Home / Chestiunea Jidănească / Gabriela Firea Facilitează Invazia Afaceriștilor Jidani (MMM)

Gabriela Firea Facilitează Invazia Afaceriștilor Jidani (MMM)

Majadahonda
Incorect Politic
Iunie 20, 2018

Vă prezentăm continuarea serialului : IUD€L€ AUTOHTONE PROPAGĂ „HOLOCAUSTUL“

Episodul anterior: Gabriela Firea, $uportră a Holocaustului

Motto: „Nici dacă-i împuşti nu e suficient!“
Victor Ponta (2012)

11. Gabriela Firea facilitează invazia afaceriștilor jidani

Redau aici fragmentul de început al subcapitolului referitor la ea, deoarece conține, in nuce, toată obediența (pentru Sabin Orcan-Odiosuʹ: asta înseamnă „slugărnicia“) filo-sionistă manifestată de Gabriela Firea-Iudă – zisă, poate, mai tîrziu, și Pandele.

«Jurnalista de P.S.D. Gabriela Firea a fost aleasă primar al Bucureștiului în 5 iunie 2016. În același timp, primar al Sectorului 6 devenea unul Gaby Mutu, pe care trecutul îl leagă, cum vom vedea, ca și pe Firea prezentul, de mafia lui Bittner, evreul de casă al ex-premierului Adrian Năstase.

Mai înainte vom evoca momentul deplasării ei în Israel, la începutul anului, în a doua jumătate a lunii ianuarie 2016, împreună cu președintele Partidului Social Democrat (P.S.D.), Liviu Dragnea. În plin an electoral în România (alegerile locale și parlamentare), vizita delegației P.S.D., condusă de Dragnea și Firea, venea oficial „la invitația lui Isaac Herzog, liderul Partidului Muncii din Israel.

Mai în glumă, mai în serios, unii pesediști spun că Dragnea se duce „să ia lumină de la Ierusalim“, dată fiind „linia politică“ de apropiere a P.S.D. de politicienii evrei, inaugurată de social-democrații dâmbovițeni încă de pe vremea lui Adrian Năstase“ (stiripesurse.ro).

În 19-23 ianuarie, Dragnea, Firea și echipa (alți doi P.S.D.-iști și cu evreul Silviu Vexler, reprezentantul de 28 de ani al Comunității evreiești din România) s-au întîlnit – căutînd ajutor pentru a veni, Firea în fruntea Bucureștiului, iar P.S.D.-ul la guvernare – cu primul-ministru Netanyahu și cu mai mulți miniștri izraelieni și membri ai Likud sau ai sioniștilor din Knesset.

Gabriela Firea Facilitează Invazia Afaceriștilor Jidani

În funcție de interesele de afaceri izraeliene în România, ei au avut discuții confidențiale cu miniștrii evrei ai Sănătății (Yaakov Litzman), Informațiilor (Gilad Erdan), Energiei (Yuval Steintz) și Imigrației (Zeev Elkin), dar și cu Yuli-Yoel Edelstein, președintele Knessetului, sau cu fostul ministru evreu de Externe Tzipi Livni, bun cunoscător al României, sau cu Yoseph Yonah, președintele „grupului parlamentar de prietenie Israel-România“, membru al Knessetului din partea Uniunii Sioniste. Au fost și la Yad Vashem, la „Memorialul Holocaustului“, apoi au discutat cu „reprezentanții comunității“ evreilor originari din România despre doleanțele acestora. Așa s-a întors Dragnea în țară, cu „Legea defăimării“ în dinți, care să interzică orice blamare a vreunui evreu de către un român.

Vizitele lui Dragnea în Israel s-au îndesit cam de la începutul lui 2014. Astfel, la 13 ianuarie 2014, în calitate de vicepremier al României, el participa, la Ierusalim, la funeraliile fostului premier izraelian Ariel Sharon, apoi, în iunie 2014, se deplasa, împreună cu tot guvernul român pesedist, într-o delegație condusă de premierul Ponta, la a doua ședință mixtă a guvernelor României și Israelului, tot la Ierusalim, pentru alte gheșefturi (a se vedea, cîteva rînduri mai sus, capitolul Aproape tot guvernul Ponta în Israel, după Băsescu).

Cînd Dragnea era cu Gabriela Firea în Israel, în ianuarie 2016, premierul evreu Netanyahu își amintea și îi mulțumea lui Dragnea că „în vremea în care a fost vicepremier și ministru al Dezvoltării Regionale – în guvernarea Ponta – … a fost implementată legislația privind acordarea pensiilor de urmaș pentru victimele Holocaustului și cei care au prestat muncă forțată“ (citat din Realitatea evreiască, nr. 466-467, februarie 2016, revistă a comunității evreiești din România).

Aceste pensii acordate de Româna urmașilor „victimelor Holocaustului“ (ce se duc în România spre unii rromi, dar și spre mulți evrei din Israel) sunt un mister pentru români, în acest sens exprimîndu-se și d-l colonel S.R.I. (r.) Vasile Zărnescu: „… circulă tot mai insistent zvonul că guvernele postdecembriste, pe lîngă restituirile ilegale de averi pentru unii jidani care s-au întors după ce părăsiseră țara după 1945 și primiseră despăgubiri la emigrare, acum plătesc și ʺdespăgubiri de holocaust” unor așa-ziși ʺurmași ai victimelor holocaustului” (Vasile Zărnescu, Holocaustul – gogorița diabolică). (…)

Dragnea mai venea la premierul Netanyahu cu aceleași promisiuni făcute și la întîlnirile anterioare, cum că România va fi „poarta de intrare a Israelului în Uniunea Europeană“, dar că românii nu vor respecta directiva U.E. de sabotare a „produselor de export izraeliene fabricate în Cisiordania, Gaza și Ierusalimul de Est (colonii evreiești ilegale). „Noi nu putem fi de acord cu decizii din cauza cărora suferă cetățenii, cum ar fi etichetarea produselor izraeliene“, zicea Dragnea în Israel. (…)

Cel mai importat a fost atunci, în Israel, pentru P.S.D., Dragnea și Gabriela Firea faptul că sprijinul evreilor pentru ei s-a concretizat în formarea și angajarea unei echipe de consilieri izraelieni care să o ajute pe Firea să cîștige alegerile ca primar al Bucureștiului, iar P.S.D.-ul alegerile parlamentare din același an. Totul era un aranjament de culise păstrat absolut secret. Românii nu știau, atunci, în ianuarie, cine va fi candidatul P.S.D. la Primăria Capitalei (aveau să afle abia în 18 martie 2016), dar izraelienii știau, deja, ca și faptul că din acest motiv se afla ea în deplasare la ei. S-a discutat cum va colabora ea, Gaby Firea, ca primar, cu Israelul, în administrarea Bucureștiului, în mai multe domenii, și cum o va face și un viitor guvern al P.S.D.

Abia după cîștigarea alegerilor de către P.S.D., în decembrie 2016, ziarul izraelian The Jerusalem Post[1] dezvăluia că cei doi izraelieni care „au ajutat Partidul Social Democrat din România“, conducînd campaniile electorale a lui Firea și a partidului, erau Moshe Klughaft și Sefi Shaked, datorită „experienței lor cu noile mijloace de comunicare în masă“[2]. Articolul este ilustrat cu două fotografii. Într-una, unul dintre „specialiștii izraelieni în strategie electorală“ apare alături de Gabriela Firea»[3].

Gabriela Firea Facilitează Invazia Afaceriștilor Jidani
Firea cu Moshe

„Specialistul“ alături de care stă Gabriela Firea, ridicînd două dește ca să marcheze „spontana“ victorie, este Moshe Klughaft, care, la chelie, seamănă leit cu Sabin Orcan-Oblio. Numai că Firea este îmbrăcată în costum național, ca să îl enerveze pe sionistul Alexandru Florian, care declarase cu furie jidănească deplină că cine nu este țăran, dar se înțolește în costum național „este fascist, legionar“ și, deci, „anti-semit”.

Așa că Gabriela Firea basculează între anti-semitism și filo-sionismul clicii anti-românești în care a fost parașutată! Grea problemă pentru creierul tăiat-împrejur al $uport€rului holocau$ti$t Sabin Orcan!

Sefi Shaked

 

În schimb, Sefi Shaked, coechipierul lui Moshe Klughaft din duetul jidănesc de „experți“ electorali, pare să fie, după nume, rudă cu Ayelet Shaked, deputată în Knesset, care afirmase, în 2012, că „mamele palestiniene trebuie ucise toate, ca să nu mai nască teroriști, sîngele lor să fie pe mîinile noastre, iar casele lor trebuie distruse“[4].

Stimați Români! Recitiți cele scrise în Evanghelii, pe care, presupun, le citiți din cînd în cînd:

«„Și aveau atunci un vinovat vestit, care se numea Baraba. Deci adunați fiind ei, Pilat le-a zis: Pe cine voiți să vi-l eliberez: pe Baraba sau pe Iisus, Care se zice Hristos? Căci știa că din invidie L-au dat în mâna lui. (…) Însă arhiereii și bătrânii au ațâțat mulțimile să-l ceară pe Baraba, iar pe Iisus să-L piardă. (…) Și Pilat le-a zis: Dar ce voi face cu Iisus, Care se cheamă Hristos? Toți au răspuns: Să fie răstignit!

Și a zis iarăși Pilat: Dar ce rău v-a făcut? Ei, însă, mai tare strigau și ziceau: Să fie răstignit! Și văzând Pilat că nimic nu folosește, ci mai mare tulburare se face, luând apă, și-a spălat mâinile înaintea mulțimii, zicând: Nevinovat sunt de sângele Dreptului acestuia. Voi veți vedea. Iar tot poporul a răspuns și a zis: Sângele lui asupra noastră și asupra copiilor noștri!“» (Matei, 27, 16-25; Marcu, 15, 7-15; Luca, 23, 13-23; Ioan, 18, 38-40).

Așadar, poporul iudeu, dictînd uciderea Mîntuitorului acum două milenii, și-a asumat răspunderea și vinovăția – care este, totodată, și un blestem asumat! – din această propoziție fatidică: „Sângele lui asupra noastră și asupra copiilor noștri!“ Iudeii ucigași ai lui Iisus Hristos nu au stabilit un termen-limită, deci, se înțelege, și-au asumat blestemul pentru totdeauna, în „vecii vecilor“!

Ministresa Justiției din Israel, Ayelet Shaked, gîndește și acționează practic și juridic la fel ca acum două milenii: „Sîngele lor să fie pe mîinile noastre, iar casele lor trebuie distruse“! Și aceeași gîndire și psihologie talmudistă criminală le este insuflată tuturor jidanilor, fie ei „sefarzi“ sau așkenazi!

Cu astfel de indivizi cu gîndire și practică eminamente criminale au făcut aranjamente politice – care afectează extrem de grav securitatea națională! – habarnista parașutată la Capitală Gabriela Firea și președintele Camerei Deputaților, iminent-pușcăriabilul Liviu Dragnea!

Ca să poată să îi căsăpească pe palestinieni „cu legea în mînă“, probabil de aceea Ayelet Shaked a și fost numită, în 2015, la vîrsta de 39 de ani, ministrul Justiției[5] în guvernul condus de premierul Netanyahu, de la care au cerut Dragnea și Firea ajutor să ajungă, și ei, la guvernare în România.

Ayelet Shaked[6] este de profesie inginer de calculatoare, n-are nici o legătură cu Dreptul, dar „n-are conteză“, căci și Gabriela Firea este de profesie traseistă inclusiv „pe centura politică a Capitalei“ – cum se exprimase președintele Traian Băsescu despre altă „politiciană“ – și e în stare de orice!

După victoria electorală din decembrie, ca să mascheze aranjamentele secrete anterioare, din ianuarie, presa jidănită a început să releve rolul extraordinar al „experților“ jidani, cărora li se datora marele succes electoral obținut de o nulitate ziaristică, Gabriela Firea, care falimentase vreo două ziare, iar pe ecranele Antenei 3 fusese o figură insipidă și doar talentele cosmeticienelor de la cabina de machiaj îi mai îmbunătățeau „imaginea“ și nu „strategii israelieni Moshe Klughaft şi Sefi Shaked, specializaţi în utilizarea new media, s-au aflat în spatele victoriei zdrobitoare a P.S.D. în alegerile parlamentare din 11 decembrie“[7].

Tot rol de fixare, de întărire a dezinformării opiniei publice îl are și acest mesaj, în care, sanchi!, „strategii“ jidani „îi scot din căcat“ pe Liviu Dragnea, Gabriela Firea & comp: „Aflaţi în plină criză de imagine după protestele de stradă generate de adoptarea Ordonanţei 13, liderii P.S.D. i-au rechemat de urgenţă pe cei doi consilieri israelieni care au orchestrat campania victorioasă de la alegerile parlamentare. De data aceasta, Moshe Klughaft și Sefi Shaked au misiune şi mai dificilă decât anul trecut. Trebuie să scoată partidul din criza în care s-a afundat[8].

Această „rechemare de urgenţă“ nu este decît tot o mascare a unor plăți generoase din banul public, plăți din care „parandărătul“ este tot o sumă generoasă, fiindcă visteria țării este bogată pentru asemenea mașinații, pe cînd majorarea pensiilor și salariilor poate să mai aștepte, fiindcă, acum, „nu sunt bani la buget“.

[1] http://www.jpost.com/Israel-News/Politics-And-Diplomacy/Israeli-strategists-win-Romanian-election-475699

[2] https://saccsiv.wordpress.com/2016/12/18/unitate-in-diversitate-evreii-moshe-klughaft-si-sefi-shaked-au-condus-campania-electorala-a-psd/

[3] Cornel-Dan Niculae, Politica filo-sionistă a României. Editura Carpathia Rex, București, ediția a V-a, 2017, pag. 318 și urm. Vezi și: https://www.librariaeminescu.ro/ro/isbn/973-86945-5-2/Cornel-Dan-Niculae__Politica-filo-Sionista-a-Romaniei.html.

[4] Cf. http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/israel/11599932/New-Israeli-justice-minister-notorious-for-anti-Palestinian-rhetoric-given-bodyguard-after-Nazi-death-threats.html ; vezi și https://www.nytimes.com/2015/05/16/world/middleeast/ayelet-shaked-israels-new-justice-minister-shrugs-off-critics-in-her-path.html

[5] Cf. https://www.timesofisrael.com/who-is-ayelet-shaked-israels-new-justice-minister/

[6] Vezi https://en.wikipedia.org/wiki/Ayelet_Shaked

[7] Cf. și E.B., „JP: Moshe Klughaft şi Sefi Shaked, strategii israelieni de dreapta din spatele victoriei PSD”, revista 22, 18 dec. 2016, pe https://revista22.ro/70258946/jp-moshe-klughaft-si-sefi-shaked-strategii-israelieni-de-dreapta-din-spatele-victoriei-psd.html.

[8] Marius Gîrlașiu, „PSD a rechemat la vatră strategii israelieni“, Jurnalul național, 8 febr. 2017, pe http://jurnalul.ro/stiri/politica/psd-a-rechemat-la-vatra-strategii-israelieni-735373.html . Cf. și: Oreste Teodorescu, „Liviu Dragnea, “Filiera Evreiasca” și (s)pionii romani care participa la subminarea Romaniei!“, 25 octombrie 2017, pe  https://www.oreste.tv/liviu-dragnea-filiera-evreiasca-si-spionii-romani-care-participa-la-subminarea-romaniei/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *