Home / Educativ / The Great Reset 2

The Great Reset 2

H.P.
Incorect Politic
Martie 24, 2021

The Great Reset 2

Via HoratiuMP:

Pe scurt, o autoproclamată elită, devenită dementă, și-a făcut un plan pe spatele nostru. Acest The Great Reset este un vast program care constă din:

– Cum să rupem gâtul datoriei cu și mai multe datorii pentru toți, dar în beneficiul unic al câtorva oameni și instituții bine alese.

– Cum să înlocuim venitul din muncă cu venitul din șomaj plătit din bani contrafăcuți, și care urmează a fi plătiți de generațiile viitoare deja moarte înainte de a se naște.

– Cum să dezumflăm salariilor câtorva „elemente esențiale care vor rămâne la locul de muncă” și care vor contribui astfel la consolidarea și restabilirea ratelor de profit ale câtorva mari corporații. Toate, tot mai puternice în negocierile lor cu faimoșii parteneri sociali care între timp au devenit cum nu se poate mai asociali. Viitorul ne va arăta probabil că se poate și mai asociali, poate chiar antisociali. Până la dispariție !?.

– Cum să lăudăm lenea și cea mai mică rezistență, prin liberalizarea canabisului asistat medical și consumul de minciuni și multă prostie fabricate de televiziuni, fin organizate și difuz răspândite în masă.

– Cum să organizăm și să testăm în cadrul întreprinderilor procesele și metodele de lucru care fac posibil un efectiv minim și exercitarea unei presiuni maxime asupra acestora. De data aceasta fără nicio despăgubire, mai mult timp de lucru pentru un salariu mai mic și o pensionare amânată ca în Grecia, o pauperizare lentă și marginalizare fără drept la cuvânt.

– Cum să folosim și să abuzăm de distrugerea creativă a acestui drag Schumpeter care constă în a face ca micii întreprinzători harnici, iscusiți și economi să piardă la început un maxim de bani și apoi, curând, din lipsă de numerar dar cu acces nelimitat la creditul bancar, să fie forțați să-și închidă mai devreme sau mai târziu buticul spre cea mai mare fericire a marilor corporații, care, la fel ca la poker, vor câștiga astfel pariul. Sau dacă chiar sunt foarte harnici și iscusiți, să fie proletarizați pe cont propriu prin această dependență de împrumuturile contractate, ale căror dobânzi probabil vor crește semnificativ odată ciclul încheiat.

Desigur aceste aspecte nu sunt decât o vedere parțială a ceea ce se ascunde în spatele acestei noi formule de exploatare și mai sofisticată, a popoarelor în folosul unei elite mondiale mondialiste apatride.

Cu ajutorul creditului bancar, acest instrument de docilizare și imbecilizare instituționalizată, o adevărată cangrenă a națiunilor. Iată adevărata, devenită permanentă pandemie, căci …

„ CU CAMĂTA nu se mai vinde lâna
cu camăta oile nu mai aduc câştig
Camăta-i o ciumă, camăta toceşte acul în mâna slujnicei
stinge talentul filatoarei.
Pietro Lombardo nu vine din camătă
Duccio nu vine din camătă
Nici Piero della Francesca; nici Zuan Bellin din camătă nu vine
nici ‚La Calunnia‘ nu-i zugrăvită din camătă.
Nici Angelico din camătă; nici Ambrogio Praedis,
Nici biserica din piatră cioplită semnată: Adamo me fecit.
Nici din camătă sfântul Trofim,
Nici din camătă sfântul Hilarie,

Camăta a făcut să ruginească foarfeca,
să ruginească arta şi meşteşugarul
a ros urzeala războiului de ţesut
nu mai ştie nimeni să pună în pânză firul de aur;
azurul e devorat de cancer; stacojiul nu se mai brodează
smaraldul nu mai găseşte un Memling

Camăta loveşte copilul în pântecul mamei
Ea loveşte tânărul care îşi începe viaţa
Îl paralizează în patul nupţial, camăta se întinde
între soţ şi tânăra soţie
CONTRA NATURAM

Adus-au târfele la Eleusis
Cadavre iau loc la banchet
prin dispoziţie administrativă a cametei.“

(Ezra Pound, Cantos XLV extras)

Iată adevărata pandemie care se ascunde în spatele acestui grand reset promovat de la davosul unei autoproclamate elite, corupte până în măduva oaselor, și de atâta corupție devenită dementă.

5 comments

 1. Marea finanta si oligarhii au ajuns la halul asta de putere disproportionata de a actiona in totala impunitate exercitand “abuse of power” , cum specifica Robert F Kennedy Jr . comentandu-i la Berlin in 2020, deoarece in statele de azi nu exista nicio contraputere, dupa cum explica aici , in ultimul ei video, Valerie Bugault incercand sa stabileasca ce este de facut in Franta .

  https://www.youtube.com/watch?v=AVZiNDMKOjk
  De l’Etat profond au gouvernement mondial – Politique & Eco n°291 avec Valérie Bugault – TVL
  135,489 views
  •Mar 15, 2021
  8K
  98
  Share
  Save
  Chaîne officielle TVLibertés
  324K subscribers
  Le gouvernement mondial est sur de bons rails. Depuis le XVIIIème siècle, nous sommes entrés dans une ère interdisant le libre arbitre au profit de puissances financières qui se sont emparées du pouvoir et de la technologie. Aujourd’hui, la machine s’emballe. L’Etat profond, outil de l’oligarchie, a installé une dictature sanitaire dont le port du masque est le symbole de sa toute-puissance… le Grand Test de la soumission avant le Grand Reset, sorte de nouveau contrat social et environnemental permettant l’avènement d’un gouvernement mondial d’essence totalitaire. Pour empêcher un tel plan, Valérie Bugault, ancienne avocate fiscaliste reconvertie dans la géopolitique juridique et économique, propose de réformer le droit, moyen essentiel qui véhicule une culture, une conception du monde et de la vie en commun. Réformer notre droit, soumis au droit anglo-saxon utilisé comme arme de destruction des peuples. Valérie Bugault est l’invitée de “Politique &Eco”.
  blogul lui Valerie Bugault https://valeriebugault.fr/mes-livres

 2. multinationalele astea sunt impreuna cu bancile intr-o mare retea politica, nu de afaceri. Pe ele nu le intereseaza “produc asta anul asta vand atata la anul…imi ramane atata”.
  Reteaua asta are privilegii, incalca orice lege intitrust, face politica demografica si construieste un lagar virtual, pentru ca de buna voie oamenii RENUNTA LA DREPTUL LA VIATA DE FRICA MORTII si din comoditate. E tactica veche, o cunosc ca am trait printre tigani si stiu viclenia lor innascuta, nu difera cu nimic de strategia elitei tehnocratice-bancare, decat ca cea din urma are scoala si discurs.
  Daca ma uit la toate congresele, think-tankurile, consfatuirile internationale, peste tot aceste elite CEO, bancheri, transumanisti din sillicon valley si big farma-big tech big money big brother …toti au planuri, nu cincinale ca partidul, ci pe o generatie inainte, planuri pur politicie, ei fac politica guvernelor, ei au inlocuit multimile care voteaza.
  Fara nici o rusine aceste multinationale si banci de afaceri promoveaza in gura mare idei pur politice, cum vor ele sa salveze copacii, sa curete oceanul, sa ne scape de microbii din gura, sa ne scape de cancer etc., numai bine vor sa ne faca, dar conicidenta, creste alarmant numarul de statui si temple ale lui satan, pedofilia e ca si legalizata, tinerii nu se mai cauta sa faca o familie, deci efectul acestor corporatii filantropice e moartea cat vezi cu ochii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *