Home / Problema Țigănească / Salon Terorizat de un Țigan cu Cuțitul – Infecțioase

Salon Terorizat de un Țigan cu Cuțitul – Infecțioase

Nulas Mail
Incorect Politic
Noiembrie 26, 2017

ZiarulDeIași:

Un bărbat de etnie romă din judeţul Bacău a speriat bolnavii şi medicii de la Spitalul de Boli Infecţioase „Sfânta Parascheva”. Bărbatul a băgat spaimă în pacientele din Pavilionul 6 al spitalului după ce şi-a înjunghiat fosta concubină cu un cuţit, luni dimineaţa, în jurul orei 04.30, chiar într-un salon.

Dacă bolnavele s-au panicat pentru viaţa lor, întrucât agresorul le-a ameninţat cu moartea în cazul în care spun cuiva ce au văzut, medicii infecţionişti sunt nedumeriţi de lipsa de profesionalism a celor care, teoretic, ar fi trebuit să asigure paza instituţiei.

În consecinţă, conducerea spitalului intenţionează să depună o plângere împotriva firmei Pantera SRL pentru neîndeplinirea clauzelor contractuale. Firma ieşeană a câştigat, în luna martie, un contract pentru prestări servicii de pază la Spitalul de Boli Infecţioase în valoare de aproximativ 165.000 de lei.

O să-mi las integritatea corporală in mâna celor de la Pantera SRL. A zis nimeni niciodată.

O băcăuancă de etnie romă, în vârstă de 23 de ani, mamă a doi copii, a trăit spaima vieţii în Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi. Internată ca însoţitoare pentru fetiţa sa de şapte luni, femeia a fost înjunghiată luni, 20 noiembrie, de un fost concubin.

Vestea bună e ca nicio persoană de etnie română n-a avut de suferit fizic. Vestea proastă e ca nicio cioară n-a croncănit pentru ultima oară.

…bărbatul a pătruns în incinta spitalului unde şi-a înjunghiat fosta concubină, furându-i şi telefonul.

>2017.

>incă mai fură telefoane.

O persoană care nu a fost identificată nici de victimă, nici de către colegii de salon ai victimei respective, a pătruns în interiorul spitalului. Cu un obiect înţepător – probabil un cuţit – a aplicat câteva lovituri relativ superficiale în zona gâtului şi a membrului superior stâng unei paciente care era internată ca însoţitoare cu un copil cu observaţie rujeolă.

Ca orice țigan prost, a folosit cuțitul de la unghieră pe post de armă letală.

Salon Terorizat de un Țigan cu Cuțitul

Cu toate că a fost agresată, victima a refuzat să colaboreze cu medicii şi să le spună cine a înjunghiat-o.

Numai in România medicii sunt organe de cercetare penală.

După incidentul de luni, conducerea spitalului a luat decizia să închidă cu cheia pavilioanele după o anumită oră, seara. În plus, pe viitor, se ia în calcul şi varianta unui proiect de acces pe bază de cartelă în clădirile spitalului. De asemenea, având în vedere că spitalul nu are supraveghere video, pe viitor se doreşte inclusiv dotarea unităţii cu camera de luat vederi.

Șansele ca domnul bronzat care mânuiește defectuos arme albe să plătească in vreun fel sunt mari, nu?

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *