Home / Chestiunea Jidănească / Și Stalin a fost jidan

Și Stalin a fost jidan

Incorect Politic
Iunie 12, 2020

Ce ne facem fraților? Și Stalin a fost jidan!

Via IonCoja:

pg 42- inceputul pg.43
Stalin, fost dictator sovietic, mort in 1953,  nu a fost, așa cum se crede, “georgian”, sau vreun jidov oarecare  din Georgia, căci familia sa nu aparținea jidovilor descendenți din cele zece triburi  ale lui Israel , deportate în antichitate  de către asirieni , din care descind majoritatea jidovilor caucazieni, ci mai curând dintr-o familie de jidovi sefarzi de origine portugheză , expulzată din coloniile portugheze ale Africii, împreună cu alți jidovi, care s-au instalat mai întâi într-o mică insulă a Golfului Persic , denumitaă “Djuga”, de unde au emigrat ulterior în Georgia, traversând Imperiul Otoman, prezentându-se drept “oameni din Djuga”.

Nu este aceasta oare o cutumă generală a jidovimii de a se disimula sub o mască în fața populațiilor locale ?

În acest timp , familia lui Stalin fusese identificată drept jidovească  – în limba georgiană numele de Djougasvili înseamnă “fiu de jidov” provenit din insula Djuga – in timp ce exista și un alt cuvînt pentru jidov in limba georgiană , “Uria”.

Spre a-și camufla iudaismul , familia lui Stalin s-a “convertit” în aparență la creștinismul orthodox – rămânând în același timp , în secret, iudaică – și, precum se știe, Stalin a urmat chiar un   seminar creștin orthodox, înainte să se transforme în revolutionary communist .

Primele două soții ale lui Stalin : Caterine Svanize  și Nadejdja Alleluieyeva (aceasta din urmă asasinată fiind chiar de Stalin însusi in 1932 ,  din cauza relațiilor ei amoroase cu un jidov pe nume Gleizer), erau amândoua jidănci de origine  caucaziană, în timp ce a treia soție a lui Stalin a fost jidanca de origine kazară, Rosa Kaganovitch, sora lui Lazar Kaganovich , jidov care a jucat un rol important sub Stalin, precum și diversi membri ai familiei sale aflați în conducerea Uniunii Sovietice {20}. Stalin a fost, in acelasi timp în care era dictator al Uniunii Sovietice și Mare Rabin , Sef Suprem al Iudaismului  în Uniunea Sovietică. Dar , în tot acest timp, la moartea jidovului Lenin, care își asumase aceleași sarcini, mai întâi ca membru al guvernului sovietic, jidovul  Leon Trotsky, și mai apoi guvernanții  israeliți și sovietici precum Zinoviev și Kamenev , nu au vrut sa-i recunoasca lui Stalin atributia  de sef suprem al iudaismului sovietic si nici al Uniunii Sovietice propriu zise. Acest fapt a declanșat niște lupte feroce care au deșirat mai întâi numeroase comunitati jidovesti din Rusia si din celelalte republici sovietice , înainte de a atinge Partidul Comunist , Guvernul Sovietic, teribila Poliție Secretă și Armata Roșie, toate controlate de jidovi . Astfel, ceea ce începuse prin rivalități personale, s-a încheiat printr-o luptă feroce în cadrul instituțiilor, datorită căreia a suferit mult iudaismul mondial și planurile lui de dominație .

Dupa lupte feroce, Stalin a reusit sa ucida in maniera cunoscuta fratilor lui israeliti , pe Zinoviev, Kamenev si pe Trotsky; ulterior si pe Yagoda , Buharin, impreuna cu  toti partizanii lor. Sute de mii de evrei antistalinisti  au fost asasinati, in majoritate, cu traditionala impuscatura de pistol in ceafa. Iudaismul international s-a cutremurat, si chiar daca nu s-a lasat inselat prin procesele spectaculoase pe care le organiza Stalin pentru presa mondiala impotriva acestor conducatori  jidovi , si a altora, in 1936 , 37 si 38 , el a trebuit  sa păstreze tacerea si sa-l trateze pe Stalin ca pe un frate preferat, in fata pericolului  pe care il reprezenta Hitler si triumfurile lui , care, in ciuda crimelor condamnabile pe care le-a comis contra Poloniei  si a altor popoare , sustinea , si este imposibil de negat acest fapt,  de a elibera omenirea de dominatia iudaica .

 
20 – Nota autorului : pentru a aprofunda subiectul , consultati capitolul  X  al cartii ungurului Istvan Bakony , “Imperialism, Comunism si Iudaism, cele trei forte  care domina lumea”, Paris . 1969.

9 comments

 1. A fost “uns”la domnie,ca si Hitler,ca si multi sefi de stat de astàzi,de NWO(varani seculari).

 2. “in fata pericolului pe care il reprezenta Hitler si triumfurile lui , care, in ciuda crimelor condamnabile pe care le-a comis contra Poloniei si a altor popoare…”
  Care crime?
  Polonia nu a returnat teritoriul german cu populatia germana pe care polonezii au masacrat-o…
  Franta a ramas cu o halca mare jefuita prin complicitatea altora…
  Germaniei i s-a luat toata rezerva de aur dupa primul razboi mondial desi fusese atacata… era Prusia pe atunci.
  Germaniei i-a fost declarat razboi de Polonia, Franta si Anglia – toate, jidanite pana-n maduva oaselor de politicieni! – cand si-a luat pamantul ocupat ca despagubire de razboi dupa ce au trecut cei 20de ani de pedepaps din tratatele internationale.
  Germanii au luptat impotriva comunistilor.
  Nu l-au infrant fiind “averea” jidanului international, iudaismul politic, socialismul Marxian.
  Pentru asta viclenia jidaneasca a dus la divizarea crestina – sa se omoare intre ei – si la genocidul german.

 3. Stalin evreu?

 4. Un articol interesant.

 5. Nu am fost evreu.

 6. Cu tot respectul pentru profesorul Ion Coja, Ivor Benson în cartea Factorul sionist este mai prudent spunând că nu putem știi nimic precis în această privință, cu toate că, majoritatea membrilor familiei lui Stalin erau evrei. În ceea ce privește carte ungurului Istvan Bakony , “Imperialism, Comunism si Iudaism, cele trei forte care domina lumea” deși n-am citit-o, mi se pare neserioasă din titlu. Păi imperialismul actual este reprezentat preponderent de plutocrația iudaică, comunismul este proiectul de suflet al evreilor, ei fiind cei care l-au instaurat în Rusia țaristă, despre iudaism n-are rost să mai vorbesc. Ca atare, despre ce vorbim aici?

 7. 100% evreu. După milioanele de dolari pompați de jâdanii din SUA pentru instaurarea regimului comunist în Rusia ar fi lăsat perciunații totul în mâinile unui non evreu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *