Home / Internațional / Singurul Argument al Antifasciștilor e Violența

Singurul Argument al Antifasciștilor e Violența

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iulie 13, 2018

Istoria mișcării Antifa, organizație extremistă înființată de jidani (în anii ’30), a fost și este strâns legată de violență.

Având o imagine mereu spălăta de mass-media, organizația a reușit cumva să activeze în continuare în spațiul public, folosind violența ca armă politică, fără a fi declarată o mișcare teroristă. Presa îi prezintă ca și “contraprotestatari” de fiecare dată când aceștia răstoarnă ordinea pe la vreun miting al conservatorilor (pe care presa îi descrie ca fiind “neo-naziști).

Anul acesta, doar în Germania au recurs la vandalizarea casei unei membre AfD și la spitalizarea unui participant al unei demonstrații civice împotriva lui Merkel.

Buciumul:

Un participant la demonstrația “Merkel muss weg” – Hamburg a fost bătut de către Antifa și dus în comă la spital.

Organizatorul unei demonstrații “Merkel muss weg” din Kiel a fost “demascat” ca “nazist” de către Antifa la locul său de muncă. Antifa au cerut angajatorului să-l concedieze. În Kiel nu a mai fost organizată nici o demonstrație.

Unei politiciene AfD, membră în Landtag-ul Saxoniei i-a fost vandalizată casa, atac revendicat apoi de către Antifa, care au promis că nu e decât începutul.

Postbank a închis fără explicații contul think-tank-ului de dreapta Institut für Staatspolitik, condus de către Götz Kubitsheck. Trei cereri de deschidere de cont făcute la alte bănci au fost respinse imediat.

WELT și ZEIT au anchetat colaboratorii angajați de către membrii AfD din Bundestag, inclusiv ce scriu ei pe mediile sociale și la ce dau like, încercând să găsească legături cu scena extremistă de dreapta / neo-nazistă.

Un episod al serialului polițist “Tatort” este despre niște germani neo-naziști care asasinează niște libieni cumsecade. Prin coincidență, pe șeful acestor neo-naziști îl cheamă Gauland.

Articolul de mai sus este o mostră din lungul șir de violențe politice săvârșite de Antifa, Charlottesville fiind alt exemplu, chiar unul dintre cele mai relevante. Un rezumat al evenimentelor de la Unite the Right va apărea pe Incorect Politic cândva în August.

Dar toate lucrurile au un sfâșit, iar sfârșitul Antifei se apropie cu pași repezi, în America fiind propusă o lege împotriva anarhiștilor care poartă măști la proteste.

Extras din textul de lege:

 

 

Până la 15 ani de pușcăie pentru amenințare, intimidare și opresare a cetățenilor în spațiul public. Asta a declanșat o serie de reacții de panică prin rândurile (((antifasciștilor))) de pe paginile de socializare.

Cu cât e stânga mai radicală în zvărcolirile ei neputincioase, cu atât mai săturați devin oamenii de huliganismul, ura și vagabondismul lor.

Ce se întâmplă cu Antifa atunci când nu mai sunt lăsați să folosească violența împotriva adversarilor lor?

Pierd relevanță și dispar.

Pendulul istoriei se mișcă spre dreapta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *