Home / Actualitate / Se reiau dezbaterile publice pe tema vaccinării obligatorii!

Se reiau dezbaterile publice pe tema vaccinării obligatorii!

Incorect Politic
Octombrie 28, 2020

Ioana Gabriela Dinu

Cluj-napoca, Romania

OCT 27, 2020 — 

Buna ziua tuturor,

Va multumesc pentru promptitudinea de care ati dat dovada la emailul anterior. Acum am nevoie din nou de ajutorul vostru:

SE REIAU DEZBATERILE PUBLICE PE LEGEA VACCINARII OBLIGATORII!

Mai avem nevoie de 412 semnaturi CEL PUTIN, pana maine dimineata la ora 9:00. Vom trimite lista de semnaturi si o vom prezenta la aceasta dezbatere. Va rugam sa redistributi petita pe toate canalele de comunicare posibile, cat mai urgent!

Link petitie: http://chng.it/PvnXq7Nm

Trebuie sa aratam ca exista o opozitie serioasa in societate fata de aceasta obligativitate.

Va multumesc,

Ioana Dinu

2 comments

 1. Scuze de off-topic
  Părintele Patriarh Daniel bate șaua să priceapă calul

  https://youtu.be/G9Wuk5UtDX4

  Posibil titlu: ”Autoritățile impun restricții, iar Patriarhul nu este deloc amuzat”

  (transcript)
  Întâistătătorul Bisericii noastre a amintit că românii l-au cinstit pe Sfântul Dimitrie mai ales în anii grei ai comunismului, când Biserica era persecutată.
  ”În toamna anului 1989, cu prilejul hramului Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou (în 27 octombrie), autoritățile comuniste au interzis închinarea la Sfintele Moaște ale Sfântului Cuvios Dimitrie, motivând că în aceeași zi, în clădirea de alături (unde era sediul Marii Adunări Naționale) ar avea loc o ședință importantă. Astfel, vrednicul de pomenire Patriarh Teoctis a fost obligat să transfere racla de pe dealul Mitropoliei. Dar nu a dus-o prea departe, ci la Biserica Sfântul Nicolae Vlădica, care se află în apropiere.
  Această ”umilire” a Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou a fost răsplătită în sensul că, peste câteva luni, regimul comunist a căzut. Iar în clădirea de alături (care a devenit Palatul Patriarhiei), în 27 octombrie 2007 (chiar de Sărbătoarea Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou) a fost înființat Centrul de Presă ”Basilica” al Patriarhiei Române, care, prin radio și televiziune, transmite în fiecare zi de la Catedrala Patriarhală Slujba Sfintei Liturghii și Slujba Vecerniei, spre bucuria credincioșilor ortodoxși români din țară și diaspora română.
  Prin aceasta vedem că Dumnezeu nu se lasă batjocorit, după cum spune Sfântul Pavel: ”Fraților, nu vă înșelați. Dumnezeu nu se lasă batjocorit”. El este îndelung răbdător, dar este și drept. Mai întâi iubirea Sa milostivă copleșește dreptatea Sa. Dar dreptatea Sa se arată atunci când El dorește îndreptarea oamenilor, folosind uneori și medicamente amare (nu numai dulci) pentru îndreptarea lor. Și așa, îngăduie ca ei să fie certați cu diferite încercări”.

 2. Ar fi util daca ati furniza vreun link credibil care sa ateste cele mentionate in petitie.
  Cred ca aceste discutii au fost prin martie 2020, dar au incetat. Mai mult, singurul proiect de vaccinare de pe site-ul senatului este din 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published.