Home / Chestiunea Jidănească / Sorin Lavric dă cu NUCLEARA în Parlament după ce Silviu Vexler l-a făcut pe Valeriu Gafencu criminal de război – “Domnule Silviu Vexler, cine a adus comunismul în România? Răspundeți dumneavoastră sau vă spun eu?”

Sorin Lavric dă cu NUCLEARA în Parlament după ce Silviu Vexler l-a făcut pe Valeriu Gafencu criminal de război – “Domnule Silviu Vexler, cine a adus comunismul în România? Răspundeți dumneavoastră sau vă spun eu?”

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Martie 9, 2021

R3Media:

Deputatul Silviu Vexler, (Federația Comunităților Evreiești din România), l-a criticat luni, în ședința Camerei Deputaților pe deputatul PNL, Daniel Gheorghe, după ce acesta din urmă l-a elogiat pe Mircea Vulcănescu.

Marți, deputatul a făcut un adevărat tur de forță, mergând în Senatul României, unde l-a luat la țintă pe senatorul AUR Sorin Lavric, pentru că acesta a vorbit în termeni pozitivi despre Mircea Vulcănescu și Valeriu Gafencu.

Vexler a spus că a făcut această intervenție din cauza „tentativelor de reabilitare a Mișcării Legionare, a lui Ion Antonescu și a celor care i-au permis să facă tot ce-a făcut. Mircea Vulcănescu fiind unul dintre ei, Valeriu Gafencu fiind altul și lista continuă”.

Ne vom întoarce într-o zi, spune poetul-profet. Vexler este cam…vexat, văzând că profeția se împlinește în fiecare zi, pe internet și nu doar acolo, apar legionarii, sfinții, eroii, apar în inimile românilor, în conștiința lor, pe tricourile vândute de Legende Vii, în cărțile postate pe internet și la comentariile videoclipurilor de pe YouTube.

Mișcarea Legionară este deja “reabilitată” în mintea noii generații, ba mai mult, este un exemplu și un reper.

Surprinzător, după discursul lui Vexler, deputatul A.U.R., Sorin Lavric, i-a dat o replică serioasă, refuzând să se dezică de elogiul pe care l-a adus, refuzând să-și ceară scuze, căci la urma urmei nu a greșit cu nimic!

În replică, senatorul Sorin Lavric a spus că nu se dezice deloc de „elogiul pe care l-am adus lui Mircea Vulcănescu sau Valeriu Gafencu”. El a afirmat că declarațiile politice ale senatorilor nu pot fi trase la răspundere de nimeni.

Lavric l-a acuzat pe deputatul Vexler că etichetează „fascist sau legionar” pe oricine amintește de Vulcănescu sau Gafencu.

Orice român, persoană publică, atunci când este acuzat de facism sau legionarism, nu trebuie să-și ceară scuze. Nu mai fiți pe defensivă, atacați!

Sorin nu doar că s-a apărat, ci a trecut la atac, vorbind de primul atentat terorist din România, comis de jidani.

Îl încredințez pe dl Silviu Vexler că nu ma dezic cu o iotă de elogiul pe care l-am adus lui Mircea Vulcănescu sau Valeriu Gafencu. Ambele elogii le-am rostit sub forma unor declarații politice, și îi atrag atenția deputatului Silviu Vexler că un senator nu are de dat socoteală nimănui pentru ce spune în cursul declarațiilor politice. Și atunci cum veniți dvs, deputat, în Senatul României și mă trageți pe mine de urechi? Că vorbesc despre Vulcănescu? Nimeni n-o face, nici Președintele României, nici doamna președinte al Senatului, nimeni. Și veniți dvs s-o faceți. În ce calitate? Vă amintesc că aici e România, nu Fîșia Gaza.

Apoi îl încredințez pe același deputat că admonestările lui nu doar că nu au darul de mă intimida, dar ele îmi dovedesc că sînt pe drumul cel bun.

Nu voi înceta să vorbesc despre deținuții politici din România, a căror principală vină e că s-au opus plăgii comuniste. Domnule Silviu Vexler, cine a adus comunismul în România? Răspundeți dumneavoastră sau vă spun eu?

Și dacă tot aveți acribia detaliilor cronologice în privința represaliilor la care au fost supuși evreii sub regimul lui Antonescu, de ce nu pomeniți de atentatul cu bombă din Senatului României, în 8 august 1920, săvîrșit de un comando alcătuit din trei evrei bolșevici? În 1920 nu era picior de legionar în România, dar dumneavoastră întrețineți și azi obsesia legionară, recurgînd la tertipul facil de a stigmatiza cu eticheta de fascist sau legionar pe oricine se opune încercării dumneavoastră de a măslui istoria.

Și încă o dată vă întreb: cine a adus comunismul în România? Vă spun eu sau îmi spuneți dumneavoastră?”, a întrebat Sorin Lavric.

Probabil că Silviu Vexler s-a îngălbenit la față când l-a auzit pe Sorin Lavric că-i acuză, pe bună dreptate, pe jidani că au adus comunismul în România. Sabia adevărului taie ușor dacă o mânuiești cu încredere.

Această intervenție ne arată un detaliu important; Sorin Lavric știe. Asta înseamnă că și alți membri AUR, probabil toată conducerea, cunoaște mai mult sau mai puțin adevăr despre etnia asta teroristă care ne învinuiește pe nedrept și comite extorcare de bani de holocaust. Un semn bun, dar s-o și spună, cum au făcut-o de această dată!

Afirmațiile despre faptul că Gafencu sau Vulcănescu i-ar fi „permis” lui Antonescu să facă crime sunt cel puțin discutabile, dacă luăm în calcul că în ianuarie 1941, Gafencu avea 20 de ani și era arestat chiar de regimul Mareșalului.

În ceea ce ce-l privește pe Vulcănescu, acesta a fost un critic al legionarilor, refuzând de mai multe ori să intre în rândurile acestei formațiuni. Mai mult de-atât, el a intrat în Guvern pe linie militară, fiind sublocotenent, așa cum însuși a mărturisit.

Silviu Vexler este un personaj contestat chiar în interiorul comunității evreiești, acesta fiind subiectul unei scrisori deschise semnate de mai multe personalități adresată lui Aurel Vainer. Aceștia au afirmat că intenția acestuia de a cumula funcția de deputat cu cea de președinte al Federației Comunităților Evreiești din România (FCER) „generează, în mod evident, o stare de conflict de interese prin acumularea de putere decizională în mâinile unei singure persoane, împiedicând asigurarea transparenței, a echilibrului în administrarea intereselor comunitare cât și a independenței opiniilor fiecărui membru al comunității noastre”.

Aceștia l-au acuzat și de apropiere evidentă de PSD. Silviu Vexler s-a născut în 1988 și a absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universități Hyperion din București în 2010.

*

Faptul că Silviu Vexler îl face pe Valeriu Gafencu  criminal de război și ne acuză pe noi de rescrierea istoriei, de la tribuna parlamentului este chutzpah absolut!

Un alt membru A.U.R. a intervenit în scandal. “Ca să înțelegem cine ne dă lecții de rescriere a istoriei noastre.”  a declarat Claudiu Târziu pe Facebook, arătându-ne următoarele imagini:

Le completăm cu următoarea si sperăm că noul model nu mai are multă energie.

 

14 comments

 1. Dictatura rasistilor talmudisi-holocau$tici e peste tot Ocidentul “democrat”!

  • Ce idiot e vexler! Valeriu Gafencu nu a luptat în razboiul mondial. El a fost arestat de Antonescu după “rebeliune”….

 2. Astia trebuie loviti din toate pozitiile si continuu. Altfel nu avem sanse de izbanda.

 3. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  La întrebarea retorică a senatorului Sorin Lavric, a răspuns de foarte mult timp, domnul profesor univ. dr. Corvin Lupu în lucrarea “România în contextul relațiilor internaționale actuale”, Editura Techno Media, Sibiu, 2006. Citez câteva pasaje utile.
  „Analizând perioada societăţii româneşti de model şi dominaţie sovietică absolută (1945-1958), observăm că într-adevăr represiunea comunistă s-a realizat în foarte mare măsură de către reprezentanţi ai minorităţilor naţionale. Lista acestora este foarte lungă. Ea cuprinde sute de înalţi demnitari de partid, de stat, ofiţeri de securitate şi de miliţie.”.
  Represiunea antiromânească s-a efectuat prin intermediul Securităţii Poporului. Diabolica instituţie a fost înfiinţată în 30 august 1948. În aparatul ei de frunte s-au aflat, multă vreme, Gheorghe Pintilie (Pantelei Bodnarenko, zis Pantiuşa) – şeful Securităţii din România, Alexandru Nicolski (Boris Grunberg) – adjunct al şefului Securităţii, Ştefan Koller – colonel şi comandant al Penitenciarului Aiud şi mulţi alţi minoritari.
  Până în anul 1960, a funcţionat şi abuzivul sistem al pedepselor administrative pe baza căruia orice cetăţean, presupus că se făcea vinovat de fapte contra ordinii sociale, putea fi trimis fără judecată pentru un număr de luni sau ani în colonii de muncă.
  Încă din anul 1943 Stalin ordonase înfiinţarea unei unităţi speciale a NKVD, care urma să identifice şi să pedepsească pe toţi cei care, în teritoriile ocupate de germani şi aliaţii lor, au colaborat cu aceştia. Unitatea numită Smerş s-a constituit în România din anul 1944 şi a fost sprijinită de secretarul de stat la Ministerul de Interne Teohari Georgescu (Baruh Tescovici). Smerş a primit numele românesc de Brigada Mobilă şi avea cinci importante misiuni:
  1) Să convingă populaţia că întregul aparat de stat al regimurilor burgheze este vinovat de dezastrul ţării şi trebuia neutralizat, iar în anumite cazuri chiar lichidat.
  2) Partidele erau agenturi ale spionajului fascist şi imperialist şi trebuiau desfiinţate.
  3) Unitatea trebuia să lichideze elita intelectuală, economico-financiară şi politică a ţării, care urma să fie înlocuită cu noile cadre, parţial fomate la Moscova.
  4) Să contribuie la crearea în România a unei societăţi de tip sovietic.
  5) Să constituie nucleul din care se va organiza noul serviciu de informaţii al României şi poliţia politică internă.
  Brigada Mobilă a fost organizată de şeful I.N.U. pentru România, generalul A. Saharovski. Pe plan intern unitatea a fost coordonată de generalul Gheorghe Pintilie (Pantelei Bodnarenko), dar la vedere, şeful ei era colonelul Boris Grunberg, care şi-a schimbat numele în Alexandru Nikolski şi va deveni general şi unul dintre cei mai temuţi şefi ai procesului de distrugere al elitei româneşti.
  Operaţiunea de arestare a purtat denumirea de cod de Gayaneh, denumire dată de Stalin şi încredinţată generalului Gheorghe Pintilie (Pantelei Bodnarenko). Ea a început printr-un raport al Ministerului de Interne în care erau analizate: pro¬blema legionară, organizaţiile subversive, Biserica, sectele religioase, par¬tidele politice, elementele din fostul P.N.Ţ. şi care concluziona necesitatea declanşării arestărilor.
  La aceste informații, mai adăugați și Lista întocmită de dr. Constantin Iulian, fostul președinte al Federației Român a Foștilor Deținuți Politici din România. http://www.buciumul.ro/2016/02/18/criminalii-din-umbra-cine-au-fost-sefii-tortionarilor-comunisti-studiul-fostului-detinut-politic-constantin-iulian-demasca-autorii-crimelor-comuniste-cei-aflati-in-functiile-de-decizie/
  NOTĂ: IICCMER, institut ce trebuie desființat sau reotganizat, nu a produs nici un document referitor la cei care au introdus și instaurat comunismul bolșevic în România.

 4. Biciul nostru este Hristos , cu El trebuie sai biciuim cu Adevarul . Sunt dusmani si uratori de Hristos , jidani au fost si vor fi impotriva Ortodoxiei si a poporului ROMAN . Ganditiva ca nu sunteti singuri si puterea voastra sta in Adevar ceea ce faceti este extraordinar. Ceea ce ma infioara este ca ai nostri asa zis pastori ,tac si tac si asa vor avea si rasplata , rusine sa le fie . Doamne ajuta !

 5. a terminat Hyperion. adica nu a terminat nimic, a cumparat o diploma de licenta. ce poti sa le ceri nomazilor? tot ce stiu ei despre istorie e ca au fost prigoniti. dar nu se intreaba din ce motive nu-i sufera nimeni.
  de ce nu li se retrage cetatenia acestor hahalere care-si urasca gazdele peste tot? cum de nu sunt dati afara si mai sunt si primiti in parlament?
  doar vine mesia, trebuie sa se intoarca in Israel.

  • Păi nu vor să plece. Parazitul nu se dă dus din corpul gazdei. Cum fac și negrii care se plâng de rasism peste tot pe unde sunt, dar nu pleacă în Africa.

  • La cine sa “se intoarca” in Israel ?
   La vaccinul Pfizer – arma biologica de rarit populatia globului ?

   Nu vedeti ca conducatorii lor ilustri injecteaza pe cati pot, pe repede inainte , generand o rata a mortalitatii care a uimit tot mapamondul !?

   E tare, nuuuuuuuuu ???

   DECE OR FI ASA ZELOSI CU AI LOR ?

 6. Incredibil de BAZAT

  Un parlamentar numeste jidanul, cine ar fi crezut ca p sa se intample asta in timpul vietii noastre?

  • Să șții că da… Cu puțin noroc, regimul jidănesc ar fi și cel mai scurt imperiu din istorie (perioada de după 1945).

   • singurele regimuri cu diverse denumiri sunt:

    mamona (negustorii lacomi/corporatia) vs prigonitii (aparatorii libertatii)

 7. astia nu au Dumnezeu. Ei au in fiecare generatie un mesia reincarnat si devin si obraznici cand au singuranta ca ei controleaza evenimentele.
  parerea mea e ca acest antiroman e setat de altii mai mari sa provoace ca sa putem fi acuzati de antisemitism si pedepsiti de “comunitatea internationala” (a evreilor)

 8. Imaculate deputate cu plete lungi ca grau-n spic
  (Precum adjunctu-n Sanatate din State, fara de batic)_
  Ca dupa legile-adoptate_”chilug”n-as mai risca sa-ti zic!
  Chiar daca-n tamplele-ti vidate, cat m-as uita, nu vad nimic;

  Pentru ca-n biata Romanie a evului neomarxist
  Usor pot face puscarie in caz ca-s negationist!
  Si teama mi-e ca n-am bujie acolo multi ani sa rezist
  De-as zice ca pe-a ta chelie un fir nu vad, oricat insist…

  Dar chiar de freza-ti orbitoare eu as numi-o azi_”breton”,
  Deoarece ea cautare avea si-n vechiul Albion,
  Ori de i-as zice_”cu carare”_cum era-odata de bon-ton,
  Sa fie orisice tunsoare purtata-n oricare sezon:

  Fie pe mijloc, ori pe-o parte, conform cu-a modelor tipare_
  Un rand de-as scrie, nu o carte!_ iute-as intra la inchisoare…
  (Nu ca mai ieri cand de-o scriai, mai iute-afara tu ieseai!)
  Caci, de aproape-ori de departe; de-i noapte sau e-amiaza mare,
  Tot s-ar vedea, si de pe Marte, ca asta-i…minimalizare

  A neamului ce, din pruncie lipsit fiind de-orisice pacat,
  De toti a fost, cu dusmanie, neintrerupt persecutat…
  Desi, pe-oriunde-n tari straine, doar munci cinstite-a practicat,
  (Ca sa nu dea nicicand la nimeni motive pentru-a fi blamat)

  Ca de-as vorbi_ Doamne fereste!_ de lungi perciunii-ti de-altadat’
  A caror urma te zoreste s-o razi cu briciul, necurmat,
  In orice zi_ca-ti inegreste obrazul fin si nepatat_
  N-as apuca a zice “peste”, si-n duba m-as vedea luat
  (Cu toate ca eu, crestineste, nu i-am negat, nici micsorat)

  Si dus, tocma-n puterea noptii, la vreun canal mai nou croit,
  Incat nici pana-n clipa mortii sa nu-l vad, sigur, ispravit:
  Sa gust din plin deliciul sortii de-a fi “fasist” si-“antisimit”!
  Cum de-altfel toti parintii nostri, inchisi de-ai vostri, l-au simtit_

  Vreau sa te-intreb azi si pe tine, cel ce ne urechezi pe noi
  C-am promova, fara rusine, toti criminalii de razboi:
  _Nu stii tu oare cum se face ca nu-i pe lume vre-un alt soi
  De criminal mai eficace decat cel de un neam cu voi?

  Si cand spun asta, referire nu fac doar la ce s-a-intamplat
  Acum un veac intr-o cladire( imi pare cea de la Senat!)
  Cand trei bravi camarazi de arme din neamul tau cel circumcis,
  Scoliti prin estice cazarme, sa ne ucida s-au decis:

  Fiindca demult ne-am dumirit ca cel mai grandios macel_
  De cand vreun om s-a-invrednicit sa poarte arme de otel_
  Nu Gingis han l-a-infaptuit, ori vre un altul ca si el,
  Ci-un bun si foarte instruit si bland fiu de-al lui Israel!!!

  Ca daca-un Yagoda de-al vostru in slujba noastra-ar fi lucrat,
  (Nu Ion sau Ica Antonescu, pe care nu i-ati meritat)
  Gurita n-ai mai fi cascat-o sa ne dai lectii de purtare,
  Pentru ca spita ce ti-a dat-o demult n-ar mai fi fost sub soare!

  Ca nu degeaba, cu fast mare, voi praznuiti si azi, ca nime,
  Oricare sfanta-exterminare a semintiilor vecine!
  Pe capul carora intruna(‘nainte chiar de-a fi goniti
  (De-al Romei brat prin toata lumea) placutu-v-a ca sa pasiti;

  Ca orisicat ati vrea de tare sa vi-l schimbati, si de tenace_
  Vestind fratia-intre popoare si-o era de belsug si pace,
  Prin lumea asta-inselatoare ce-ti toarna vin prin poloboace,
  Cand goimii vi-s la picioare_ sangele apa nu se face!…

  Asa ca, fara foc si para, de-un lucru vreau sa-ti amintesti
  (Ce-l spune-o vorba populara) cand ai de gand sa mai vorbesti
  La Camera sau poate iara pe la Senat, de-obraz de-ti pasa:
  “Pe cine n-am lasat sa moara, sa mai traim azi nu ne lasa”!

  Iar daca tot vrei criminalii si-n groapa tu sa-i pedepsesti,
  Mai bine ia-ti conationalii, si-n Israel sa te opresti:
  Ca-n el nu-n locuri cu verdeata din cimitire-ai sa-i gasesti,
  Ci chiar(bine-mersi) in viata, pe strada unde locuiesti…

  Iar cand mai vrei sa revezi faza din care, zici tu, gol v-am dat
  (In timp ce fredonam “Zaraza”) din ofsaid nesemnalizat,
  Schimbandu-ti pentru scurt timp baza_ Ia-ti un bilet la meci in…Gaza…
  Ca pana sa-mi termin eu fraza, ai sa te simti reconfortat
  Vazand ce face pe gazon echipa lu-Ariel Sharon!

  Si daca-n gand ti-o da apoi_ “Jos criminalii de razboi!”
  sa strigi tu, cum faceai la noi, umflandu-ti gingasul cimpoi_
  Fii sigur ca, starnind furtuna cu-a gurii tale buci nurlii_
  Odata pentru totdeauna, istoria ai sa ti-o scrii…

 9. Imi place din ce in ce mai mult AUR!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *