Home / Educativ / The Great Reset 3

The Great Reset 3

Incorect Politic
Martie 30, 2021

The Great Reset 3

Via HoratiuMP:

Trebuie să înțelegeți că ceastă poveste de Mare Resetare nu e chiar recentă. În 2014, Christine Lagarde, pe atunci director FMI, vorbise deja despre necesitatea de a opera o resetare majoră, o formă de repornire din mers, curată a economiei mondiale. În 2020, fondatorul forumului de Davos , Klaus Schwab, preia acest concept și îi consacră o carte în care extinde domeniile de aplicare la toate domeniile existenței, sub pretextul unei epidemii de coronavirus, care trebuie să transforme lumea într-un mod ireversibil și din care trebuie să iasă o nouă normalitate, o nouă realitate, o nouă lume. Minunata Lume Nouă.

Acest proiect revoluționar de tăiere a istoriei în două, circulă de aceea de câțiva ani în cercurile capitalismului industrial mondialist și monopolist. Din punct de vedere filosofic, tema cunoscută de tabula rasa nu este nouă și apare deja în escatologia monoteistă și în temporalitatea sa liniară, ascendentă, cumulativă, cu un înainte și un după acest moment. Termenul de tabula rasa ne amintește de un alt regim scelerat venit din Răsărit cu 100 de ani în urmă.

Proiectul este acela de a pune capăt Răului și a unei condiții umane dureroase și a ne conduce spre Bine și spre un viitor luminos, am mai auzit asta undeva.

Marea Resetare aparține acestei tradiții utopice care visează să organizeze lumea într-un mod perfect rațional, unificat și centralizat și să pună capăt definitiv Răului, identificat cu multitudinea umană și cu existența biologică, care ar induce o formă de iraționalitate, adică imprevizibilitatea și incertitudinea. În mai multe publicații și interviuri, Klaus Schwab anunță o a patra revoluție industrială care va fuziona biologicul și digitalul.

Această dictatură tehnologică și tehnofilă se dezvoltă de zeci de ani. Rețelele de transmisie au fost pre-poziționate în poziții cheie ale puterii de ani de zile, apoi activate toate împreună în 2020. Acest proiect a cunoscut diferite nume – pozitivism, științism, progresism, globalism, transumanism.

Marea Resetare nu este decât cea mai recentă formă calificată a aceastei programate tiranii electronice universale, menită să se extindă pe întreaga planetă, pentru ca nimeni să nu poată scapă de ea.

5 comments

 1. Kazarul Klaus schwab a lansat prima carte despre Resetarea civilizatiei in 2016.

  Atentie!
  tovarasi politicieni , militari, politisti, judecatori care ati jurat sa aparati poporul roman nu o tara cu oarecare populatie, desi dupa 90 au fost inlocuite juramintele cu unele mai globalozatoare:

  Economia sclavagista nanometrica biodigitala are ca scop inlocuirea arienilor greu de stapanit cu rasa galben-maro care are ADN de sclavi si nu are probleme de constiinta pt ca nu crede in nemurirea sufletului.

  Ps. Aceste randuri ‘conspirationiste’ sunt 1000% veridice pt ca le am de la un domn illuminat care le a dezvaluit acum o generatie.

 2. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Totul are un început și un sfârșit. Tot răul spre bine. Toată lumea creștină așteaptă a doua venire a Mântuitorului Iisus Hristos. De data aceasta, în slava Dumnezeirii. Dar această etapă va fi precedată de instaurarea Antihristului. Cum să aprecieze omul binele absolut, fără să fi cunoscut răul absolut?

  • Bine spus.

  • Pericolul este ca se relaxeaza unele restrictii si lumea accepta aceasta sclavie permanenta. Insa nu va fi cum va asteptati: cand va veni anticristul va fi lapte si miere si destrabalare maxima.

   Raul absolut este vicleanul absolut. Vicleanul absolut ucide sufletul, nu are nevoie de trup. Sfarsitul corespunde celei mai parsive coruperi sufletesti din istorie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *