Home / Știrea zilei / Cristian Terheș dă de pământ cu certificatul digital

Cristian Terheș dă de pământ cu certificatul digital

Vlad Voicu
Incorect Politic
Decembrie 2, 2021

3 comments

  1. Daca impun vaxinare obligatorie, vor putea fi trasi la raspundere in justitie pentru efectele adverse. Nici nu va mai trebui sa semnam declaratia prin care ii exoneram de raspundere. Guvernul va trebui actionat in Justitie pentru orice efect advers! Cine nu o face, isi merita soarta!

    • Da sigur, so crezi tu. Certif maro va fi obligatoriu ca ala conteaza de fapt. O sa zica ca poți trăi si fara vaccin dar doar intr-o realitate virtuală. Despăgubiri nu au de ce să plătească si nici cui in viitor dc înțelegi. La final vine vaxxi cu armata obligatoriu si colectivizarea totala. Nu se poate face nimic sa oprim nebunia, tocmai ce am aflat ca 288 de deputați au diplome de aparare de la Secu si restul deputaților care reprezinta poporul au mai ramas doar 13%, deci matematic sah-mat. Doar o minune a mai ramas ca în cântec…

  2. L-am ascultat pe Terhes pana la momentul in care a spus “nici sa ai o situatie ca aceasta,in care cineva daca este “infectat” sa devina bomba medicala”.Deci,despre ce ne vorbeste dl.respectiv? Certifica o scamatorie,o escrocherie mondiala,generatoare,pe de o parte ,de uriase profituri ,de control ,iar,pe de alta parte,aducatoare de sclavie si de moarte..Jumatati de masura,asta ne serveste dl.europarlamentar.Nu mai putem avea absolut nici o speranta din partea nimanui.Speranta este la Dumnezeu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *