Home / Educativ / Sinteza lui Șerban; Donald Trump la Ierusalim

Sinteza lui Șerban; Donald Trump la Ierusalim

Mihai Șerban
Incorect Politic
Decembrie 24,  2017

Nu vreau să trag concluzii pripite în privința speranței Trump-iste, dar ultimele poziții asumate încep să se contureze ca fiind un dans aerian și amețitor cu șarpele milenar!

Sigur, naționalismul și suveranitatea poporului rămân melodiile de fond ale mandatului său, cel puțin până în acest moment… și, totuși, parcă încetează subit atunci când face referire la unele state în căutare perpetuă de palestinitate… pardon!, suveranitate.

Sloganul „Make America great again“ parcă începe să semene cu un ordin dat întregii omeniri sau, în cel mai bun caz, o invitație politicoasă la aliniere neîntârziată… a tuturor! Lăsând la o parte faptul că, până nu demult, vorbea despre un presupus „Rocket Man“, făcând aluzie la filmul lui Stanley Kubrick „Dr. Strangelove“, dând de înțeles că prevedea transformarea Coreei de Nord într-un nou deșert arid din Sud-Estul Asiei; opozițiile renăscute împotriva eliberării poporului Sirian de sub tirania teroristo-globalistă – refuzul proiectului de securizare teritorială, în baza deciziei bilaterale și suverane, al parteneriatului strategic cu Iranul, parcă, începe să dezvăluie o latură mai puțin hazlie a locatarului (portocaliu) de la Casa Albă.

In ultima vreme, pozițiile lui Trump ne-au oferit, de asemenea, prilejul să aflăm, nu fără mirare, că Israel nu mai este un agresor în Orientul Apropriat și că, de fapt, s-ar afla în mare pericol de dispariție fără o capitală oficială și recunoscută la Ierusalim!

Înainte de abordarea pozițiilor contestatare, vă rog să luăm în considerare următorul scenariu: dacă Palestinienii, subversivi cum îi cunoaștem din mass media…, și-au revoluționat, într-un asemenea hal, tehnologiile „Stealth“ de aruncare cu praștia a pietrelor, încât chiar extinderea ilegală a Teritoriilor Ocupate ar fi puse în primejdie?!

În tot cazul, Caporegime, Netanyahu, părea mai mult decât mulțumit de alegerea făcută de prietenul prietenilor lui, foștii colegi de pe piața imobiliară din New-York al magnatului (…).

Nu putem să uităm nici declarația Theresei May, din luna mai al acestui an, când spunea, lovită de certitudine subită, că, citez, „Israel trebuie să fie considerat un model pentru omenire, trebuie protejat, iar britanicii trebuie să-și manifeste mândria pentru Declarația Balfour“…!

Dar să mergem la țintă, doar așa, de dragul datului cu părerea. În ultimii zece ani, în lume, dar mai ales în Vestul Europei și S.U.A., tot mai mulți oameni au început să înțeleagă că guvernele nu sunt în slujba popoarelor, ba chiar acționează frenetic împotriva lor și asta de ceva vreme bună!

Această nouă stare de conștientizare generalizată a fost accentuată de situația tot mai mizerabilă din Occident: precaritatea vieții, lipsa locurilor de muncă, demoralizarea constantă, imigranții, genocidul alb, atentatele pseudo-teroriste… care, din cauza noilor tehnologii de comunicare, au devenit cunoscute în lumea largă, dând ocazia fiecărui om (încă) sănătos mental să înțeleagă că nu a existat niciodată o „teorie“, ci doar o conspirație bine disimulată împotriva popoarelor.

Până și Donald J. Trump a spus-o: „Viitorul aparține celor care (sic!) au înțeles că națiunile trebuie să fie suverane – popoarele trebuie să-și recapete puterea confiscată de elite“.

Practic, prin aceste două fraze, salvamarul Trump a salvat de la înec întreaga comunitate de așa-ziși „teoreticieni“ ai complotului – mulțam, fain!

Pe lîngă frustrarea creată în Occident, mai ales din cauza lipsei de răbdare specifică paraziților milenari, fără să-și dea seama, Oculta a reușit să-l transforme pe Vladimir Putin (cel mai mare trădător din istoria aleșilor!) în erou internațional.

Președintele Putin, devenind în mintea occidentalului de rând, pe bună dreptate, salvatorul popoarelor îngenuncheate de „elită“, apărătorul creștinismului original, al identității furate, dușmanul sodomiților și, să nu uităm, singurul lider care a avut curajul să spună că primul guvern bolșevic a fost o construcție jidănească finanțată de Wall Street… și câte și mai câte calități recunoscute și aprobate de tot mai mulți cetățeni ai lumii, care încep să înțeleagă că dușmanul lor nu se află în Nord, ci, mai degrabă, în Sud-Est pe o axă ascendentă, tăind Europa în două… de secole!

În concluzie. Din cauza pierderii poziției de leadership moral, economic și militar, cu un punct de comemorare situat la 9/11 (Ground-Zero); întreaga structură de dominare fiind în primejdie; luările de poziții multilaterale tot mai agresive împotriva „exigențelor“ impuse cu forța în Europa, după măcelul financiar din WW2; BRICS-ul trecând și el pe-aici cu proiectul de „petro-dedolarizare“ a economiei mondiale; capacitatea acerbă de transmitere a informațiilor atât reale, cât și false, explozia pseudo-partidelor de „extremă“ dreaptă (toate false!) în U.E. etc.

TrumpOare toate aceste pericole conjugate de destrămare a imperiului cosmopolit nu au provocat nașterea prematură a unui fals providențial fără pereche?

Oare proprietarii Hotelului American nu cumva au creat, de la falimentul Cazinoului Taj Mahal Resorts din Atlantic City (2014), propriul rebel anti-sistem, anti-teza perfectă pentru naivi, îngerul lor păzitor – cel puțin până reușesc să anihileze „Ursul Siberian“ și să-și repare greșelile de parcurs făcute din anii ’90 încoace?

Un lucru e sigur: paranteza Donald J. Trump rămâne una deschisă…, datoria noastră este să rămânem vigilenți, nu doar la Trump, ci și la cei care îl contestă… poate așa o să avem o imagine de ansamblu a OCULTEI!

Și, totuși, o întrebare nu-și găsește răspunsul: cum se face că în U.E. și în S.U.A. se vorbește numai despre jidani și despre o „țară“ arabă infimă din Nord-Vestul Orientului Apropiat – de ce ne este impus acest subiect cu forța și, mai ales, de ce ar trebui să ne intereseze pe noi, europenii, ce treabă avem noi cu arabii?!

 

 

7 comments

 1. O viziune foarte interesantă, nu e ceva ce îți vine direct în minte, dar te pune pe gânduri, serios! Cred că este o greșeală să-l așteptăm pe Trump la infinit, crezând că e prins de mâini și picioare de guvernul paralel. “… datoria noastră este să rămânem vigilenți, nu doar la Trump, ci și la cei care îl contestă… poate așa o să avem o imagine de ansamblu a OCULTEI!”, să ținem minte! Legat de arabi nu înțeleg, jidanii sunt arabi? Nu sunt evrei? Oricum, excelent articol!

  • Laura,
   Arabii și, în cadrul lor, palestinienii, sunt popoare semite. Israeliții – adică descendenții iudeilor „biblici”, cît or mai fi fost ei nemixați cu triburile din jurul lor în decursul ultimelor trei milenii -, au trăit relativ în bună pace cu arabii pînă la apariția „Declarației Balfour”. Această „Declarație” a fost confecționată la presiunea ocultă a sioniștilor din jurul marelui președinte jidănit al S.U.A., Woodrow Wilson, care fusese manevrat de jidanii care-l consiliau, în special de rabinul S.S. Wise, care a întemeiat Congresul Mondial Jidănesc. „Declarația Balfour” promitea înființarea „unui cămin jidănesc” în Palestina, dar „fără să fie afectate celelalte naționalități” existente. Amănunte citiți aici: http://www.sweetliberty.org/issues/israel/freedman.htm.
   Cît despre cuvîntul „evrei”, aesta este făcut cu forcepsul lingvistic. Nu a existat un popor „evreu” și o limbă „ebraică”. Amănunte aici: http://www.academia.edu/32219302/Colonel_rtg._Vasile_I._Z%C4%83rnescu_-_Cuv%C3%A2ntul_evreu_trebuie_scos_din_uz.
   După apariția „Declarației Balfour”, sioniștii și-au întețit propaganda și presiunea asupra jidanilor din Europa, de a emigra în Palestina, spre a forma acolo masa critică pentru a întemeia un stat jidănesc. ACtualul stat Israel și-a arogat denumirea ilegitimă de „Israel”, deși ar trebui să se numească „Jidania”, sau, mai corect, „Așkenazia”, deoarece, în proporție de circa 90-95 la sută jidanii din lume și, îndeosebi, din Palestina,nu sunt urmașii jidanilor biblici, cum se considerăacă ar fi jidanii sefarzi, ci sunt jidani așkenazi, adică descendenții hazarilor – un popor de origine turco-mongolă, care a fost obligat de regele lor Bulan, pe la anul 740, să adopte cultul talmudic.
   Sioniștii, dirijați de Cahal, au lansat, de pe la 1869, teoria holocaustului, prin care apelau la mila publică să ceară bani pentru a-i slava pe cei 6 milioane de jidanii, care „vor fi umiliți, înfometați, schingiuți și, în final, vor fi uciși de către goyimi” După ianuarie 1945, au pretins că exact „6 milioane de jidani fuseseră uciși de Germania și aliații ei”, deși nu se făcuse nici o statistică a morțior, în genere, necum pe etnii. Dar acum, la adăpostul armatei S.U.A., au impus învinșilor „despăgubiri de holocaust”. Detalii citiți în rezumatul https://necenzuratmm.ro/dezvaluiri/43355-holocaustul-gogorita-diabolica.html și asculatați aici: https://www.youtube.com/watch?v=zdOkjdNj1GE.
   Practic, Palestina a fost ocupară de jidanii așkenazi, statul Israel fiind primul stat terorist încă de la înființare, sprijinit de S.U.A. și de țările cu conducere jidnănite, ca Anglia, Franța și, mai recent, România. Acum, prin Donald Trump, din păcate, s-a ajuns la faza finală. Se pare că pretenția lui de a muta capitala Israelului la Ierusalim este faza premergătoare ultimului război mondial, caz în care, așa cum propusese just președintele Iranului, Mahmoud Ahmadinejad, „Israelul trebuie șters de pe hartă”!
   Din păcate, nemernicul penalist Liviu Dragnea s-a și grăbit să declare că „România își va muta ambasada la Ierusalim!”
   Trebuie să ne pregătim de ce-i mai rău și, ca atare, să ne alegem cu grijă aliații! Oricum, alogenii trebuie eliminați cu prioritate!

 2. Aceasta sinteză este extraordinară.. ..Da,cu siguranță ne pune pe gânduri desi in contextul actual este mai mult decât evident rolul “milenar “al americanilor.Din pacate ,cum bănuiam Si Trump este o lepadatură .Eu consider că trebuie sa ne cunoastem dușmanul real ca sa stim de cine sa ne protejăm,mai bine zis cu cine sa ne batem….Ca stam si contemplăm prea mult in timp ce, vedeti bine ,alții muncesc din greu de 2000 de ani sa ne distrugă rasa,crestinatatea ,cultura si familia!!!! Bravo încă o dată,succes domnului Serban.Cat timp mai citim si așa ceva mai avem o sansa de trezire!Crăciun Fericit tuturor !!!!!

 3. Alexandru Filip OBLU

  Buna ziua,tuturor.
  Incep sa va plac d-le Serban.Am sa incerc sa aflu mai multe lucruri despre Dv.
  Despre subiectul acestui articol nu pot spude decat ca este in totul veridic,documentat si bine scris.Felicitari! Revenind la Trump,pot spune ca si pe mine m-a pacalit o vreme candidatul la presedentia SUA,numit Donad
  Trump,prin discursul sau nationalist,dar s-a vazut rapid dupa,ca e purtator de ciori vopsite,numai.
  Personajul joaca la doua capete,dupa reteta neocona si nu se poate – dupa cum se manifesta – sa n-aba printre ascendenti si ceva sange khazar. El e oricum un evreit autentic,care,vorba lui Arghezi :una spune si alta fumeaza !
  Deschideti ochii rumuni dragi;de-alde astia ne duc cu zaharelul pana ce ne vor declara pe toti diabeticiu mintali irecuperabili…
  S-auzim si de bine si SARBATORI FERICITE,TUTUROR;LA MULTI ANI!
  PRETUIRE PROFUNDA, alfoblu

 4. Datoria noastra e sa fim vigilenti!Câţi mai sunt însă astăzi vigilenţi?? Puţin (români) mai sunt care (pri)veghează (şi furul vine şi ne fură nestingherit!!), puţini mai sunt cei cărora LE PASĂ (de ce este şi ce va fi), şi mult mai puţini sunt cei care, ca Mihai Şerban, i-au atitudine! Felicitari Mihai! Dumnezeu sa te acopere cu iubirea Sa! Dea Domnul fiecăruia (fiecărui neam; popor) ce-i al lui prin Drept Divin!…Şi fie ca nimeni să nu mai râvneasca la ceea ce nu-i apartine!!

 5. La fel de inteligent că de obicei… sinteza asta dovedeste informare în timp alții fac adormire! Urmează vremuri grele, cei informați vor duce la renașterea trecutului glorios, ultimii 70 de ani de “realitate” post WW2 -, la gunoiul istoriei cu tot cu protagoniști! Europa = o multitudine de națiuni libere cu : Rex et Pontifex… aici e continentul lui Iisus Hristos. “democrația” transnațională, AFARĂ!!! “Drepturile” omului, AFARĂ!!! Vrem libertatea popoarelor, auto-determinarea lor și, mai ales, justiție socială de tip NAȚIONALISTĂ! Trădătorii și exaltații să se “căsătorească” și să plece – oricum, aici iarna e prea rece pentru ei, săracii…

 6. Ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane!

  Trump e un fel de Sebastian Kurz, un “tratament” analog, se pregătește ceva major. Poporul nu are influență prin alegeri, e fum în ochi! Trebuie să ne pregătim pentru realitate, ce am trăit până acum a fost iluzie mass media “mozaică”… care o să rămână în istorie cunoscut ca fiind, vorba lui Mircea Eliade, “Secolul iudaic, secolul de beznă al umanității.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *