Home / Actualitate / Scrisoare Deschisă pentru #Rezist și Reddit România

Scrisoare Deschisă pentru #Rezist și Reddit România

Romulus Procorpe
Incorect Politic
Aprilie 3, 2021

Scrisoare Deschisă pentru #Rezist și Reddit România

 

Acest mesaj a apărut pe forumul Reddit și a fost eliminat de moderatori la scurt timp după.

E irelevant, gibonilor, că AUR, Șoșoacă sau Mama Omidă a dat drumu la proteste. Ideea că măsurile luate de guvern îs cretine nu a patentat-o AUR, este o idee pe care o împărtășesc mulți oameni care din păcate nu se alătură protestelor din lipsă de pragmatism. Fă-te frate cu dracu’ până treci podu’.

Acum că tot faceți mișto de săracii analfabeți care ies în prim plan, ia să vorbim științific puțin că sunteți majoritatea tare-n clanță. Vreau și eu un studiu randomized vs control pe măști și unu pe lockdown. N-aveți? că io am contra studii, că vă place atâta știință.

https://www.acpjournals.org/doi/10.7326/m20-6817

^ – avem aici studiu clasic danez care demontează total ideea că masca te-ar proteja.

Ia uitați deasupra ceva chestie interesantă care habar n-aveați că există. Și ce să vedeți? E conectată cu nasu’ , bă, unde se înmulțește virusu! Oare câți dintre lemingii purtători de botniță ar mai purta-o  dacă ar știi că nu-i protejează pe ceilalți?

Dar acum binențeles o să ziceți, hei, noi purtăm masca să-i protejăm pe ceilalți! Suntem empatici și tineri frumoși și liberi. În teorie, sigur, reduci cantitatea scuipată direct în fețele altor oameni. În practică, când a fost ultima oară când cineva ți-a tușit/strănutat în față? Majoritatea oamenilor bolnavi stau acasă și restul transmit prin aerosoli în spații închise, la lucru, în baruri sau acasă. Ca dovadă avem următoarea meta analiză pe gripa din ultimii 80 de ani, 11 studii randomized vs control, standardul de aur în materie de studii. Gripa are același mod de transmisie, același loc de incubare și aceeași mărime ca și Covidu deci funcționează la fel.

https://wwwnc.cdc.gov/eid/article/26/5/19-0994_article

Măștile zero efect, zero. Bizar că a dispărut gripa în condițiile astea, s-au schimbat legile fizicii, biologia…

Și acuma cu niște exemple concrete

 

 

 

 

 

Da? Deci măștile sunt zero. Datele din grafice puteți să le căutați pe google, graficele îs de la CDC, WHO și Guvernul American.

În ceea ce privește lockdown-uri. Comparați Florida cu California, aceeași emisferă, același climat, aceeași densitate de locuitori, una cu lockdown, alta fără. California dezastru, Florida relax. Comparați Los Angeles cu Stockholm, aceeași densitate de locuitori, una cu lockdown, alta fără. Los Angeles dezastru, Stockholm relax. Lumea percepe lockdown-ul ca niște hamsteri blocați fiecare în cușca lui. În practică în Anglia din 80 de milioane de locuitori, sunt 11 milioane de locuitori esențiali care duc covidu în stânga și-n dreapta. 10% din oameni sunt răspunzători pentru 80% din transmisie.

În concluzie, după ce am tras linie, în loc să fi învățat atâta să codati și să faceți grafice sau cu ce dracu se ocupă maimuțele de pe reddit, mai bine ați învăța să faceți niște cercetări și să nu mai puneți botu’ la toată vrăjeală, că sunteți de doi lei. Sunteți la fel că rromii (țigani) aia pe care-i luați la p**a, aveți și voi un 50/50 să aveți dreptate în funcție de unde va luați știrile.

Ah, spalatu’ pe mâini e degeaba, nu există transmisie prin “fomites”, dar n-au actualizat ăștia protocolu de lene. Hai, băgați niște igienol și încă o mască.

Despre vaccin, trebuie să nu mai crape nimeni în toamnă în Israel și Anglia, că altfel panta e în oglindă ca anul trecut și poate e sezonul de vină sau modul de măsurare. V-am pupat, libtarzi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *