Home / Actualitate / Simona Halep Campioană, Marșul Normalității, Marșul LGBT, Marșul PSD Anti-Abuzuri – 9 Iunie 2018

Simona Halep Campioană, Marșul Normalității, Marșul LGBT, Marșul PSD Anti-Abuzuri – 9 Iunie 2018

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iunie 10, 2018

9 Iunie a fost o zi incendiară pentru România, în capitală au avut loc trei marșuri.

Marșul Normalității

Soarele răsare dimineața și ca un soare au sosit românii susținând sănătatea morală a patriei lor. Cu steaguri și pancarte incorect politice, aceștia au mărturisit adevărul fără frică.

Marșul Normalității, organizat de Noua Dreaptă, a fost o altă ocazie pentru români să ceară organizarea Referendumului pentru familie, tergiversat pentru eternitate.

ND au venit cu drapelul lor imens pe care îl scot la fiecare manifestație.

 

Activenews:

Protestăm față de parada homosexualilor, o manifestare care considerăm că nu aduce niciun plus Bucureștiului, este o rușine și o palmă peste obrazul unei capitale creștine. De asemenea, protestăm față de proiectul de lege inițiat de PSD pentru legalizarea parteneriatelor homosexuale.

Suntem aici pentru a spune „Rușine, Liviu Dragnea”.

Suntem aici pentru a protesta și față de președintele Klaus Iohannis, care de trei ani de zile nu știe ce să mai facă sa blocheze și să amâne referendumul pentru familie, ultima oară trimițând proiectul de lege al noii legi a referendumului la CCR. Suntem aici pentru a spune „Rușine” întregii clase politice, tuturor partidelor parlamentare care de trei ani țin în loc această inițiativă, își bată joc de 3 milioane de români.

Suntem aici pentru a spune un nu hotărât tentativei de legalizare a călătoriilor și adopțiilor homosexuale, lucruri care nu a adus niciun beneficiu în nicio țară”, a declarat Tudor Ionescu, președintele Noua Dreaptă.

Au fost prezenți și băieți de 15-18 ani, membri unei grupări național-creștine de tineret.

Marșul Normalității, Marșul LGBT, Marșul PSD Anti-Abuzuri

 

Parada Găozarilor

“Marşul Diversităţii” a fost la a 14-a ediţie. Au avut aniversarea a 40 de ani de la crearea steagului curcubeu, defapt acapararea lui, transformând un simbol al păcii lui Dumnezeu cu omul într-un simbol al comunitații de sodomiți.

Ca de fiecare dată, părinți iresponsabili și-au adus copiii să asiste la circul colorat.

Înlocuiți “toleranța” cu imoralitate, sau nebunie, și declarația de mai jos are mai mult sens:

Am venit să îi arăt de când e mic ce înseamnă toletanța”, spune un tânăr venit cu copilul.

Ca la fiecare marș gay, ONG-urile au făcut tot posibilul să aducă străini care să umfle numerele participanților:

Marșul Normalității, Marșul LGBT, Marșul PSD Anti-Abuzuri
La circ a fost prezent și un activist radical de stânga, Dragoș Bucurenci, spunând că are prieteni care ar vrea să fie și ei în stradă, dar se tem de reacțiile celor care le cunosc identitatea. Și pedofilii se tem de reacții, pe bună dreptate.

Bucurenci și-a declarat intenția de a participa la marș încă de vineri:

Flux24:

„E important să fac încă un gest de asumare şi să fiu acolo la Pride, în numele tuturor prietenilor mei care nu sunt straight şi care nu au curajul să iasă la Pride, inclusiv în numele prietenilor mei persoane publice, inclusiv politicieni, care nu sunt straight şi care nu au curajul să-şi asume orientarea asta şi nu o fac din cauză că sunt oameni laşi, o fac pentru că în jurul lor est foarte multă stigmă, foarte multă vină, foarte mult arătat cu degetul, foarte multă ură. Şi eu am să ies mâine şi am să mărşăluiesc împotriva acestei uri, cu un drapel rogvaiv pe mine”, a afirmat București.

Organizat de ACCEPT, aceștia se prezintă ca o organizație neguvernamentală de drepturile omului care apără și promovează drepturile LGBT (a se traduce: o organizație care susține marxismul cultural folosind pretextul minorităților sexuale, pe care le prezintă ca fiind opresate, pentru justificarea subminării drepturilor majoritații).

 

Mitingul Împotriva Abuzurilor

De departe cea mai spectaculoasa manifestație de sămbătă, PSD a reușit să adune câteva sute de mii de oameni în Piața Victoriei. Poza arată o piață plină, aceștia reușind să depășească numeric cel mai mare protest #rezist.

Am apucat să prind discursul lui Liviu Dragnea, un discurs populist, bine scris (probabil nu de Liviu Dragnea), dar livrat cu mai puțin patos decât s-ar fi putut. Se vede că experiența vorbitului în public lipsește politrucilor de la PSD.

Mai multe despre discursuri puteti citi aici.

Având în vedere faptul că Reddit și o mare parte din internet îi acordă lui Liviu Dragna tratamentul Hitler,  pe lângă faptul că este ușor să lovești în PSD pentru pomenile electorale, servilismul față de Israel și alte fapte reprobabile, trebuie să ținem cont de ceva: la acest miting au participat și persoane de bună credință care s-au săturat de statul polițienesc și justiția aplicată selectiv.

Traian Băsescu a înființat DNA și a numit-o în funcție pe Koveși (și pe Monica Macovei) pentru a face poliție politică în rândul opoziției. “Statul Paralel” de care vorbește Liviu Dragnea nu este altceva decât gașca de oportuniști pe care ieri o conducea Băsescu și azi a moștenit-o Iohannis.

Când Curtea Constituțională decide că Koveși trebuie demisă, nu mai este bună. Când a decis printr-o errata scrisă la 3 dimineața că trebuie să existe un qvorum arbitrar de 50%+1 pentru Referendumul din 2012, a fost bună și nu au ieșit tehnocrații sau rezistenții la protest.

Concluzii

  1. Marșul Normalității – Au participat câteva sute. Important este că au fost tineri, aceștia trebuie încurajați să se implice activ în lupta pentru restabilirea ordinii social-morale în țară. Cei prezenți la miting au avut o ocazie bună să formeze legături.
  2. Marșul Găozarilor – În parte confirmă narativa pentru iunie 2018 , mulți adolescenți, voluntari și străini aduși de ACCEPT. Cât timp ramânem în U.E. aceste marșuri vor avea loc în fiecare an, în tot mai multe orașe. Ce putem noi să facem în viața de zi cu zi este să menținem o retorică ostilă la adresa LGBT (folosind argumente biologice, medicale, morale) pentru a-i determina să rămână în dulap.
  3. Marșul Anti-Abuzuri organizat de PSD – Să trecem peste reacția pavloviană “muie PSD” și să folosim pozele de la miting alimentând antipatia dintre #rezist și PSD pe sistemul când doi se bat al treilea câștigă. Până se bat aștia doi, noi să creștem. Discursul populist ținut de Dragnea ajută, luat “at face value” este firesc și sănătos, dar totuși trebuie ținut cont de faptul că Liviuț este un oportunist și sluga intereselor israelite. S-ar putea ca în viitorul apropiat să vedem o rotație de hoți, gașca lui Iohannis din justiție fiind înlocuită de PSD.

Astea fiind spuse, ziua de 9 Iunie este per total una favorabilă României, mai ales că Simona Halep a câștigat finala turneului Roland Garros. A făcut și un gest incorect politic după meci.

Justițiarul:

În Crucea Simonei, simplă, sinceră, smerită, Occidentul descoperă o lume ce pentru ei, a apus de mult – lumea credinței în Dumnezeu.

About Incorect Politic

Revoluție prin educație.

Check Also

Partizanii Independenței – Lupta mea și-a ta

Incorect Politic | Lupta noastră.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *