Home / Internațional / Sistemul Colonial Modern

Sistemul Colonial Modern

Incorect Politic
Aprilie 15, 2019

SISTEMUL COLONIAL MODERN

 

În ultima vreme, tot mai mulți ambasadori ai unor state occidentale își încalcă statutul diplomatic și se poartă inadmisibil cu România, ca ambasadorul S.U.A., Hans Klemm, care klămpăne tot mai obraznic și căruia cîțiva politicieni români i-au cerut expulzarea, precum și cei 12 ambasadori – ai Austriei, Belgiei, Canadei, Danemarcei, Finlandei, Frantei, Germaniei, Irlandei, Norvegiei, Olandei, Statelor Unite și Suediei[1] – care au formulat niște proteste față de acțiunile României, în încercarea ei de a-și manifesta bruma de suveranitate pe care o mai are.

Ca replică la aceste agresiuni axiologice ale respectivilor diplomați, republic acest articol, de acum patru ani.

FRANŢA

Este o putere colonială care a controlat, la un moment dat, aproape 13.000.000 kilometri pătrați, aproximativ 9 la sută din întreaga suprafață a uscatului mondial.

Un număr impresionant de țări au fost ocupate cu forța de către francezi. Prosperitatea Franței se bazează într-o bună măsură și pe crimele și jaful din fostele țări coloniale.

Iată câteva dintre acestea: Algeria, Camerun, Ciad, Congo, Gabon, Laos, Madagascar, Maroc, Niger, Senegal, Tunisia, Vietnam, ș. a.

În plus, jumătate din Franța a fost colaboratoare cu Germania în Al Doilea Război Mondial și asta nu pare să deranjeze atât de mult, cât „alianța“ României cu Germania – alianță făcută cu forța de către Germania, care a șantajat România cu asigurările de protecție date de Franța și Perfidul Albion.

Franța a făcut masacre în coloniile din Nordul Africii când acestea și-au cerut independența și, chiar după dobândirea independenței, au intervenit direct sau indirect în evenimentele politice ale fostelor colonii. Dar, prin intermediul acelui faimos corp de militari numit „Legiunea Franceză“ – supranumită „bandă de criminali“ –, formată din mercenari din toată lumea recrutaţi dintre cei care fug de pedepsele date de legile din ţările lor sau care, sub aspect psihologic, au un tropism criminogen, Franţa oferă ajutor altor țări care dau lovituri de stat în alte zone decât fostele ei colonii.

Aşa cum s-a întâmplat, recent, în Siria, când, împreună cu S.U.A. şi alte ţări occidentale „civilizate şi democrate“, au încercat înlăturarea guvernului sirian, dar au eşuat fiindcă a intervenit Rusia cu presiuni diplomatice şi chiar cu trupe de „voluntari“.

Franţa sileşte şi acum 14 ţări africane, fostele sale colonii, la plata unor impozite şi taxe, folosind şi alte forme de exploatare, aşa cum denunţă jurnalistul Mawuna Remarque Koutonin de la Silicon Africa[2]: Benin, Burkina Faso, Guineea, Coasta de Fildeş, Mali, Niger, Senegal, Togo, Camerun, Republica Central Africană, Ciad, Congo, Guineea Ecuatorială şi Gabonul.

Aceasta este Franţa „creştină şi democrată“, din cadrul căreia mizerabilul cabotin Jonathan Lambert [3] a ironizat România pretinzând că „salutul românesc“ ar fi gestul ţiganilor care întind mâna la cerşit[4]!

Ca să nu mai vorbim de marea panaramă franţuzească a zombilor[5] franţuji de „solidaritate“ numită „Je suis Charlie[6], deşi redactorii nu trebuiau mitraliaţi, ci jupuiţi şi făcut pămătuf de muşte din pielea lor, apoi evisceraţi şi tranşaţi de vii, iar părţile rezultate împrăştiate la intersecţii prin Paris, aşa cum procedase Elisabeta I-a a Angliei cu prietenii rivalei sale, Maria Stuart, care complotaseră să o ucidă.

 

REGATUL UNIT AL MARII BRITANII…, numită comod și ANGLIA

Cel mai mare imperiu colonial și sclavagist pentru o lungă etapă istorică, inclusiv în  America, a cuprins peste 20 la sută din suprafaţa uscată a Terrei. Prosperitatea Marii Britanii se bazează într-o bună măsură şi pe crimele şi jaful din fostele ţări coloniale.

Iată câteva dintre acestea: Australia, America de Nord, Africa de Sud, Birmania, India ş.a. Acum, Commonwealth-ul britanic[7] este forma fățuită, modernizată și „democratizată“ a fostului Imperiu Britanic, în cadrul căruia unele state sunt supuse ale reginei Elisabeta a II-a a Angliei, iar altele sunt state independente – dar toate sprijină politica Angliei, care, în esență, este o politică imperialistă „cu față umană“.

În aproape toate situațiile istorice majore, Anglia a fost contra României. Singura ocazie care ar fi fost, potențial, favorabilă României a fost dezavuarea de către bețivul Winston Churchill a ideii „capitulării necondiționate“, emise de paraliticul Franklin Delano Roosevelt în Conferința de la Casablanca, deoarece „îl luase gura pe dinainte“ – cum se exprimase, ironic, Ivor Porter, dar care dezavuare a rămas fără urmări, fiindcă Churchill nu a susținut-o public și faptic, întrucât Imperiul Britanic ajunsese la cheremul S.U.A., în Al Doilea Război Mondial.

După 1945, Imperiul Britanic a decăzut la forma actuală, iar locul său l-a luat imperiul american. De altfel, F.D. Roosevelt a complotat cu Stalin tocmai în scopul sabotării Imperiului Britanic.

 

RUSIA

Ţară în care jidanii conduşi de Vladimir Ilici Lenin şi Leon Troţky au introdus socialismul în 1917 – în varianta dogmatică stalinistă care a  urmat –, sistem devenit o nenorocire inclusiv pentru România.

Şi-a consolidat poziţia de putere mondială şi prin crimele şi jaful la care şi-a supus ţările vasale. Iată câteva dintre ţările exploatate de Uniunea Sovietică: România, Republica Moldova (Basarabia=România Răsăriteană), Polonia, Ucraina, Belarus, Georgia, Lituania, Letonia, Estonia, Armenia, Kazahstan, Uzbekistan ş.a.

Ulterior, pentru a-și întări poziția de lider în cadrul „lagărului socialist“, U.R.S.S. a ajutat economic țările socialiste-satelit, iar Leonid Brejnev a impus teoria „suveranității limitate“[8] – în consens cu doctrina americanului Helmuth Sonnenfeldt[9], adjunctul Secretarului de Stat Henry Kissinger.

Limitarea suveranității se efectua, evident, în favoarea Uniunii Sovietice. Toate statele din Organizația Tratatului de la Varșovia au achiesat la doctrina brejnevistă, cu excepția României.

Din această cauză, România nu a mai primit ajutor economic și militar sovietic, ci, dimpotrivă, așa cum demonstrează categoric politologul Larry Watts, a fost sabotată și spionată de toate țările lagărului socialist, cu reverberații inclusiv asupra politicii inițial favorabile a S.U.A. față de România.

 

S.U.A.

Moral Blackmail

Întemeiate pe genocidul contra indigenilor americani, cărora europenii le-au ocupat pământul pe care locuiau de milenii. Populaţii întregi exterminate, înfometate, alungate în rezervaţii ca nişte animale sălbatice ca să facă loc foamei de înavuţire a coloniştilor europeni, deveniți „americani“.

Cea mai mare ţară cu orânduire sclavagistă după căderea Imperiului Roman, S.U.A. au practicat segregarea rasială până prin anii ’60. Exemplu al democraţiei şi iubirii creştine? Poate o oră, Dumineca la biserică.

Aventurile militare germane din cele două războaie mondiale i-au accelerat industrializarea şi înarmarea şi le-au transformat în jandarmul planetar.

Forţate şi de expansionismul Rusiei şi Chinei comuniste, S.U.A., după Al Doilea Război Mondial, au purtat mai mult de zece războaie importante: Vietnam, Iugoslavia, Irak, Afganistan ş.a., alături de diverse alte intervenţii militare mai mult sau mai puţin legitime în toate colţurile planetei.

Au răsturnat regimuri instalate democratic şi, chipurile, de „teama“ comunismului – pe care l-au recunoscut printre primele state şi l-au subvenţionat direct şi indirect –, au susţinut dictatori corupţi şi sângeroşi atât pe continentul sud-american (Argentina, Chile, Columbia etc.), cât şi în Africa (Mobutu în Congo) sau în Asia.

Au finanţat în America Centrală grupări armate teroriste vinovate de crime pe bandă rulantă. Nu le-au păsat că, poate, oamenii săraci din acele ţări aspiră la acelaşi nivel de prosperitate şi democraţie ca în S.U.A.

Sub masca apărării drepturilor omului şi cu ajutorul instituţiilor financiar bancare transfrontaliere, au pus mâna pe resursele naturale ale mai multor ţări.

Este emblematică pentru politica S.U.A. declaraţia publică făcută de un partizan al acestor războaie, roşcatul cârlionţat Donald Trump: „Să le luăm petrolul libienilor!“

În Afganistan, mai important decât Bin Laden erau minereurile strategice de care complexul militaro-industrial american are nevoie ca de aer sau ca de petrol pentru a-şi menţine supremaţia.

Desigur că se pune şi întrebarea ce se întâmpla cu planeta dacă nu contrabalansau ameninţarea expansionismului altor mari puteri. Ar fi fost o lume mai bună?

Puţin probabil dacă ne uităm la ceea ce a însemnat gulagul sovietic şi revoluţia culturală din China, unde se tăiau degetele pianiştilor.

 

GERMANIA

Unul dintre izvoarele culturii şi tehnicii europene, Germania a provocat două războaie mondiale cu consecinţe catastrofale – zeci de ţări ruinate, genocid planetar zeci de milioane de morţi şi alte sute de milioane cu vieţile distruse. (Nota editorului: citiți Addenda).

A întrunit condițiile pentru a i se pune în cîrcă, prin Procesul de  la Nürnberg confecționat de învingătorii din Al Doilea Război Mondial, așa-zisul „holocaust“ prin care milioane de oameni ar fi fost făcuţi sclavi epuizaţi și ar fi fost gazaţi şi arşi în cuptoare precum gunoaiele.

Este un fapt ce nu se va şterge din memoria colectivă a lumii până cînd criminala propagandă holocaustică nu va fi lichidată. Germania l-a ajutat pe Lenin să revină în Rusia ca să o submineze şi ştim ce a urmat. A împărţit Polonia şi România cu Rusia şi Ungaria.

Atacându-l, l-a forţat pe Stalin să transforme U.R.S.S. în superputere mai repede decât îşi imaginase acesta. La încetarea ostilităţilor, tragedia din spatele Cortinei de Fier a continuat pentru ţările ocupate de  Armata Roşie, în timp ce Germania, ajutată de fostul duşman S.U.A., s-a reclădit şi a prosperat continuu, iar acum este tot mai des numită „Al Patrulea Reich“.

În schimb, noi am plătit, ca ţară învinsă, zece ani datorii de război U.R.S.S.-ului. Germania a trădat permanent România[10] și la fel procedează și acum, mai ales că se poate vorbi de Marele Reich al Uniunii Europene[11].

 

AUSTRIA şi UNGARIA

Imperiul Austro-ungar a avut sub stăpânire Cehoslovacia, partea nordică a Regatului Sârbilor, Croaţilor şi Slovenilor, Transilvania, Bucovina, părţi din Banat, Crişana şi Maramureş, Tirolul de Sud.

Prosperitatea Austriei şi a Ungariei se bazează şi pe crimele şi jaful din teritoriile subjugate.

Toţi cei care trudeau şi erau taxaţi astfel încât balurile vieneze să funcţioneze nu prea o făceau de bunăvoie şi, când se răsculau, erau ori împuşcaţi, ori evisceraţi (traşi pe roată, tranșați etc.) şi alte lucruri care nu prea au încăput în partiturile muzicii clasice ale epocii.

În rest ordine, curăţenie şi civilizaţie, nu?

SPANIA şi PORTUGALIA

Sunt două țări vinovate de un uriaş genocid prin exterminarea indienilor din America Centrală şi de Sud; masacraţi, torturaţi, arşi pe rug, convertiţi cu forţa la creştinism, transformaţi în sclavi, odată cu negrii aduşi din Africa, acțiuni urmate de jefuirea sistematică a resurselor naturale şi îndeosebi a aurului şi argintului care au relansat economia nu doar din Peninsula Iberică, ci din toată Europa Occidentală.

Descoperirea Americii ar trebui marcată cu o zi de doliu la nivel planetar, nu cu serbările indecente pentru începutul genocidului latino-american.

Ambele ţări şi nu numai ele poartă uriaşa vină a crimelor contra umanității prin exterminarea băștinașilor din Africa și a comerţului cu sclavi destinaţi plantaţiilor din S.U.A., America Centrală şi de Sud, care au prosperat prin munca acestor oameni vânaţi ca animalele şi aduşi în lanţuri de la mii de kilometri.

Prin agresiunile lor, în conjuncție cu cele comise de Marea Britanie, Franța, Olanda, Belgia etc., au fost capturați circa o sută de milioane de africani, dintre care cei care au supravieţuit traversării Atlanticului au reprezentat doar o zecime!

Ţări profund creştine cu catedrale până la cer, nu?

 

ITALIA

A avut colonii în Africa de Est şi a visat ca, alături de Germania, să participe la marele jaf planetar, dar, deşi a fost iniţiatoarea fascismului european, nu a fost considerată ţară învinsă pentru că italienii şi-au trădat aliatul şi pe IL DUCE la timp.

Atât italienii, cât şi nemţii i-au susţinut în masă pe Mussolini şi pe Hitler, crezând că nemernicia se va înfăptui fără costuri prea mari, în sunet de fanfară, pas de defilare, câţiva comunişti asasinaţi, fâlfâit de steaguri şi cam atât.

România n-a avut acest noroc şi când ar fi vrut să părăsească alianţa nu i s-a permis. S.U.A. şi U.R.S.S. erau înţelese deja.

Când i s-a permis, era prea târziu şi, oricum, fuseserăm vânduţi, deja, la schimb de către Churchill prin trocul scris pe un șervețel de hârtie – vînzare definitivată prin trădarea comisă de imberbul rege Mihai I la 23 august 1944.

 

OLANDA

Mai întâi colonia Africa de Sud (pierdută în favoarea britanicilor) şi, apoi, coloniile din Asia de Sud-Est au fost o mană cerească, aducând profituri uriaşe îndeosebi prin Compania Indiilor de Est și Compania Indiilor de Vest, înființate acum trei secole, dar existente și profitabile și azi!

România a fost invitată la masa bogaţilor lumii să pună pe masă tot ce are: oameni, resurse naturale etc., dar ca să aşeze scaunele, să scuture faţa de masă, să cureţe covoarele şi să mănânce resturile la masa servitorilor.

Micul stat ca teritoriu și populație, dar mare prin impertinență nu ne vrea astăzi în Schengen.

 

BELGIA

A exploatat din greu resursele minerale (cupru, diamante etc.) şi naturale ale fostului Congo Belgian (capitala Kinshasa).

Plecarea lor a lăsat o ţară în război civil, care a fost împinsă în dictatura aspră şi coruptă a lui Mobutu Sese Seko Koko Ngbendu Wa Za Banga[12] (nume original: Joseph-Désiré Mobutu), susţinut de C.I.A. ca să nu intre ruşii, după a cărui dispariţie a revenit la războiul civil, interetnic şi sărăcie. Deţine minerale strategice pe care mulţi şi le doresc.

„Ghinion“ – vorba unui contemporan al nostru care a devenit și pentru noi un mare ghinion.

 

ELVEŢIA

Pe lângă ceasuri şi ciocolată, a mai adăpostit în bănci şi aurul naziştilor şi al americanilor, al ruşilor, al oricui, al infractorilor şi mafioţilor de pretutindeni şi nenumărate bunuri şi valori furate din toate colţurile lumii.

Când ai atâţia bani în bănci, parcă îţi vine să îţi speli şi să îţi apretezi rochiţa de două ori pe zi. Cum să nu ţii lecţii de morală şi eficienţă managerială sărăntocilor?

Dar, la fel, ghinion: un bancher american le-a stricat fasonul elvețienilor și le-a demascat marile escrocherii – îndeosebi în domeniul evaziunii fiscale – din spatele secretului bancar[13].

 

JAPONIA

Ţările din Asia poartă o vie amintire din războiul mondial legată de atrocităţile comise de înalta și străvechea civilizaţie japoneză, care a aruncat asupra lor nu flori de cireş şi poezie, ci bombe şi a trecut prin baionete şi copii, şi femei şi a supus la torturi şi umilinţe inimaginabile popoarele cucerite.

Casa imperială ar trebui săptămânal să ceară iertare acestor naţiuni pentru tragedia de care este şi ea direct vinovată, dar se abţine până în ziua de azi. Probabil că originea divină le interzice acest lucru. Sunt detestabili. La fel ca şi în cazul Germaniei, S.U.A., fostul inamic, i-au ajutat pe japonezi să redevină ceea ce au fost şi mai mult decât atât.

Dar, la fel ca şi în cazul Germaniei, ca țări învinse în Al Doilea Război Mondial, și Japoniei i s-a interzis să dețină armată. De aceea, ca și Germania, Japonia a investit în economie și educație tot bugetul care ar fi fost alocat înarmării și apărării. Consecința: și Germania și Japonia au devenit învingătoare în competiția mondială economică și „bat pe spate“ economia S.U.A. și a statelor europene.

Acum S.U.A. caută să fure invențiile japoneze, iar Germania este numită, în presa britanică, dar, cu emfază, și în cea germană „Al Patrulea Reich“[14]!

 

CHINA

Închisă în ea însăşi mii de ani, acum începe să scrie pagini surprinzătoare în istoria lumii şi deja a modificat nişte echilibre economice care dăinuiau de ceva vreme.

Rămâne de văzut până unde şi ce va induce aceasta în însăşi structura socială şi politică a Chinei.

Să sperăm că fără convulsii, pentru că ar fi tragic pentru noi. Partidul unic, însă, este o garanţie că nu vor fi convulsii, dar nici un astfel de colos, fie şi pluripartinic, nu garantează liniştea şi pacea, mai ales dacă se pune pe făcut poliţie internaţională în slujba democraţiei.

Există o singură regulă: toate aceste mari puteri democratice sau nu îşi urmăresc doar propriile interese economice şi strategice. Naivii cred altceva.

Noi ne lipim când de unii când de alţii în speranţa că ne vom realiza şi noi interesul naţional. OK, dar puţină demnitate nu ar strica, mai ales că, pentru ca România să fie admisă în U.E. și N.A.T.O., conducerea României și-a cam „pus fustele în cap“.

Desigur, lista ororilor înfăptuite de ţările „dezvoltate/civilizate“ din Occident şi Extremul Orient care şi-au consolidat puterea şi prosperitatea pe crimă şi jaf este mai largă.

Prin urmare, ar trebui să privim lucrurile mai în profunzime şi să nu mai acceptam impertinenţa tâlharilor moralişti ai planetei, care ne tot dau lecţii pe diverse teme.

În fond, ei reprezintă ţări care au „mâinile“ pătate de sânge şi, prin ceea ce au făcut pînă mai ieri, sunt antiteza a ceea ce „predică“.

Dacă adevărul ar fi respectat, toţi aceştia ar trebuie să le spună, pentru încă 500 de ani, cu fiecare ocazie, celor din ţările pe care le-au asuprit: „Vă rugăm să ne iertaţi!“ Și, mai mult, ar cam fi cazul să mai restituie celor jefuiți o parte din bunurile furate!

Astăzi atacurile şi invaziile nu se mai fac doar cu armata, ci şi prin instrumente economice, financiare, bancare şi bursiere, controlate tot de cei menţionaţi anterior. Şi dacă e să privim la acel trecut care ne reprezintă pe noi, românii, îţi amintesc, cititorule, că suntem urmaşii unui popor care:

– NU A AVUT NICIODATĂ SCLAVI;

– UNDE FEMEIA ERA EGALA BĂRBATULUI;

– CREDEA ÎN NEMURIRE ÎNAINTE DE CREŞTINARE.

Aceasta este ceea ce defineşte natura noastră profundă şi depinde de noi ca tradiţia înalt spirituală a GETODACILOR să reînvie. Sau, măcar, spiritul de la Marea Unire.

*

ADDENDA

Acest articol, semnat de un colonel în rezervă, a apărut acum câţiva ani în revista REFLECTOR, din Piteşti, condusă de d-l colonel (r.) Dumitru Boţilă.

Din păcate, am rătăcit numărul în care a apărut revista şi nici nu mai ţin minte numele autorului, căruia îi cer iertare pentru aceasta. Între timp, dat fiind caracterul excepţional al sintezei laconice făcute fostelor ţări imperialiste, care acum pozează în state moraliste, dar care şi critică România pentru greşeli minore sau născocite – deşi, vorba proverbului, „Văd paiul din ochiul altuia, dar nu-şi văd bârna din ochiul lor!“ –, articolul a început să circule pe rețelele de socializare din Internet, dar fără autor. De aceea, întrucât a devenit articol „anonim“, îl şi republic aici, cu unele adăugiri pe care le-am considerat utile pentru a-l „aduce la zi“.

Este necesar, totuşi, să fac unele precizări.

„Poporul“ american, adică din S.U.A., nu este un popor în sensul stric al cuvântului, ci este un melanj – melting people – , un creuzet de minorităţi desprinse din aproape toate popoarele lumii, minorităţi care au emigrat pe continentele americane şi îndeosebi în S.U.A.

Din cauza acestei adunături de minorităţi există multe diferenţe, disensiuni şi chiar conflicte culturale şi interetnice, chiar dacă multă vreme „poporul“ american a stat sub semnul politicii w.a.s.p. – adică white, anglo-saxon, protestant –, politică prin care s-a ţinut sub control „solidaritatea“ poporului, a „națiunii“ americane.

Dar, îndeosebi în ultimele şase-şapte decenii, S.U.A. au ajuns să fie conduse – aşa cum atestă cărţile multor politologi nord-americani – de o clică de jidani şi să fie la cheremul Israelului.

Ca atare, aşa cum relevă John Mearsheimer[15], Kevin B. MacDonald[16] şi alții, politica internă şi externă a S.U.A. este dirijată de jidanii aflaţi la conducerea S.U.A.

De aceea trebuie să fim permanent conştienţi de periculozitatea politicii „S.U.A.“ în lume şi, mai ales, în ţara noastră!

O referire specială trebuie să fac şi la Olanda. Olanda se opune cu înverşunare intrării României în Spaţiul Schengen fiindcă nu a reuşit să pună mâna pe Portul Constanţa, pe care vrea să îl ruineze (mai mult decât au făcut-o mafioţii din interior) pentru a nu mai concura, îndeosebi în perspectivă, porturile sale, Amsterdam și Rotterdam.

De altfel, Olanda are o bogată agendă de spionaj, de inamiciţie cu România: ambasadorul ei Coen Storck a fost puternic implicat şi în conspiraţia contra noastră, care adus la realizarea loviturii de stat din decembrie 1989, cu efectele ei nocive până acum. Şi chiar în ianuarie-februarie 1990 Storck dormea în căminele studenţeşti din Regie şi incita studenţii la acţiuni antiguvernamentale.

Recent liderul radical islamist Omar Bakri a ameninţat România[17] cu acţiuni teroriste, dar absolut neîntemeiat.

Încă din vremea marilor noştri domnitori, românii au avut relaţii de prietenie cu ţările arabe şi cu cele din nordul Africii, cărora le tipăream cărţi etc. Islamul nu are nimic de împărţit cu România.

De aceea îi recomand lui Omar Bakri să menţină relaţiile tradiţionale de prietenie cu România şi să se orienteze în direcţia corectă: una este spre Olanda. Să le trimită câteva torpile bine dotate în digurile lor şi va face o faptă bună!

U.R.S.S. s-a desfiinţat în 1991, după colapsul socialismului, iar S.U.A. au profitat de criza în care a intrat Federaţia Rusă şi a înconjurat-o cu baze militare, cu ajutorul N.A.T.O., deşi această organizaţie trebuia desfiinţată simultan cu Organizaţia Tratatului de la Varşovia.

S.U.A. au pus la conducerea Ucrainei conducerea jidănească – premierul şi preşedintele sunt „ucraineni“ doar după buletin, în rest sunt numai jidani! – şi au reluat satanizarea Rusiei pe motiv că agresează Ucraina, deşi toată agitaţia din Ucraina este făcută de S.U.A., iar Ucraina trebuie redusă la hinterlandul kievean.

Falsa prietenie cu care ne înconjoară „americanii“ este sufocantă pentru România – și în aceeași măsură și pentru Europa, cum constase încă Charles de Gaulle, așa cum ne reamintește, acum, consilierul său Pierre Maillard[18] – şi trebuie să facem orice pentru a ieşi din acest clinci jidănesc. China, care ne-a ajutat mereu pe vremea socialismului ceauşist, trebuie să revină la sentimentele generoase faţă de noi şi să ne sprijine în conflictul ruso-„american“, via Ucraina.

Israelul îşi continuă, pas cu pas, politica iudaistă/talmudistă preluată de la iudeii biblici[19], de „popor ales“ – deşi „poporul ales“ a dispărut de multă vreme, căci el, de fapt, nu a existat decât în scrierile falsificate de leviţi –, iar jidanii care sunt în Israel şi în lume sunt – în proporție de 95 la sută – descendenţii (k)hazarilor care au adoptat talmudismul și care, acum, se răzbună pe ruşi pentru că au distrus regatul hazarilor.

De asemenea, Israelul se răzbună pe Germania pentru că Hitler le-a stricat cuibul cu puf care le fusese Germania pentru jidani până în 1933 și acum îi impută un pretins holocaust.

Printr-o propagandă teribil de ingenioasă, de persistentă și de perfidă prostește lumea de peste 170 de ani cu ideea „Holocaustului unic“, idee cu care a fost indus în eroare, iată, și autorul onest și bine intenționat al acestui articol, care o preia și o colportează și el.

Dar acest „holocaust“ nu reprezintă decât cea mai mare escrocherie a secolului XX[20], după cum a demonstrat Arthur Robert Butz!

Prin intermediul S.U.A., jidanii aplică politica lor ultra-teroristă de „popor ales“, care îşi însuşeşte averea şi subjugă toate celelalte popoare: pe cale financiară, prin F.M.I. şi Banca Mondială, sau pe cale militară, prin războaiele „preventive“ declanşate folosind ca pretext „lupta antiteroristă“, cum denunţă inclusiv James Bamford[21]!

Din această cauză Israelul constituie duşmanul întregii Lumi; ca atare, Lumea trebuie să se solidarizeze şi să distrugă Israelul!

Simplu de înţeles. Zombii din Anglia, Canada, Franţa, Germania, Italia, Spania, S.U.A. etc. trebuie să se trezească din somnul nostalgiei imperialiste şi să-şi apere „neamul“!

S-a dus vremea când au colonizat manu militari alte popoare: acum sunt, în diverse proporţii şi sub diverse aspecte, neo-colonii jidăneşti, la fel ca România!

13 februarie 2015

Colonel (rtg.) Vasile I. Zărnescu

Postarea inițială: http://www.altermedia.info/romania/2015/02/13/sistemul-colonial/

[1] Cf. http://www.ziare.com/stiri/justitie/12-ambasade-ale-unor-state-occidentale-cer-guvernului-dancila-sa-nu-adopte-oug-pe-justitie-1556491

[2] Cf. http://adevarul.ro/international/in-lume/silicon-africa-14-tari-africane-fortate-plateasca-taxe-coloniale-frantei-1_54b5ab76448e03c0fd9327e4/index.html

[3] Cf. http://www.dailycotcodac.ro/2010/04/the-french-salute/

[4] Cf. http://www.evz.ro/bloggerii-romani-ii-pun-pe-francezi-cu-mainile-sus-892955.html

[5] Cf. http://frumoasaverde.blogspot.ro/2015/02/marsul-facatura-de-la-paris-video.html

[6] Cf. http://stirileprotv.ro/stiri/international/mesaj-de-solidaritate-in-urma-atentatului-din-franta-je-suis-charlie-ce-inseamna-si-cine-l-a-inventat.html

[7] Cf. https://posturi.wordpress.com/2012/03/10/commonwealth-comunitatea-natiunilor/

[8] Cf. https://www.scribd.com/doc/251224761/25/SFERELE-DE-INFLUEN%C5%A2%C4%82

[9] Cf. http://referat-referate.blogspot.ro/2015/01/sfere-de-influenta.html

 

[10] Cf. http://www.altermedia.info/romania/2014/11/01/germania-a-tradat-a-doua-oara-romania/

[11] Cf. http://adevarul.ro/cultura/istorie/marele-reich-uniunii-europene-1_518a3e6f053c7dd83f7f5153/index.html

[12] Cf. http://ro.wikipedia.org/wiki/Mobutu_Sese_Seko

[13] Bradley Birkenfeld, BANCHERUL DIAVOLULUI. Cum am distrus secretul bancar elvețian. Ed. Minerva, București, 2017.

 

[14] Cf. http://www.les-crises.fr/todd-3-l-allemagne-tient-le-continent-europeen/

[15] Cf. The Israel Lobby and U.S. Foreign Policy, pe http://www.amazon.com/Israel-Lobby-U-S-Foreign-Policy/dp/0374531501/ref=la_B001H6RT1O_1_2?s=books&ie=UTF8&qid=1423830539&sr=1-2The Tragedy of Great Power Politics, pe http://www.amazon.com/Tragedy-Great-Power-Politics-Updated/dp/0393349276/ref=la_B001H6RT1O_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1423830539&sr=1-1, ambele traduse în limba română.

[16] Cf. Kevin B. MacDonald, Understanding Jewish Influence: A Study in Ethnic Activism, pe http://www.amazon.com/Understanding-Jewish-Influence-Kevin-MacDonald/dp/1593680171, tradusă în limba română.

[17] Cf. http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/cat-de-reala-este-amenintarea-terorista-la-adresa-romaniei-279661

[18] Cf. http://www.les-crises.fr/interview-pierre-maillard/.

[19] Vasile I. Zărnescu, „Bomboana pe coliva jidanilor“, pe http://www.altermedia.info/romania/2015/01/05/bomboana-pe-coliva-jidanilor/.

[20] Cf. http://www.altermedia.info/romania/2014/04/14/inselatoria-secolului-xx-51/; vezi și: Gerhard Menuhin, TELL THE TROUTH AND SHAME DEVIL, pe http://holocausthandbooks.com/dl/TellTheTruthFlyer.pdf; și Vasile I. Zărnescu, HOLOCAUSTUL – GOGORIȚA DIABOLICĂ. Extorcarea de „bani de holocaust“. Ed. Tempus, vol. 1, București, 2015; cu un crochiu de prezentare aici: http://wiesel56.rssing.com/chan-39091216/latest.php#item3.

[21] Cf. http://www.amazon.com/Pretext-War-Americas-Intelligence-Agencies/dp/140003034X .

5 comments

 1. o sa termin in curand articolul despre japonia si articolul despre china cu explicatii exacte despre cum au fost comprimise si infiltrate. este chiar socant….

 2. Fiti atenti de tot: extrem de important !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Doar China detine multitudinea de metale rare necesare ptr baterii !!!
  China are in buzunar atat USA cat si Europa etc !
  Nuuuu uitati!
  Am scultat specialisti mari in problema !!!

  Cred ca China ne are pe toti in buzunar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Imediat ce cadem la mana lor .
  Si asta f curand .

 3. Foarte perspicace introspectii anticipative!
  Felicitari si multumiri Domnului Colonel Vasile Zarnescu !
  Voi reciti articolul .

 4. Vasile Zarnescu

  Ca o consolare pentru că, zilele trecute, echipa „națională” de fotbal a Olandei ne-a bătut cu scorul de maidan 3-0, trebuie să rețineți că, în echipa „națională” a Olandei era un blond, atacant, și un șaten, portarul. Ceilalți erau negrotei, probabil selectați din coloniile Olandei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *