Home / Educativ / Presa Prostituata și Selly, Vloggerul-Viitor-Politician care susține educația sexuală în școli

Presa Prostituata și Selly, Vloggerul-Viitor-Politician care susține educația sexuală în școli

Dr. Urgie
Incorect Politic
Octombrie 28, 2020

Despre prostituata numită Presa

Se pare că asistații sociali profesioniști apar tot mai des în presa miluită de stat cu 40 de milioane de euroi.

Interesant este faptul că:  grupul intact a primit cei mai mulți bani de la guvern ”Grupul Intact va lua cei mai mulți bani de la guvern din campania de informare prin care Executivul sprijină presa: peste 3,3 milioane de euro pe durata celor patru luni de campanie, prin Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Radio ZU, dar și prin Jurnalul Național și site-urile grupului.Intact”

Grupul Intact, acolo unde domnul vlogger autodenumit ”Selly” vrea să își înceapă cariera politică.  Alt fapt interesant pe care îl putem găsi despre acest individ sunt conexiunile tatălui său cu partidul de la guvernare PNL.

”Astfel, Liviu Șelaru ar urma să primească de la liberali șefia Direcției Silvice Dolj.  El este implicat în achizițiile publice ale instituției. Ultima dată, în urmă cu doi ani numele său apărea în anunțul de participare pentru atribuirea unui contract de 540.000 de lei pentru împădurirea unor suprafețe de teren. Anul trecut, Jean Șelaru a gestionat un contract de peste un milion de lei pentru reabilitarea unui drum forestier amplasat pe raza Ocolului Silvic Filiași.”

Despre taică-su aflăm că se pricepe foarte bine la despădurit.

” Mai mult, subprefectul Groza a spus că „cei doi veniti in audienta sint ei insisi anchetati intr-un dosar privind furtul a 600 de metri cubi de masa lemnoasa din padurile Filiasiului in cursul anilor 2003 si 2004” conform aceleiași surse.””

Suficient despre tată, să ne întoarcem la fiu să vedem la ce distanță sare așchia de cei 600 metrii cubi de masă lemnoasă dispărută din pădure.

O să folosim doar ”aparițiile”(conținut sponsorizat  de guvernul Orban) lui în presă.

”Selly, a publicat un video în care critică sistemul de educaţie românesc şi îi enumeră toate defectele şi neajunsurile. El a amintit de programa şcolară învechită, de materiile inexistente, precum educaţia financiară, educaţia civică, educaţia sexuală şi despre cum şcoala românească dă greş în a-i pregăti pe tineri pentru viaţa reală şi problemele ei.

Dînsul are dreptate, sper că la educația sexuală copii vor învăța despre faptul că 41% din transgenderi se sinucid. Sau de faptul că peste 45% din homosexuali au fost molestați în copilărie. Sper nu vor primi curriculumul din Anglia, unde în curând, sexul anal odată pe lună  va fi obligatoriu pentru a nu fi considerat homofob și fiecare boală mintală o să primească un semestru, din câte am auzit, au trecut de 50.  Sau din păcate, are probleme cu femeile, și îi este rușine să îl întrebe pe taică-su cum se fac copii.

”Gândiţi-vă la câte meserii noi au apărut în ultimii 20 de ani, de la programatori, IT-işti, vloggeri etc. Gândiţi-vă câte meserii au devenit inutile între timp şi căte lucruri cu adevărat aplicabile în viaţa reală, în viaţa de zi cu zi, învăţaţi de fapt în liceu.”

Îmi pare rău să îl anunț, dar slujbele în IT sau de programare sunt mai vechi de 20 de ani. Și ”vlogging-ul” nu e o slujbă reală sau utilă societății. Agenții de salubritate sunt extremi de imporțanți și utili societății, din păcate nu sunt destul de apreciați.

Se pare că totuși, ca vlogger, nu folosești nimic din ce ai învăț în liceu.

”Am zis de educaţia financiară. Adevărul este că românii sunt îngropaţi în rate şi datorii. De ce să nu înveţi la şcoală despre cum să-ţi gestionezi mai bine banii, despre cum funcţionează banii, de ce să iei un credit şi despre cum funcţionează băncile (…)? Suntem o societate capitalistă, iar orice idee, orice obiect, orice muncă este convertibilă în bani“”

Ca ”vlogger” nu știu cîte taxe plătești, probabil la fel de multe ca un asistat social. Probabil nu ar trebui să mai vorbească după ce a sustras 100 000 de euro din taxele cetățenilor cu filmul lui retardat. Cu 100 000 de euro, statul putea să cumpere suficiente tablete și laptop-uri pentru copii nevoiași ce au nevoie de educație. Și da, 600 metrii cub de lemne = o gărmadă de bani.

” Politica, de exemplu, e aşa un subiect care ne scârbeşte pe toţi, e aiurea să vorbeşti despre politică, şi asta pentru că noi nu înţelegem cum funcţionează politica de fapt. Pentru că asta nu se învaţă la şcoală.”

”Șoimii Patriei a fost o organizație comunistă din România a copiilor preșcolari și școlari, în vârstă de 4-7 ani, înființată în anul 1976 (având ca model organizația „Octombriștilor” din Uniunea Sovietică[1]). Avea menirea de a contribui la „educarea moral-civică a copiilor, în spiritul umanismului, al dragostei și respectului față de patrie și popor, față de Partidul Comunist Român”[2]. Organizația își desfășura întreaga activitate sub conducerea PCR, iar sarcina de îndrumare a activității ei revenea Organizației Pionierilor.

Să trăiască partidul și tovarășul Orban.

”În încheiere, el îi îndeamnă pe tineri să folosească tehnologia şi internetul şi ca să înveţe lucruri noi şi utile pentru viaţă, pe care şcoala „uită“ să le predea. El a făcut şi o recomandare de lectură, cartea „Sapiens – Scurtă istorie a omenirii“, de Yuval Noah Harari, explicând că „învăţăm mai multe din ea decât în cei 12 ani de şcoală“”

Aici aflăm cum își bate joc de noi și ne crede proști. O să vă scutesc din a citi aberațiile domnului Yuval, care consideră că strămoșul tău era un urangutan.

”S-a încercat să se schimbe treaba asta în 2011, s-a dat lege că doar prin masteratul didactic poți ajunge profesor – aia e o chestie mult mai dezvoltată. Trebuie să înțelegem că e nevoie ca un profesor să nu știe doar teorie. Cel mai bun matematician nu este cel mai bun profesor de matematică automat. Trebuie să ai toate acele skill-uri pedagogice, trebuie să skill-uri psihologice, să înțelegi cum să comunici cu copiii, cum să-i faci să fie curioși, cum să spui o poveste chiar și în matematică sau chimie. Acolo avem lacune imense.”

Dacă el are lacune imense la matematică sau chimie, poate ar trebui să își găsească un meditator, cu 100 000 de euro sigur găsești cîțiva buni. Și poate și unul la romînă că se pare că nu o stăpînește prea bine.

”Prin marketing pentru învățământ. Așa transformi învățământul într-o materie atractivă, așa au făcut celelalte țări. Asta se face prin investiții, desigur. Trebuie să investești bani aici. Trebuie să investești cei 6% din PIB așa cum scrie în lege. ”

Prin marketing, desigur. Ce comision primesc ”vloggerii” prin serviciul lor voluntar dedicat societății?

Și apoi ai digitalizarea educației și am spus legat de e-learning mai e încă o componentă: biblioteca școlară virtuală, unde să poți găsi cărțile de care ai nevoie, operele pe care să le studiezi, să le poți găsi în format digital.

Evident, foarte folositoare ideea dacă vrei să editezi cuvinte sau idei din cărți mai vechi cu care nu ești de acord.

Lucrurile astea sunt în lege de atâta timp și nu există nicio scuză pentru care nu sunt puse în aplicare de atâta timp. Nicio măcar scuza că nu sunt bani. Pentru că pe lângă că putem accesa fonduri europene, vă dau acum în scris că sunt companii imense care sunt dispuse să o facă gratis.

Mulțumim totuși că ne-ai informat că Mcdonalds, Walmart, Vodafone și Carrefour le pasă de educația Românilor.

*

Surse:

https://taitung.eu/index.php/sistemul-de-invatamant-perioada-ceausista/

https://ro.wikipedia.org/wiki/%C8%98oimii_Patriei

https://ro.historylapse.org/soimii-patriei

https://archive.is/B5ZO3

https://romania.europalibera.org/a/bani-pentru-pres%C4%83-grupul-intact-prime%C8%99te-3-3-milioane-euro-sume-uria%C8%99e-ghi%C8%9B%C4%83-budeanu-andronic-chireac/30674119.html

http://www.cnp.ro/user/repository/schema_ajutor_de_stat/Proiecte_Cinema_2019_RO.pdf

https://lumeapolitica.ro/anchete/notorietatea-lui-selly-il-propulseaza-pe-tatal-sau-in-politica-ce-functie-urmeaza-sa-primeasca-selaru-senior/

https://adevarul.ro/entertainment/film/ajutor-stat-filmul-vloggeri-5gang-the-movie-bani-dau-guvern-proiectul-bromania-1_5d974a4b892c0bb0c6417d01/index.html

https://www.edupedu.ro/vloggerul-selly-prezent-la-antena-3-dupa-ce-ministrul-educatiei-a-anuntat-ca-nu-participa-la-dezbaterea-de-la-protv-ca-sa-devii-profesor-ar-trebui-sa-faci-masteratul-didactic-nu-doar-un-modul-psih/

https://adevarul.ro/entertainment/celebritati/video-selly-critica-dur-sistemul-educatie-romanesc-si-i-enumera-hibele-cei-conduc-invatamantul-prosti-ticalosi-1_5efb36465163ec42717db717/index.html

https://www.academia.edu/43316605/Sapiens_Scurta_istorie_a_omenirii_by_Yuval_Noah_Harari

https://www.nbcnews.com/feature/nbc-out/high-schools-must-teach-lgbtq-inclusive-sex-education-england-n1239514

https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0924933817318357

2 comments

  1. Presa Prostituata și Selly, Vloggerul-Viitor-Politician care susține educația sexuală în școli – GRESEALA – CORECT AR FI: Presa Prostituata și Selly, Vloggerul-Viitor-MINISTRU LIBERAL AL EDUCATIEI care susține educația sexuală în școli

  2. Educația sexuală a fost pt prima dată introdusă în școli de György Lukács în 1918, când acesta a devenit comisar adjunct pentru educație și cultură în perioada de scurtă durată a Republicii Sovietice Maghiare. Scopul său declarat a fost eradicarea creștinismului din societatea maghiară și subminarea moralității sexuale prin introducerea educației sexuale obligatorii în școli.

    Au trecut mai bine de 100 de ani de la experimentul din ungaria și în România tot nu s-a aflat despre el. Dar chiar și așa, putem să vedem rezultatele unui astfel de experiment în vest.
    Trebuie să recunoaștem că foarte mulți români sunt cel puțin naivi! Ăsta e adevărul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.