Home / Educativ / Teză de Tefelism, Baftă!

Teză de Tefelism, Baftă!

Mihai Șerban
Incorect Politic
Iunie 21, 2018

Renaud Camus, scriitor, romancier și eseist francez, mare patriot și intelectual de primă clasă, a făcut o analiză care rezumă cu mare acuratețe sentimentul popular actual din spațiul european:

„Este foarte simplu: Aveți un popor și, aproape dintr-o dată, în decurs de o generație, aveți în locul acestuia unul sau mai multe neamuri înlocuitoare. Este transpunerea în realitate a ceea ce la Bertold Brecht părea o butadă: «schimbarea poporului».

Marea Înlocuire (Le Grand Remplacement), schimbarea poporului, pe care o face posibilă doar Marea Deculturalizare, este fenomenul cel mai considerabil din istoria Franței de secole încoace și, probabil, dintotdeauna.

Un popor care își cunoaște clasicii nu se lasă aruncat fără să se opună la gunoiul istoriei. Cultura îndobitocirii, industria uitării, pusă tot mai mult în asociere cu industria amuzamentului, favorizează uniformizarea, la nivelul cel mai de jos, a maselor“.

În concluzie, înțelegem foarte clar următorul lucru: dacă poporul nu mai e mulțumit de conducătorii săi, într-o inversare perversă a logicii, conducătorii ar putea schimba poporul!

Atunci când un instrument, o sculă, un aparat se strică sau nu-și mai îndeplinește funcțiile, este pur și simplu aruncat la gunoi și înlocuit.

În capitalism, unealta este omul. Dacă acesta, dintr-un motiv sau altul, nu-și mai îndeplinește funcțiile de sclav sau începe să aibă revendicări nepermise, poate fi aruncat la gunoi (stigmatizare – șomaj – sărăcie – indemnizații – moarte socială…) și înlocuit cu „scule“ mai puțin pretențioase și, mai ales, lipsite de deranjanta memorie a civilizației europene…  adică un amestec de progresiști exaltați din speța degenerației create de ProTV (sau cum arată remake-ul autohton al degenerației studențești uneltite din „Mai 68”) și oameni din Lumea a Treia, de exemplu!

Bineînțeles, în corelare, a fost nevoie de niște aranjamente de culise: pentru a slăbi, fractura și dilua cultural națiunile occidentale, s-a impus, în mod treptat,  strategia imigrației masive a populațiilor musulmane.

Pentru a preîntâmpina orice fel de rezistență identitară, s-a organizat, în prealabil, o campanie mass media de învinovățire a europenilor pentru etapa colonială, când elita apatridă și, cu riscul de a mă repeta, numai elita apatridă a abuzat și a jefuit în toate colțurile lumii țări și oameni nevinovați.

Nota Bene: Un lucru foarte important de menționat legat de aceste campanii colonialiste care, de altfel, sunt practicate în continuare, doar că prezența fizică a oamenilor a fost înlocuită cu prezența capitalului transfrontalier, este că vechii colonialiștii nu au intenționat niciodată să modifice irevocabil structura rasială a popoarelor abuzate și jefuite.

Ceea ce observăm astăzi la această presupusă inversare „firească“ a istoriei, sunt, mai degrabă, ideile: Africa pentru africani și arabi, Asia pentru asiatici și indieni, Orientul pentru orientali, și Europa pentru toți; împotriva voinței și intereselor populare, semănând mai degrabă cu genocidul fenotipului rasei albe, fenomen care în S.U.A. se află, deja, într-un stadiu de ireversibilitate!

Pentru partizanii „progresismului” (adică a globalismului nivelator și distrugător) moștenirea milenară (Credința, tradițiile, cultura proprie, pământul etc.) reprezintă o realitate Divină care trebuie distrusă, ștearsă din memoria colectivă cu orice preț, pentru că îl face pe om puternic și sigur pe el și, prin urmare, devine: imperturbabil, incoruptibil și incontrolabil.

Teză de Tefelism, Baftă!

În esență, progresismul seamănă foarte mult cu conflictul constant între generații – „Teoria critică” a Școlii de la Frankfurt sau unde s-a desăvârșit marxismul socio-cultural – de fapt, o capcană întinsă tinerilor, pentru că reprezintă anularea memoriei strămoșești, întrerupătorul transmiterii valorilor și a experiențelor esențiale, ducând inevitabil la repetarea în ciclu continuu a acelorași greșeli înrobitoare care-i împing inevitabil în brațele otrăvitoare ale sistemului – De ce? Fiindcă prin moștenire, omul a primit educația milenară, care îl ajută să-și croiască drumul în viață luminându-i viitorul și dându-i un punct de sprijin temeinic, în baza valorilor care trebuie transmise generațiilor viitoare; transmiterea valorilor milenare, moștenite  de la o generație la alta, înscrise în timp prin sacrificiul și sângele înaintașilor pentru neamul și pământul strămoșesc, este singura și adevărata garanție a libertăților universale!

Practic s-a ajuns într-un stadiu post-civilizațional în care, orice om care nu se supune standardelor dictatoriale de gândire dictate de elita cosmopolită și promovate de mass media  în materie de globalism, sodomie, imigrație și multiculturalism (numele de cod al genocidului alb), devine un potențial antisemit, sodofob, rasist sau xenofob [1], termenii fiind utilizați aleatoriu, în funcție de nivelul simptomatic al subiectului.

Teză de Tefelism, Baftă!
Progresiștii de azi, bolșevicii de ieri.

Dincolo de manipularea ideologică remarcată, acest lucru demonstrează, în mod surprinzător, că elita conducătoare, în Occident cel puțin, arată ură etnică împotriva neamurilor albe. De ce, oare?

Puterea extraordinară a propagandei neo-marxiste stă și în faptul că toate departamentele „istorice“, care fabricau opinia publică, au ajuns astăzi în proprietatea elitei, iar acest lucru a dus la centralizarea ideologiilor propagate în societăți.

Centralizarea ideologică a favorizat ineluctabil formarea unui model dominant și autoritar de gândire: filmele, muzica, publicitatea, industria modei, presa, televiziunea, artiștii și chiar literatura au ajuns să ne vândă sub diferite forme și ambalaje exact acelaşi mesaje subliminale, care ne îndeamnă la centralizarea absolută a gândirii, a comportamentelor, a societăților, a oamenilor (marele colhoz uman); o societate în care orice formă embrionară de atitudine sau opinie contestatară va fi ucisă din fașă chiar de sclavii sistemului, oamenii din jurul nostru!

Conceptele manipulatoare au fost introduse în societățile occidentale cu succes în anii ’80-’90, prin intermediului organizaților subversive, precum SOS Rasism,  LICRA, Open Society Foundations  (OSF) ș.a.

De la înființarea lor, aceste false oficine transnaționale și precursoare ale propagandelor feministe, sodomiste (LGBT) etc., nu au făcut altceva decât să organizeze și să instrumentalizeze campanii mass media de denigrare și calomniere constantă împotriva populațiilor indigene.

Pe lângă manipularea neîncetată a opiniei publice, aceste oficine teroriste au inventat și instrumentalizat situații false, care au fost ulterior prezentate de mass media ca fiind dovezi clare de acte rasiste, xenofobe și antisemite.

Victimele acestor campanii de denigrare și acuzare au, în general, un profil din care reies cinci defecte majore: sunt albi, își iubesc țara și tradițiile, sunt patrioți, sunt creştini și, cel mai grav,… sunt familiști convinși!

In extenso. Dacă o persoană își afișează public dezacordul în privința destrăbălării sexuale și a avortului de masă, motivând (omenește, ce Dumnezeu!) că numai în Europa se soldează în fiecare an cu genocidul legal a milioane de copilași nevinovați, atunci este imediat calificată ca fiind fascistă (?) retrogradă și împotriva libertăților fundamentale ale femeilor de a dispune de propriul corp!?

Teză de Tefelism, Baftă!

Dar copilul smuls de la viață cu cleștele, dezmembrat de viu (mai ceva ca la abator, animalelor!) și ucis cu sânge rece de propria „mamă” a devenit cumva noul „membru“ al femeii moderne sau este o ființă vie, unică, distinctă, care nu a cerut absolut nimic și, totuși, are și ea dreptul la viață?

Dacă o persoană este împotriva valurilor de migranți, este imediat taxată de rasism, xenofobie… etc.

În același timp, sistemul ne explică faptul că, migranții musulmani sunt absolut necesari, în primul rând pentru aportul cultural extraordinar (… să înțelegem că cultura și civilizația europeană este insuficientă sau chiar inexistentă?)  și, în al doilea rând, mult mai grav, din cauza declinului demografic al Europei…

În 30 iunie 2017 a decedat „Muma“ avortului de masă, (stimabila) Simone Veil; republica Franceză fiind literalmente în stare de șoc „Ce pierdere imensă…“ În 40 de ani de așa zisă „libertate de a dispune…” (de crimă!): 8 milioane, 9 milioane – câți copii au fost uciși în pântecele mamelor?

Statisticile sunt înfiorătoare – neputința și durerea îți zdrobește sufletul, te marchează pe viață! –, în numele legii „Veil“ din 17 ianuarie 1975, aproape 15 la sută din populația Franței a fost în mod sistematic eliminată cu complicitatea statului, arătând deci, o politică malthusianistă și o întreprindere de control demografic al populației… și, totuși, se pare că avem mare nevoie de „aport cultural“!

Ați fost preveniți!

Mihai Șerban

 

[1] Cuvântului „xenofob“ i s-a dat un sens greșit, sub aspect etimologic, de către dicționarele franțuzești. Pentru argumente suplimentare, vezi: Alexandra-Iulia Zărnescu, „Cuvântul xenofobie trebuie scos din uz“: //lupuldacicblogg.wordpress.com/2014/01/10/cuvantul-xenofobie-trebuie-scos-din-uz/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *