Home / Actualitate / Clasa Politică A Trecut Examenul Epocii Noastre

Clasa Politică A Trecut Examenul Epocii Noastre

Sterian David Bruckman Shekelsteinberg
InCorect Politic
Iunie 21, 2018

Dragi conaționali față de care nu am nici un interes ascuns,

Proiectul de lege împotriva antisemitismului a trecut în timp record prin camera decizională a Parlamentului, pe 18 iunie fiind prezent în Biroul Permanent al Camerei, iar două zile mai târziu a fost adoptat în plen. Legea a fost votată în bloc, de toate partidele, înregistrându-se o singură abținere, a deputatului PNL Daniel Gheorghe.

În istorie există două feluri de oameni:

Cei aflați de partea corectă a istoriei și cei aflați de partea greșită.

Cum în secolul trecut, fasciștii și naziștii s-au situat de partea greșită a istoriei, așa se situează antisemiții de astăzi.

Dar valorile democratice au triumfat în Europa, fascismul fiind interzis prin lege. Și România a ajuns în rândul țărilor civilizate făcând mari progrese pentru a stopa gândirea conservator-naționalistă.

Legea lui Vexler, împotriva antisemitismului, este cea mai bună dovadă că, în unanimitate, clasa politică a trecut examenul epocii noastre, situându-se pe partea corectă a istoriei.

În timp record, cu prezență de spirit și conștiința valorilor europene, aceștia au votat legea în Senat, apoi în Camera Deputaților, iar acum așteptăm promulgarea ei de către Președinte.

Clasa Politică A Trecut Examenul Epocii Noastre

Este un motiv de sărbătoare pentru minoritatea evreiască, atât de mult persecutată de-a lungul istoriei. Libertățile individuale, egalitatea în drepturi, democrația…toate acestea sunt doar niște concepte teoretice până în momentul în care devin legi.

Cu siguranță mai există retrograzi și xenofobi, din păcate tot mai mulți, dar acum că avem cadrul legal pentru a-i băga la pușcărie, România va putea respira ușurată.

Întrebarea la care se gândesc persoanele raționale și imparțiale vine ca un ecou: Este de ajuns?

Clasa Politică A Trecut Examenul Epocii Noastre

Categoric nu, ce rezolvăm dacă băgăm toți xenofobii în pușcărie? Aceștia vor continua să activeze în celule, îngrijiți din banii noștri, hrăniți și ținuți la căldură.

Soluția nu trebuie să se oprească aici.

Este nevoie de reeducare.

Pentru ca minoritatea evreiască să se simtă în siguranță ar trebui să existe un program bine stabilit prin care să se schimbe, forțat dacă este nevoie, mentalitatea înapoiată a rasiștilor, pentru a-i face mai toleranți, mai civilizați.

Câți dintre voi doresc să hrănească niște oameni care sunt capabili doar de ură irațională? Unii ar zice că mai bine i-am ucide, dar eu cred în reabilitare…

Așadar felicit clasa politică pentru votarea legii, au demonstrat un profund simț istoric, dar în același timp îi avertizez să nu se oprească aici!

Nu putem risca un al doilea Holocaust, iar atâta timp cât există xenofobi și antisemiți în lume, acesta este inevitabil. Uitați un exemplu, ce scrie blogul Sabia Adevărului:

Sabia Adevărului a numit acest proiect civilizat de lege “abuziv”:

Update: legea a fost adoptată pe 13 iunie de Senat, iar pe 18 iunie de Camera Deputaților.

Atenţie! Prevederile proiectului de lege privind prevenirea şi combaterea antisemitismului nu se aplică momentan. Pentru a intra în vigoare, acesta trebuie promulgat de şeful statului şi publicat în Monitorul Oficial.

Dar se pare că lucrurile se desfășoară cu o rapiditate uluitoare. Așa că trebuie să ne unim pentru a respinge acest proiect de lege abuziv. Petiția poate fi semnată aici.

Trebuie să alocăm un buget generos pentru reeducarea indezirabililor prin orice metode, căci scopul nobil al progresului, egalității și libertății justifică orice mijloace.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *