Home / Educativ / Sensul real al acordului germano-sovietic

Sensul real al acordului germano-sovietic

Carolina Gunderode
Incorect Politic
Ianuarie 12, 2022

Sensul real al acordului germano-sovietic

Sensul real al acordului germano-sovietic

De VINCENT  REYNOUARD

Al treilea Reich Comentarii închise(finale) despre adevărata semnificație a acordului germano-sovietic

Un internaut îmi trimite această fotografie: la sfârșitul lui august 1939, ministrul de externe al Reich-ului, von Ribbentrop, dă mâna cu Stalin.

Această fotografie, considera el, ar fi o dovadă flagrantă a identității dintre nazism și comunism.

Este totuși confuză ideologia și politica. Circumstanțele provoacă uneori un decalaj între cele două. Acesta a fost cazul în 1939.

De câțiva ani, de fapt, democrațiile occidentale practică, an de an, o politică de încercuire a Germaniei. În aprilie 1935, de exemplu, Pierre Laval i-a spus prim-ministrului britanic Ramsay McDonald:

[…] Să facem lanțul. Acesta este singurul mod de a-l face pe Hitler incapabil să facă vreun rău. Să facem lanțul de la Londra la Moscova1 .

Această politică nu era secretă. La 30 martie 1935, un organ francez a vorbit despre blocarea lui Hitler. Acest obstacol a fost:

alianța dintre Franța, Italia și Rusia, susținută de Antanta Balcanică […]. Hitler va ști că această barieră formidabilă nu poate fi zdruncinată. Există mai mult. Fiara sălbatică este închisă într-o cușcă în care nu există prea multă hrană […]. O singură apăsare… și se va prăbuși. Boicotul economic și financiar este o armă prodigioasă2 .

Când, în ianuarie 1939, Germania și-a dat seama că va fi imposibil să ajungă la un acord pașnic cu Polonia (pentru că se afla sub influența Angliei și Franței), von Ribbentrop le-a spus colaboratorilor săi:

Acum avem o singură resursă dacă zburăm pentru a scăpa de încercuire: este să ajungem la o înțelegere cu rușii.3 .

De ce ? Pentru că la sfârșitul anului 1938, pe partea americană, ei sperau cu cinism că va izbucni un război între Germania și Rusia. Ar permite democrațiilor să pună capăt Reich-ului. Într-un raport, ambasadorul polonez la Washington a scris:

statele democratice [absolut] au nevoie de încă doi ani înainte de a-și finaliza armamentul […] Ar fi dorința statelor democratice să vadă un conflict belicos între Reich-ul german și Rusia să izbucnească în est […] Germania [ar fi] condamnată la un război lung care să-l slăbească. Numai atunci statele democratice […] ar ataca Germania și ar obliga-o să capituleze.4

Iată de ce, din primăvara anului 1939, Hitler a acceptat posibilitatea unui pact germano-sovietic. Când, în august 1939, a apărut că Franța și Anglia doreau să ajungă la o înțelegere cu Moscova, Führer-ul a încheiat brusc pactul.

Aceasta este originea acestei fotografii: prin semnarea cu Stalin, Hitler se supune considerațiilor pur diplomatice. Ideologia nu avea nicio legătură.

Check Also

America tremură după ce o torpilă rusă a explodat în ocean provocând un tsunami global

R.I. | Despre explozia subacvatică din Pacific.

11 comments

 1. nazismul=socialism/marxism nationalist
  comunismul=socialism/marxism internationalist (“proletari din toate tarile, uniti-va!”)
  ww2=primul razboi intra-socialist (intre doua grupuri de socialisti/marxisti)
  pt mai multe detalii, cititi-l pe Vladimir Rezun (alias Victor Suvorov

  • Pai nu te invata Suvorov ca rusii au vrut sa atace primii in 1941 – vezi armata rusnacilor pregatita doar pentru atac , nu si pentru retragere – vai de tancurile alea cu care s-a si impotmolit, hahahaha, cand a vrut sa se retraga armata rusnacilor , hahahah!!
   Asa-i cu betivii de calibru greu !

   Crezi ca esti singurul care l-a citit pe Suvorov ??????????????????????????????????????????????????????

  • National Socialism = iubirea de tara si iubirea de neam!
   Socialismul NON-MARXIST!
   … da’ nu stii nimic despre asta se vede.

   Ce voiai sa spuna un stalinist, adica un comunist “patriot”?

   Capitalismul si Comunismul sint fetele aceleiasi monede: iudaismul servit Goyim.
   Primul este iudaism politic = indoctrinarea ne-jidanilor cu farsa democratiei, egalitatii republicane, si preluarea controlului total economic si politic, direct de catre trib.
   Cel de-al doilea este iudaism economic = indoctrinarea ne-jidanilor cu ura de clasa, divizarea economica si turbarea poftei de inavutire si de dominare a “aproapelui” in lupta pentru privilegii politice.

   Nu ai citit nimic din documentele realitatii istorice: discursurile, legile, declaratiile politice avd ca sursa cea mai mare putere care a luptat contra MARXISMULUI, adica implotriva iudaizarii lumii.
   Nu iudaizare – sa ne facem toti jidani ci sa aiba doar jidanii toata averea mondiala, toata puterea economica si politica, tot beneficiul muncii celorlalti.
   —–
   Hitler nu este fotografiat cu Stalin – asta ar trebui sa-ti spuna ceva!
   Singura putere militara care a recunoscut Germaniei dreptul la unirea cu patria mama a teritoriilor jefuite de “aliati” dupa Primul razboi mondial; de asta s-a semnat Acordul, la nivel de minitstri nu de sef de stat.
   Apoi, Marea Britanie – sluga jidanilor- bloca schimburoile comerciale ale Germaniei pe mare, FARA DREPT!
   Apoi, comertul international CONTRA MONEDA era blocat de jidanimea mondiala si de franc-masonerie: nu petrol, nu cauciuc [natural], nu bumbac, …. in timm ce se faceau planuri de distrus poporul german rapid sau mai lent- in doa generatii prin interzicerea casatoriior intre ei, inlocuirea limbii oficiale, eugenie, … si altele – Einstein, printre geniile demonice care si-au dat concursul [si aici].
   ….
   Si vii tu sa spui ca Germania era marxista… asta e propaganda talmudista!

 2. Numai pentru ignoranți „din primăvara anului 1939, Hitler a acceptat posibilitatea unui pact germano-sovietic”.
  Germania și URSS au lucrat mână în mână din 1922(Pactul de la Rapallo), asta după ce regimul sovietic fusese instalat în 1917 de către Germania(o altă necunoscută pentru mulți); banii trimiși în Rusia via Suedia s-au întors înzecit în perioada interbelică, asistența reciprocă în plan economic, militar, diplomatic, etc., a funcționat până în zorii celui de-al Doilea Război Mondial. Structurile și modurile de operare ale nazismului(nu ideologia afișată) au fost create după modelul bolșevismului, în Rusia existând experiența bogată a 50 de ani de terorism iudaic împotriva țarismului urmați de acapararea puterii și exportarea „revoluției”.

  • Si cu bancile camatarilor din USA care au pompat banetul in ambele parti ,ca sa si-l multiplice si ca sa se incaiere popoarele intre ele si ca forta economica a Germaniei sa fie distrusa pentru ca deranja prin competitie Anglia in special(si nu numai), ce faci sau n-ai auzit de competitia economica -si maritima- intre Aliati si Germania ?
   Eu credeam ca Germania s-a aparat de bolshevism – asta zice istoricul Ernst Nolte si multi altii care nu echivaleaza in niciun caz cele doua regimuri !!!
   Indiferent de punctele comune, ele nu se compara intre ele !
   Germania a fost obligata sa se incontreze ca sa genereze o forta la fel de puternica precum era bolshevismul spre a-l putea respinge !!!

   Sau dupa tine intai a fost Hitler si dupa aia au aparut bolshevicii??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
   Hahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Hai ca esti o comedie tipic doxei oficiale !

   Da, nemtii au incercat sa se apere raspunzand cu/ opunandu-le o forta la fel de puternica precum era bolshevismul !

   • Dar cine a fost mai întâi, Frau Uvedenrode?

    SUA asediată de bancherii jidani și cucerită definitiv în 1913 când au înființat Rezerva Federală?

    Sau Prusia condusă de secole de dinastiile Cohen-Zollern(de jure) și Rothschild(de facto), a cărei expansiune teritorială până la „unificarea” Germaniei și toate realizările cu care vă puteți lăuda, sunt rezultatul muncii Cahalului jidovesc? Trufia și aroganța voastră stau pe banii lor murdari, căci jidanul a fost vectorul germanizării, și tot jidanul vă distruge azi pentru că nu îi mai sunteți utili.

    În concluzie, mafia transnațională e unică și indivizibilă, iar „revoluțiile” care au îngenuncheat Țările de Jos(1575), Anglia(1643), Franța(1789) și Rusia(1917) au avut ca punct de sprijin statele în care ciuma jidănească deja se înrădăcinase.

  • 1. Banii s-au miscat intre jidanii sovietici si jidanii de la Weimar – nu au fost in legatura cu Hitler.
   2. Nu a fost nici o asistenta “reciproca” cu sovieticii – propaganda talmudsta, adica minciuni.
   Cum sa compari tehnica germana cu vechiturile ruse si chiar americane date ca “ajutor” intra-jidanesc, de fapt!?!
   Nici o tara nu avea avansul si capacitatea tehnologica dezvoltate de Germania de-parazitata!
   3. Structurile si modul de operare NU AU LEGATURA cu terorismul jidanilor din Rusia.
   Disciplina militara, organizarea flexibila si responsabilitatea liderilor din toate structurile dezvoltate FARA JIDANI sint de ne-comparat ca eficienta si calitate din oricare alta tara.

   Exemplul de daruire PENTRU SUPRAVIETUIRE este ceea ce este ascuns de jidani si de jidaniti, ca nu cumva dobitoacele sa se prinda si sa se de-paraziteze din nou…

   Bai, da’ chiar nu va “prindeti” ca faceti propaganda pentu jidani si nici macar nu ati citit ceva autentic din acea perioada???

 3. Așa vor face si cu noi, dacă AUR va câștiga alegerile. Vor încercui politic România și ne vor sabota economic. Ne vor denigra mediatic. Atât de mult îi deranjează pe globaliști naționalismul. Trebuie să fim foarte atenți!……

 4. ACEST TEXT APARTINE LUI VINCENT REYNOUARD .
  Doar traducerea este a mea .

  Aici aveti sursa completa !
  Daca mergeti la original aveti si linkurile documentare daca clicuiti pe numerele din coada celor doua citate – deci este o sursa serioasa .

  O PERLA ABSOLUTA : Le véritable sens de l’accord germano-soviétique 03/09/2021de Vincent Reynouard https://blogue-sc.com/2021/09/le-veritable-sens-de-laccord-germano-sovietique de VINCENT REYNOUARD

  De VINCENT REYNOUARD:
  link:
  https://blogue-sc.com/2021/09/le-veritable-sens-de-laccord-germano-sovietique
  titlul:
  Le véritable sens de l’accord germano-soviétique

  03/09/2021de Vincent Reynouard

  Le véritable sens de l’accord germano-soviétique – Blogue Sans Concession

 5. AUTORUL ESTE

  VINCENT REYNOUARD

  IAR SURSA ESTEACEASTA :

  De VINCENT REYNOUARD:
  link:
  https://blogue-sc.com/2021/09/le-veritable-sens-de-laccord-germano-sovietique
  titlul:
  Le véritable sens de l’accord germano-soviétique

  03/09/2021de Vincent Reynouard

  DOAR TRADUCEREA ESTE A MEA .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *