Home / Actualitate / STRIGĂTOR LA CER! Generalul Mircea Dogaru este Antisemit

STRIGĂTOR LA CER! Generalul Mircea Dogaru este Antisemit

Sterian David Bruckman Shekelsteinberg
InCorect Politic
Iulie 13, 2018

Dragi conaționali față de care nu am nici un interes ascuns…

Avem o problemă HALUCINANTĂ!

Generalul în rezervă Mircea Dogaru, președintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, un om cu influență în armată, presă și societatea civilă și-a arătat adevăratele culori într-o emisiune televizată în care a făcut salutul nazist. 

STRIGĂTOR LA CER! Generalul Mircea Dogaru este Antisemit

Salutul executat de Dogaru este același salut făcut de criminalul terorist norvegian Anders Breivik. Sfidător!

STRIGĂTOR LA CER! Generalul Mircea Dogaru este Antisemit

Același salut făcut de actorul care-l joacă pe Harry Potter:

STRIGĂTOR LA CER! Generalul Mircea Dogaru este Antisemit

Toate saluturile duc la cel mai notoriu personaj din istorie, cel mai mare criminal care a ucis șase milioane de evrei (pe lângă alte etnii) în camerele de gazare și a aruncat Europa secolului 20 în cea mai neagră perioadă din istoria sa, Adolf Hitler, cel ce a călcat valorile europene sub cizma nazistă.

STRIGĂTOR LA CER! Generalul Mircea Dogaru este Antisemit

Intenția lui Mircea Dogaru de a concentra toți evreii, țiganii și homosexualii în lagăre speciale de exterminare este bine disimulată prin limbajul sterp și în mare parte politic corect din cadrul emisiunii lui Miron Manega, Trezește-te Gheorghe, Trezește-te Ioane (aluzie la celebra poezie a legionarului Radu Gyr). Dar limbajul non-verbal trădează intențiile genocidale și nu necesită nici un fel de interpretare. Este limpede, se vede cu ochiul liber. Uitați-vă la poză:

STRIGĂTOR LA CER! Generalul Mircea Dogaru este Antisemit

 

 

Omul acesta, un criptonazist care gândește primitiv și face parte din epoca trecută, este actualmente o persoană publică în România…și se află în libertate!!!

Legea împotriva antisemitismului, inițiată de reprezentantul minorității evreiești, Silviu Vexler, există ca un praf în ochi pentru Comunitatea Evreiască din România, dând iluzia iguranței, dar în realitate ea nu se aplică, demonstrând că încă nu suntem o țară cu adevărat civilizată. Având contact cu cadre militare, generalul în rezervă poate pune oricând mâna pe arme, nu știm la ce să ne așteptăm după ce și-a afișat crezul la televizor, așadar trebuie să ne întrebăm…”Prețuim cu adevărat valorile europene?” și dacă da, ce facem pentru a dovedi asta?

Unde este Alexandru Florian care să asigure începerea unei anchete împotriva generalului Mircea Dogaru pentru săvârșirea unei forme de salut vădit antisemit, demonstrat prin poze în expoziția de mai sus?

În cel mai rău caz dacă își cere scuze public poate scapă cu plata unor despăgubiri morale, căci cine știe câți evrei au avut atac de panică văzând imaginile…

 

8 comments

  1. câți evrei au avut atac de panică văzând imaginile…? Sa dea Domnul sa fie cat mai multi si sa fuga mancand pamantul din tara asta. Sa-i ia si pe cei din parlament.

  2. Logica afirmatie! Felicitari!

  3. Nu e nici un salut ! Se vede clar din foto că dl. Dogaru arată cât de mare poate să fie vaza (cu tot cu flori), care poate fi pusă pe masă, în aşa fel încât să intre în cadru.

  4. Poate va faceti cu un proces pentru defaimare, inducere in eroare a organelor de stat si incitare la ura de rasa-etnica, etc… Multe capete de acuzare ca nici Alexandru Florian nu va mai scapa..

  5. Ar trebui să vă fie rușine pentru asemenea manipulări.Omul vorbește despre România și descrie cu mîna un arc de cerc.Are degetele desfăcute…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *