewish” și dacă șefu’ ăl mare nu e “jewish”, nu-i nimic: vaccinul a fost “created by a jew”. Cam ca la Bill Gates:

  http://www.jewornotjew.com/profile.jsp?ID=760

  “I’ve read somewhere that he is jewish”, “he’s rich”, “I thought he was a jew, it is somewhat a general belief”, “He’s Jewish, duh” și “Verdict: NOT A JEW”. Și e sait făcut de jidani, n-aveau interes să zică că nu e dacă e și cum rămâne cu https://en.wikipedia.org/wiki/Vladimir_Zelenko?

  Nu. Oamenii din poză sunt niște afaceriști necinstiți și criminali și n-are importanță nici etnia, nici culoarea ochilor, nici vreun defect fizic și nici altceva și Asperger nu e handicap mental și se scrie “Asperger”, nu “assberger” (https://www.incorectpolitic.com/incendiar-discursul-in-versuri-al-gretei-thunberg/). Nu mă refer la https://en.wikipedia.org/wiki/Aktion_T4#Other_perpetrators ci doar la denumire.

  • Ce, Ițic, te simți cu musca pe căciulă(sau prinsă în perciunii slinoși)? Cea mai mare insultă pentru un jidan este să-l faci jidan, în întregimea semantică a cuvântului.

  • Nu știu despre “jidan”, dar http://www.jewornotjew.com zice că “jew” sau “jewish” e de bine și chiar dacă nu mă cheamă Ițic, că mi-am dat și saitul, nu doar numele, am niște strămoși pe care i-am văzut în niște tablouri și care cam aveau fețe de jidani deși erau suedezi, dar e doar părerea mea și cică pe bunicul meu l-au săltat odată că au zis că e jidan (chiar arăta, eu aș fi garantat că e, că l-am văzut într-o poză de când era tânăr), dar s-au lămurit repede că nu e și i-au dat drumul. Se pare că au fost persecutați totuși.

 2. poza spune doar ca vaccinu e cosher!

Leave a Reply

Your email address will not be published.