Home / Chestiunea Jidănească / Știri Actualizate Despre RĂZBOIUL DIN ORIENT: Gaza bombardată după miezul nopții, zeci de blocuri distruse, în total peste 65 de morți dintre

Știri Actualizate Despre RĂZBOIUL DIN ORIENT: Gaza bombardată după miezul nopții, zeci de blocuri distruse, în total peste 65 de morți dintre

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Mai 10-13, 2021

Actualizare 02:56: Bombardări masive în Gaza din partea Israelului, zeci de blocuri distruse. O familie a fost salvată din dărâmături.

Actualizare 02:17: Israel demarează cel mai mare exercițiu militar din istoria sa. Va simula o lună întreagă de război împotriva Hezbollah  și Hamas, pe toate fronturile.

Actualizare 02:01: La scurt timp după miezul nopții, o nouă salvă de rachete a fost lansată spre Tel Aviv, țintind aeroportul Ben Gurion, ca răspuns la atacurile israeliene din Gaza.

 

Actualizare 23:57:

 • Banca Națională Islamică a fost  distrusă în urma bombardamentelor sioniste.
 • Clădirea Ministerului Sănătății Islamic a fost distrus în urma bombardamentelor sioniste.
 • Arabii creștini s-au alăturat protestelor grupurilor pro-Palestina. Poate pentru prima oară în istorie, Creștinii și Musulmanii sunt alături unii de alții împotriva dușmanului omenirii – Israel.

Șeful biroului  politic HAMAS:

— “Rachetele folosite de Al-Qassam sunt din vechiul depozit și voiam să scăpăm de ele. Capacitățile noastre reale încă nu au fost dezvăluite.”:

Popoarele arabe se ridică în mai multe localități

Am primit și filmarea linșării unui palestinian care se află pe asfalt în stare semi-conștientă, umplut de sânge, iar jidanii tăbărăsc asupra lui cu pumni, bâte și picioare. Este prea grafic să-l urc, dar îl puteți accesa pe https://t.me/RacismNewsNetwork.

Actualizare 22:25:

 • Avioanele ocupanților au bombardat Ministerul Palestinian de Finanțe folosind o aeronavă pilotată de la distanță.
 • Mai multe proteste masive de susținere pentru rezistența palestiniană au loc în Liban. Se pot vedea steaguri palestiniene și steaguri Hezbollah.

 

https://www.incorectpolitic.com/wp-content/uploads/2021/05/lebanon.mp4

Actualizare 22:11:

 • În urma ședinței de urgența ca cabinetului din Israel, aceștia au decis să nu urmărească niciun armistițiu cu Hamas și să extindă atacurile asupra Fâșiei Gaza.
 • Violențe în localitatea Haifa intre arabi și sioniști, video mai jos:

Actualizare 21:36: REBELIUNE în Haifa, palestinienii se răscoală:

 • Lupte de stradă au loc și în  Bet Yam și Tiberius, între ocupanții sioniști și rezistența palestiniană.
 • În Sheik Jarrah, ocupanții sioniști au intrat peste oameni în case și i-au amenințat cu confiscarea proprietăților.
 • În Lod, Jidanii au luat cu asalt moscheea. Pe filmare se pot auzi megafoane prin care se cere palestinienilor să-si apere lăcașul sfânt.
 • Ocupanții, sub protecția poliției, au luat cu asalt moscheea și unele magazine ale palestinienilor iar aceștia din urmă au incendiat o mașină de politie.

O luptă titanică are loc la moschee, în filmare se pot vedea palestinieni pe zidurile moscheei, aruncând cu pietre și cărămizi în ocupanții sioniști.

Actualizare 20:53: La ora 21:00 o nouă salvă de rachete pornește spre Israel.

 • Următoarea poză a fost urcată pe rețelele de socializare, ora 21:00 se pare că este ora preferată pentru bombardament.

Actualizare 20:29: Domul de Fier a rămas fără interceptoare.

Orașul Ashkelon (Israel) a fost lovit direct de repetate ori.

 

Actualizări 12 mai, 20:19:

 • Brigadele Al-Qassam au tras cu rachete în zona Dimona, periculoasă pentru Israel întrucât aici este un reactor nuclear.
 • Până acum, Hamas a țintit obiective strategice din infrastructura Israeliană, cum ar fi aeropoarte sau conducte de petrol, în vreme ce Israel bombardează blocuri de apartamente ale civililor.
 • În această dupămasă, Hamas a lansat un ultimatum către Israel: Retrageți-vă din Moscheea Al-Aqsa și din Sheik Jarrah sau vom lansa de 100 de ori mai multe rachete asupra unor noi ținte.
 • Iată impactul unei rachete în zona industrială Ashkelon.

Nu pare foarte devastator, poate era o “rachetă oarbă” pentru a irosi un interceptor din Domul de Fier.

 • Pe rețelele de socializare au început să apară poze cu jidanii care se bucură de distrugerea lăcașurilor sfinte ale palestinienilor.

 • Avioanele de luptă israeliene au bombardat turnul rezidențial Shuruk pentru a patra oară:

 

Actualizare 11 mai, 05:09: Strigăte disperate ale femeilor și copiilor în timp ce IDF (Israel Defense Force) bombardează Gaza cu bombe cu fosfor alb.

 

Actualizare 04:43: Gaza: Ministrul Sănătății anunță că numărul deceselor din Gaza s-a ridicat la 32, dintre care zece copii.

Imam Khamenei susține că jidanii vor pricepe ce se petrece doar prin limbajul forței

Imam Khamenei a subliniat: „Prin evenimentele de la Moscheea Al-Aqsa, Palestina și Sfântul Quds, comportamentul malițios al sioniștilor este vizibil pentru toată lumea.  Este cu adevărat datoria tuturor să ia atitudine și să condamne acest comportament malițios, criminal și barbar al sioniștilor din ultimele zile. ”

Liderul a adăugat,  „Din fericire, palestinienii sunt treji și fermi. Ei trebuie să continue pe această cale. Se poate vorbi doar cu limbajul puterii cu acești criminali. Trebuie să fie mai puternici și să-i înfrunte.  Ei [palestinienii] trebuie să-i forțeze [pe jidani] să se oprească din ucis și să se predea adevărului și justiției ”.

Tineretul palestinian din Be’er Sheba a postat poze cu arme de asalt, spunând că sunt gata de confruntări cu forțele de securitate Israeliene.

La ora trei dimineața mai multe rachete au fost lansate spre Tel Aviv. Populația orașului este evacuată spre buncăre.

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a postat un anunț defetist pe canalul de twitter.

 

Până acum, 21 de orașe din Israel sunt sub control Palestinian, populația arabă revoltându-se împotriva armatei Israeliene.

Iată numele lor:

– Tamra
– Haifa
– Nazareth
– Lod
– Jadeidi
-Makr
– Majd al-Kurum
– Rahat
– Daburiyyah
– Umm al Fahm
– Shaqib al Salam
– Deir Hanna
– Jaljulia
– Shefa Amr
– Kafr Kanna
– Nahef
-Arrabah al Batouf
– Kafr Manda
– Arraba
– Ramlah
– Jaffah
-Be’er Sheba

Scene din orașul Lod, Israel:

Actualizare 23:07: O nouă filmare arată cum se trage dintr-o mașină spre clădirea despre care se spune că ar fi o secție de poliție israeliană.

Actualizare 22:58: Un jurnalist de la Arab Post, Khair Eddin Aljabri, pe twitter: Instalațiile de petrol distruse fac parte din conducta “Eilat-Ashkelon”, pentru care Emiratele Arabe Unite au semnat un acord cu Israelul în valoare de 800 de milioane de dolari pentru a transporta petrol în Europa, ca o alternativă la Canalul Suez. Acordul a fost semnat în octombrie 2020.

Actualizare 22:56: Premierul Israelului, Netanyahu, anunță: ” Vom vontinua atacul asupra Fâșiei Gaza, cu toată forța.”

Ministrul de război al Israel, Gantz: “Acesta este doar începutul”.

Haniyeh, șeful Hamas, răspunde declarațiilor jidanilor: “Nu vă jucati cu focul, Rezistența este pregătită pentru toate variantele, fie că vorbim de escalare sau de-escalare.”

Actualizare 22:54: Via CulturaRezistenței, Domul de Fier este copleșit în totalitate. Puține rachete mai sunt interceptate, iar bateriile domului se interceptează reciproc din greș€ală.

Actualizare 22:48: Un atac cu cuțitul a avut loc în Beershaba, în urmă căreia doi soldați sioniști au fost răniți.

ACUM ÎN DIRECT : Liderul Hamas, Haniyeh comentează asupra confruntărilor Israelo-Palestiniane:

Palestinienii au lansat în 2014 o melodie în memoria martirilor luptei împotriva sionismului din Palestina, care acum este din nou actuală:

Actualizare 22:35 redactată de Arya:

Trăim momente istorice. Suntem martori la lupta împotriva sionismului în Palestina. Suntem solidari cu palestinienii și dorim ca și în restul lumii să existe o asemenea revoltă anti-sionistă. Jidanii sunt deranjați și deja au început să atace palestinieni, în condițiile în care s-au înregistrat decese din partea palestinienilor, inclusiv copii. Israelul, prin lansarea de rachete în Fâșia Gaza, a declarat război palestinienilor de pretutindeni. Ca răspuns, Hamas și celelalte organizații de rezistență au început să lanseze rachete spre Tel Aviv, ceea ce este un act eroic, pentru că este dovada clară că, chiar dacă jidanul este puternic, nu este un inamic invincibil.

Astăzi în Palestina, mâine în toată lumea!

Actualizare 22:29: Ca urmare a violențelor din Lod, grupuri de sioniști radicali s-au organizat pe stradă, au pătruns în zona arabă din orașul Ramla, regiunea de sud-est din Tel Aviv, unde atacă fiecare cetățean arab care locuiește acolo!

În videoclip se pot vedea cetățeni israelieni blocând străzile și lapidând mașinile civililor arabi care tranzitează cartierul.

Ca și în noaptea precedentă, poliția israeliană lipsește de la fața locului:

Actualizare 22:21: Israel justifică atacurile asupra civililor prin faptul că ar fi depozite de arme ascunse în blocurile de apartamente.

Actualizare 22:12: Explozie masivă în urma unei lovituri de rachetă în Ashkelon, Israel:

Focul a afectat conducta de petrol.

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu împreună cu ministrul războiului au anunțat că urmează să dea declarații.

Președintele tâlhărit, Donald Trump, a dat o declarație absolut dezgustătoare în sprijinul teroriștilor israelieni, vorbind despre dreptul lor de a se apăra și condamnând patrioții palestinieni care luptă împotriva ocupației talmudice.

Declarațiile președintelui tâlhărit au fost aspru criticate de Andrew Torba, patronul unei rețele alternative de socializare:

Cu scuzele de rigoare adresate cititorilor care nu știu limba engleză, fluxul de informații este prea rapid pentru a traduce unele texte.

Actualizare 22:08: Videoclip inedit cu femei din Palestina, bombardate în timp ce se refugiau într-o moschee:

Aparatorii democratiei incercand sa ne scape de „tirania” palestiniana.

Actualizare  22:02: Se pare că războiul a izbucnit din plin, palestinienii, sătui de ocupația iudaică, au dat foc la 30 de mașini aparținând jidanilor. Pompierii sunt pe drum.

Actualizare  21:38: Rachetele continuă să zboare din Gaza spre Israel, de 35 de minute se trage încontinuu. Printre obiectivele bombardate se numără aeroportul din tel-Aviv.

Hamas și Mișcarea Islamită Jihad din Palestina au lansat un nou avertisment pentru Israel: Dacă mai distrugeți turnuri rezidențiale în Gaza, vom distruge Tel-Avivul. 

Actualizare 21:25: Se prea poate ca această seară, 11 mai 2021, să fie începutul unui nou război.

Rachetele din Gaza au avut IMPACT DIRECT ÎN TEL-AVIV! 

VIDEO:

Pentru toți copiii uciși de sioniști, iată decontul:

Actualizare 11 mai 21:00:

Imagini care îti taie răsuflarea cu un copil îndurerat al cărui tată este dus pe ultimul drum.

În urma atacului săvârșit asupra civililor, Gaza lansează salvă după salvă de rachete înspre Tel-Aviv.

Zeci de rachete au fost interceptate de sistemul de apărare americano-izraelian, Domul de Fier.

Domul de Fier nu a reușit să protejeze complet orașul, unele rachetele au avut impact.

Rachetele au lovit și orașul Holon, din Israel, unde focul a început să cuprindă străzile.

Escaladarea continuă.

Știrea inițială:

BREAKING NEWS

În dupămasa zilei de 10 mai 2021 s-au pornit sirenele din Ierusalim, prevestind moarte pentru vecinii ghinioniști ai Israelului.

Agresiune militară sionistă în Palestina Israel ucide peste 19 civili

Rachete au fost lansate spre zona Fâșia Gaza.

Agresiune militară sionistă în Palestina, Israel ucide peste 19 civili inclusiv copii

Primul raport de pe teren ne transmite că o lovitură de dronă a ucis 3 civili, dintre care doi sunt confirmați a fi copii, lângă localitatea Beit Hanoun.

ATENȚIE, IMAGINI CU UN PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL

Agresiune militară sionistă în Palestina, Israel ucide peste 19 civili inclusiv copii

Au urmat o serie de atacuri prin drone pilotate de la distanță, numărul de civili martiri crescând la 9. Scene halucinante arată părinți ținându-și în brațe copiii uciși.

Agresiune militară sionistă în Palestina, Israel ucide peste 19 civili inclusiv copii

Avioanele de luptă israeliene se puteau auzi deasupra coastei din zona de sud a Libanului.

ATENȚIE,  SECVENȚE ZGUDUITOARE

 

Ministrul de Război Benny Gantz (Israel), șeful statului major din războiul din 2014, a declarat stare de urgență timp de 48 de ore, pe o supfarață de 80km de la Fâșia Gaza.

Ministrul de relații externe al Iranului, Javad Zarif a contactat telefonic liderul biroului politic Hamas, Ismail Haniyeh, condamnând agresiunea israeliană. Exprimându-si solidaritatea cu poporul palestinian, Zarif a reiterat sprijinul continuu pe care Iran îl oferă rezistenței din Palestina.

Atacurile aveau ca pretext eliminarea combatanților palestinieni, însă doar un singur militar a fost ucis în atacurile care au făcut în total 20 de victime și au lăsat 65 de răniți, la ora scrierii acestui articol.

O salvă de rachete trasă în jurul orei 21:00 a fost interceptată de Domul de Fier.

 

Purtătorul de cuvânt al aripii militare Al-Qassam Brigades, Abu Ubaida, avertizează sioniștii că dacă atacurile Israelului se îndreaptă spre casele civililor, răspunsul lor va fi “puternic si dureros și dincolo de așteptările inamicului”.

IDF (Israel Defense Force) a dispus mai multe baterii de rachete în sudul țării și le-a susținut cu radare suplimentare. Zona este fortificată, dar nordul Palestinei este mai vulnerabil.

Mass media din Israel susține că IDF a eliminat două lansatoare de rachete, doi militari înalți și opt operativi HAMAS din Gaza.

Agresiunea sionistă s-a soldat cu jale, sânge și bocetele mamelor îngerașilor martirizați.

Mai mult, moscheea Al Aqsa a fost luată cu asalt de ocupanții jidani care au aruncat cu grenade și cu gaze lacrimogene.

Scenele de groază au fost filmate din moschee în timp ce atacul era în desfășurare:

Sursa: https://t.me/LebUpdate

15 comments

 1. moarte statului jidanesc

 2. INJECTIA FINALA

  HRISTOS A INVIAT !

  LA MULTI ANI, INTREGII REDACTII !

  VA ADMIR SI VA IUBESC CA PE NISTE FRATI !

 3. Cata dreptate are liderul iranian ALI KHAMENEI! Israelul este un stat terorist! Va fi pace in lume cand acest stat terorist nu va mai exista!

 4. #jidan anihilator

 5. Vasile Zarnescu

  Formularea „sistemul de apărare iudaic, Domul de Fier” este greșită, deoarece este folosit cuvîntul „iudaic” Trebuie scris „izraelian”, în principiu, pentru vremea actuală. Dar, fiindcă desemnează așa-zisul „Domul de fie”, trebuie scris: „sistemul de apărare americano-izraelian Domul de Fier, întrucît a fost construit cu tehnologia, finanțele și sprijinul politic al S.U.A.! O recunoaște și mangafaua Hilara Clinton, în cartea ei, DECIZII GRELE, tradusă acum vreo trei ani în românește la editura RAO.

  Don’t keep CALM and destroy israel” Cf. https://keepcalms.com/p/don-t-keep-calm-and-destroy-israel/

 6. In Palestina exista comunitate serioasa de ortodocsi practicanti . Arabi ortodocsi practicanti . Acm intelegeti de ce este macelarita Palestina.
  Singurul razboi din ultimii 2000 ani care exista pe planeta este razboiul jidanilor cu Hristos . restul sunt doar detalii

 7. Tu chiar ești convins de aberația pe care o debitezi?Doamne ferește!

 8. Se apropie Holocaustul de care se feresc cu toate puterile, sub toate formele…. degeaba… sustinand ca a fost deja, fara sa existe probe decat in dementa lor anti-crestina.
  Se apropie in sensul in care ei vor sa aiba profetiile “valide” talmudic implinite.
  “Fie voua dupa credinta voastra!” – a spus Mantuitorul celor care respingeau Adevarul.

  • Asta explica Ernst Zundel unui reporter israelian pe you tube : “va veni un nou holocaust, provocat de jidovi, mai mare decat ce o fi fost acela – “holocaustul” – din trecut! ” , spune Ernst Zundel in engleza .

   Problema e: ce vina avem noi ?

   Daca pana acuma au imigrat in Romania nu se stie cate sute de mii de israelieni, sau chiar un milion-doua, sa vezi cati vor veni de acum incolo !poate un milion , poate doua poate mai multe !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *