Home / Problema Țigănească / Țigani Sălbatici Bat și Umilesc un Copil Român de 12 Ani

Țigani Sălbatici Bat și Umilesc un Copil Român de 12 Ani

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Aprilie 23, 2018

Țigani Bat și Umilesc un Copil Român de 12 Ani

Încă un episod din seria “Țiganul, De La Rob La Stăpân”.

În acest episod prezentăm aventura unui grup de țigani care au răpit un copil de 12 ani, l-au sechestrat în beci, l-au bătut, l-au filmat și l-au umilit, arătând țării cine sunt adevărații stăpâni.

Adevărul:

În imagini postate pe Facebook se vede cum băiatul de 12 ani este oprit pe stradă de mai mulţi copii, iar aceştia încep să îl lovească pe rând cu palmele şi cu pumnii peste faţă, dar şi cu picioarele

Părinţii copilului au povestit că s-au mutat în luna februarie în oraşul Calafat, iar copilul a fost tot timpul urmărit, iar atactorii i-au spus că ei sunt cei care fac legea în localitate.

„Au vrut să îi arăte că ei sunt şefii. Aşa procedează şi vor să pună monopol pe oraş. Am depus plângere la poliţie şi nu vrem să se mai întâmple aşa ceva. Nu este normal şi sincer să vă spun am fost în stare de şoc când am văzut imaginile“, a povestit Codruţa Resceanu, mama copilului bătut.

Oare ce va face poliția dacă mafiotul care este tatăl copiilor le oferă niște bani?

Măcar în cazul ăsta au început urmărirea și au deschis dosare pentru lovire, dar oare vor exista condamnări?

Dacă da, probabil vor fi cu suspendare.

Mario a fost luat cu forţa de pe stradă de un grup de ţigani şi dus la subsolul unei clădirii părăsite, iar acolo a fost lovit şi înjosit. Toată scena a fost filmată de unul dintre agresori, iar imaginile au fost postate pe Facebook.

Într-o țară civilizată, țiganii care au făcut asta ar fi nevoiți să se mute din oraș de frica represaliilor.

Defapt o țară civilizată n-ar avea țigani.

Activenews:

Un copil de 12 ani a fost lovit cu bestialitate și înjosit de un grup de romi în orașul Calafat. Imaginile au fost postate pe internet, iar oamenii legii s-au sesizat și au întocmit dosar penal pentru lovire.

Copilul de 12 ani a încercat să se apare, dar a fost încolțit și lovit cu pumnii și cu picioarele de mai mulți romi din Calafat. Coșmarul băiatului a durat câteva minute, iar acum cazul a intrat în atenția polițiștilor care au deschis dosar penal pentru lovire

„Copilul însoțit de mama lui a mers în această dimineață la sediul poliției și a fost audiat. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru lovire”, a spus Costinel Grădinaru, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj.

Copilul s-ar fi mutat de curând în Calafat, iar grupul de romi ar fi vrut să îi arăte exact cine sunt șefii orașului. Pe imaginile filmate de un prieten al agresorilor se poate observa cum, după fiecare palmă sau pumn, agresorii încep să râdă.

Video-ul disponibil aici (link).

Odinioară, în vremurile de tristă amintire când autoritățile nu își făceau datoria față de popor, dreptatea era exercitată prin intermediul pogroamelor.

În ritmul ăsta cât mai e până istoria se repetă?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *