Home / Internațional / Senatorii australieni se rascoală împotriva obligației de vaccinare

Senatorii australieni se rascoală împotriva obligației de vaccinare

Carolina Gunderode
Incorect Politic
Decembrie 2, 2021

Senatorii australieni se rascoală împotriva obligației de vaccinareSenatorul australian Pauline Hanson

Via Francesoir:

Senatorii australieni se rascoala împotriva obligației de vaccinare

Pe 22 noiembrie, un grup de senatori australieni a susținut în parlament un proiect de lege al partidului One Nation, propus pe 21 octombrie 2021 de președintele acestuia, Pauline Hanson, și de senatorul Malcolm Roberts. Acest proiect are ca scop anularea oricărei obligații de vaccinare.

Acesta a fost sustinut  de reprezentanții mai multor partide: senatorul Matt Canavan (Partidul Național) și senatorii Partidului Liberal Alex Antic, Gerard Rennick și Concetta Fierravanti-Wells. Pentru Pauline Hanson, parlamentarii care se opun acestui proiect de lege ” au  stomacul gol, nu au in el  nici măcar curajul să apere poporul Australiei”.

Dacă proiectul de lege a fost respins, au existat totusi cei 5 senatori din 44 cei care au votat pentru, în timp ce revolta zbârnâie în orașe și în mediul rural din Australia. Potrivit diverselor estimări, săptămâna trecută au fost pe străzi în jur de 500.000 de australieni, pentru o populație de aproximativ 25 de milioane.

De ce acest proiect de lege?

In grupul care a susținut proiectul de lege se numără senatorul Partidului Liberal (LNP) Gerard Rennick. La sfârșitul lunii octombrie, el a trimis o scrisoare deschisă prim-ministrului Scott Morrison în care a raportat că numărul accidentelor cu vaccinuri a fost foarte mare: „În ultimele două săptămâni, am fost informat despre accidente grave și nediagnosticate care au avut loc din cauza injecției anti-Covid. Multe dintre aceste accidente nu sunt recunoscute de autoritățile medicale care ar trebui să ajute acești oameni.Cei care au suferit un accident de vaccin au nevoie de ajutor urgent pentru a face față atât durerii, cât și angoasei, deoarece nu pot ști dacă sau când aceste dureri  vor reveni.”
El a propus așadar un mecanism legislativ de despăgubire urgentă a victimelor accidentelor de vaccin, fără costuri pentru pacient, de urgență: „Multe victime nu mai pot lucra și au dificultăți economice pe lângă problemele de sănătate în urma injecțiilor”.

Pentru senatorul Rennick, „este inuman să forțezi victimele accidentelor de vaccin să ia o a doua doză atunci când au fost paralizate, au suferit un accident vascular cerebral, tromboze sau una dintre multele alte tulburări pe care acestea le provoacă prin injecții”.

În plus, „nimeni nu ar trebui să-și piardă locul de muncă pentru că nu se supune injecțiilor anti-Covid, pentru care nu există studii pe termen lung”. Senatorul continuă: „Trebuie să punem capăt tiraniei din ultimele 18 luni. Autoritățile au distrus mijloacele de trai ale oamenilor, educația copiilor, au separat familii și au divizat națiunea. Sunt inundat de pledoariile „australienilor care se tem de pierderea locului de muncă sau de vaccinarea obligatorie a copiilor”.

Și încheie: „Când am fost ales senator în urmă cu doi ani, am depus un jurământ că voi sluji oamenii marii noastre țări, mai degrabă decât să-i distrug. Nu pot sta cu bratele  încrucisate  privind suferința compatrioților mei”.

Potrivit senatorului Malcolm Roberts, „injectăm aceste substanțe în oameni sănătoși care mor din cauza lor”.

Cât despre senatorul Malcolm Roberts, el este o figură singulară. Absolvent al mai multor universități, cu un MBA de la Universitatea din Chicago, a insistat totuși să lucreze el însuși în minele de cărbune timp de trei ani, înainte de a fonda o companie de consultanță industrială. Apărător al tezelor încălzirii globale , senatorul Roberts urmărește de zi cu zi literatura științifică despre așa-numitele injecții anti-Covid, participă la proteste de stradă și iese constant la discutii în Parlament.

Pe 10 noiembrie, într-un interviu cu politologul Hrvoje Moric , el a tinut  o diatribă împotriva măsurilor de sănătate:

„[Sunt] imorali și inumani, ilegali și fără nicio justificare, punct. Ati folosit termenul „pandemie”. Nu îl folosesc niciodată pentru că nu ne confruntăm cu o pandemie  mortala. Deloc. În Australia, rata mortalității este aceeași ca în anii precedenți. Unii vor replica: „Ai înțeles totul greșit! Pentru că au existat  toate aceste închideri nu a existat o pandemie”.  Nu zau ? Observați ce se întâmplă în alte țări. Fără pandemie de moarte. Pentru ca să existe o pandemie, trebuie să existe o creștere maximă a deceselor. Nu o poți vedea nicăieri.

Totuși, singurul lucru neobișnuit, în comparație cu datele de mortalitate pentru Australia, este ceea ce s-a văzut de la campania de injecțare. Acum numărul morților depășește rata obișnuită și cred că… ei bine, să zicem că nu este încă explicat. Acest lucru ridică întrebări serioase cu privire la aceste injecții, deoarece știm că numărul de decese și efecte secundare depășește cu mult ceea ce încercăm să ne facem să credem. În ceea ce privește agenția Therapeutic Goods Administration (echivalentă cu ANSM) din Australia, ar fi efectuat o anchetă asupra celor 64 de decese cauzate de injecții și raportate de medici, dar pentru TGA ar fi fost doar 9 decese. Așa că am cerut TGA să-mi explice ce proces implementează pentru a ajunge la astfel de evaluări.

Ai folosit termenul de carantină. Nu – carantina este atunci când bolnavii sunt izolați de ceilalți. În Australia, nu este o chestiune de carantină, ci de izolare. Îi punem pe toți în izolare. Am forțat întreaga populație să nu mai formeze o societate. Acesta este ceea ce este crud și barbar.

Acum există această campanie de injecții cu o substanță despre care nu există dovezi ale eficienței sale, o substanță care nu a fost evaluată corespunzător și o injectăm în oameni sănătoși care mor din cauza ei. Este pentru prima dată în societatea noastră când oameni sănătoși sunt injectați prin forță sau constrângere și mor. În al doilea rând, avem guverne care au interzis cu bună știință utilizarea ivermectinei, au făcut-o ilegală. În timp ce Ivermectina este un produs care a funcționat foarte bine în străinătate. Suntem împiedicați să avem acces la el. Genocidul este în desfășurare în această țară. “

Întrebări adresate miniștrilor cu privire la procesele retractate 

Pe 22 noiembrie, senatorul Roberts l-a chestionat pe ministrul adjunct al Sănătății Colbeck din Australia cu privire la dezvăluirile publicate în noiembrie 2021 în British Medical Journal cu privire la studiile trucate ale Pfizer. De ce, se întreabă el, a ales guvernul australian să accepte afirmațiile Pfizer așa cum sunt ele, mai degrabă decât să-și efectueze propriile studii clinice? Nu este aceasta un abandon de responsabilitate față de poporul australian?

Și Malcolm Roberts a continuat: „Înainte ca Therapeutic Goods Administration să dea undă verde injecțiilor cu vaccin Comirnaty, Steve Anderson, șeful Centrului SUA pentru Evaluare și Cercetare Biologică” a publicat date despre efectele secundare ale injecțiilor Comirnaty, inclusiv sindromul Guillain-Barré, miocardită, boli autoimune și moarte.Și, tocmai asta vedem.Nu a renunțat TGA la responsabilitatea sa față de poporul australian validând injecțiile Pfizer Comirnaty?

A treia întrebare a senatorului Roberts: Conform celor mai recente date de la CDC din Statele Unite, 9,5 copii dintr-un milion injectat, cu vârsta cuprinsă între 12 și 17 ani, vor suferi de atacuri de cord, cum ar fi miocardita, după prima injecție, iar 66 , 7 la milion după al doilea. Prin urmare, riscul este înmulțit cu 7 de la a doua doză. Ministrul Greg Hung și profesorul TGA Skerritt pun astfel în pericol viața, sănătatea și viitorul copiilor noștri?

Autor(i): FranceSoir

One comment

  1. Incredibil câtă lașitate într-o media din țară de 70 milioane !! Doar FranceSoir mai publică articole lucide în acest potop biblic de susținere deșănțată a instaurării unui terorism global, condus de forțe profund anti-Creștine, stângiste, și anti-umane. Nu știm cât timp va mai fi internetul abordabil de către alternativele de genul acestui site… Continui să cred că organizațiile Creștine, de dreapta, naționaliste, ar trebui să-și realizeze o rețea independentă de internet, prin stații de servere, sateliți și tot ce trebuie. Necolonizată de agenți ruși, chinezi și de „alte naționalități”…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *