Home / Internațional / Se reaprinde conflictul în Orient! Şi veţi auzi de războaie şi de zvonuri de războaie; luaţi seama să nu vă speriaţi, căci trebuie să fie toate, dar încă nu este sfârşitul.

Se reaprinde conflictul în Orient! Şi veţi auzi de războaie şi de zvonuri de războaie; luaţi seama să nu vă speriaţi, căci trebuie să fie toate, dar încă nu este sfârşitul.

Incorect Politic
August 6, 2022

Se reaprinde conflictul în Orient!

Şi veţi auzi de războaie şi de zvonuri de războaie; luaţi seama să nu vă speriaţi, căci trebuie să fie toate, dar încă nu este sfârşitul.

Via Trenduri:

O nouă provocare izbucneşte în Orient, iar media se face că se uită în altă parte. Este vorba de Irak, unde cetăţenii sunt extrem de nerecunoscători faţă de „dimocrasi-ul” transplantat de SUA acolo. Deh, orientalii ăştia rudimentari nu înţeleg valorile fundamentale ale Occidentului, precum libertate, democraţie, liberă iniţiativă s.a.m.d.

Se vede din satelit că unele societăţi nu sunt suficient coapte pentru valorile Vestului. Irakienii n-au înţeles nici până acum libera iniţiativă şi fix de-aia suferă! De exemplu, în mărinimia lor, americanii le-au adus liberă iniţiatiă căcălău în ţara lor subdezvoltată. Cum nu înţelegeţi? Păi toate mega-companiile acelea occidentale venite să extragă petrolul ţării nu-s exemple de liberă iniţiativă? Nu vă faceţi că nu înţelegeţi de la înălţimea voastră de români! Ştiu, aici libera iniţiativă a fost un succes deplin: toată economia e un mega-monopol al străinilor. Clar succes pe toată linia! Asta e diferenţa dintre nişte rudimentari şi un popor ca noi, cu Occidentu-n sânge! Nu degeaba o semi-poetă simţea Europa întreagă în ea. Şi o simţea pe bune!

La capitolul politic, de asemenea, irakienii nu se ridică deloc la standardele occidentale. N-au înţeles nici până acum adevărata valenţă a alegerilor libere, adică selectarea dintre două păpuşi telecomandate din afară. Păi dacă nu înţelegi asta şi eşuezi ca naţie să faci un serviciu similar porcuraturii lui Koveşi, ce pretenţii să mai ai. Nişte rudimentari irakienii ăştia!

Doar că rudimentarii fac probleme grave. Ieri, adepţii lui Al-Sadr au început un protest împotriva maşinaţiunilor „corecte politic” prin intermediul cărora SUA vrea să-şi pună papiţoii în funcţie. N-a fost un protest mare. Doar vreo câteva mii de oameni acolo care-au luat cu asalt zona verde a Bagdadului. Atmosfera extrem de interesantă, cu 125 de răniţi. Asaltul asupra zonei verzi a eşuat, dar protestatarii nemulţumiţi s-au îndreptat împotriva unei baze militare americane. Aici soldaţii au dat dovadă că au înţeles perfect „strategia Afganistan”, fugind cât i-au ţinut picioarele într-o zonă mai sigură. Asta în timp ce protestatarii rudimentari operau buldozere şi excavatoare cu care au făcut baza militară una cu pământul. Dacă nu mă credeţi, urmăriţi întregul film pe Twitter.

Partea frumoasă abia acum vine: buldozereala şi excavarea despre care v-am vorbit e abia introducerea. Vineri urmează o mega-manifestaţie a şiiţilor lui Al-Sadr unde se aşteaptă peste 2 milioane de participanţi. Cu siguranţă ăştia n-au habar de beneficiile democraţiei. Sau au prea mare habar?

4 comments

 1. Palestinienii, irakienii iranienii, etc. sunt fratii nostri care se luptà cu Inamicul nr. 1 al planetei. Adica se luptà
  cu Sionismui International. Cu pretul vietii ! Cinste lor!
  Asa ar trebui sa lupte si Crestinii !

 2. “luaţi seama să nu vă speriaţi,”

  Sau cum spune un cunoscut psiholog:

  https://invidious.flokinet.to/watch?v=gSDEdGmuOJg&t=358s

  “Dacă ai o problemă și nu poți face nimic, atunci de ce să te îngrijorezi?”

  Deci să zicem că ești într-o casă care arde și n-ai pe unde să ieși. Ai o problemă? Da. Poți să faci ceva? Nu. Don’t worry be happy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *