Home / Actualitate / S-a Înființat Alianța Naționaliștilor

S-a Înființat Alianța Naționaliștilor

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Martie 4, 2019

Primit pe emailul redacției:

S-a Înființat Alianța Naționaliștilor

Comunicat referitor la înregistrarea la BEC a primei alianțe electorale pentru alegerile europarlamentare.

Luni 4 Martie a.c. a fost înregistrat la Biroul Electoral Central protocolul de constituire al primei alianțe electorale pentru alegerile europene din 26 mai.

Alianța este formată din trei partide naționaliste – Partidul România Mare, Blocul Unității Naționale și Partidul Noua Dreaptă – care astfel dau un semnal important de unitate pentru accederea în Parlamentul European.

Alianța va apărea pe buletinul de vot cu denumirea Alianța Naționaliștilor și siglele reunite ale celor trei partide.

Alianța Naționaliștilor va promova în Parlamentul European interesele reale ale românilor și proiectul unei Uniuni Europene descentralizate și debirocratizate. O Europă a patriilor, nu a regiunilor, a tradițiilor, nu a ștergerii identităților, o Europă a statelor și națiunilor prospere și suverane!

Purtătorul de cuvânt al alianței este domnul avocat Tudor Ionescu, președintele Partidului Noua Dreaptă și co-președintele Alianței Naționaliștilor.

Biroul de Presă – Noua Dreaptă

presa@nouadreapta.org
www.NouaDreapta.org

4 comments

  1. Naționaliști care vor în Parlamentul European, toate la locul lor… Oameni buni, ați văzut filmul “Zbor deasupra unui cuib de cuci”, vă credeți imuni, sunteți naivi ori vă trebuie bani? Nu sunteți naționaliști ci, în cel mai bun caz, patrioți europeni, adică una din curelele de transmisie ideologică ale globaliștilor. Nu spun că sunteți de rea credință, dar vă întreb: ați auzit de “GOPE”? În cazul în care vreți să faceți ceva pentru eliberarea Neamului Românesc de sub tirania jidănească, vă rog să-mi răspundeți la această întrebare și, dacă aveți idee despre ce este vorba, să-mi explicați cum înțelegeți să ocoliți acest obstacol? Vă Mulțumesc.

    • Poate iti vine greu a crede dar Romania este parte UE si implicit nevoita sa fie membru activ in aceasta alianta economica si politica.Cat despre nationalism, nu inteleg ce are UE cu aceste partide care vor sa reprezinte interesele tarii in aceasta uniune.

  2. Astia sunt toti sub acoperire, numai fraierii o sa oi voteze si sclavii o sa intre. LEGIUNEA murit odata cu Codreanu.

  3. Nu lipsesc detaliile subtile pe care numai victimele imbecilizării în masă nu le pot sesiza. Harta aia reprezintă UE anexând Norvegia, Belarus, Ucraina, Moldova, Serbia, Muntenegru, Macedonia și … Turcia europeană(?!).

    Orice partid este creația complexului securisto-masonic; normal este boicotarea tuturor alegerilor, să dăm cu Flit jidocrației parlamentare și statului de drepți. La alegerile Sovietului Suprem al UE(care aplaudă și aprobă legile dictate de oculta mondială și scrise de birocrații bolșevici), prezența medie la vot este de cca. 20-25%, în România este peste medie din cauza caravanelor care votează pe liste suplimentare și a celorlalte metode de falsificare sistematică. Cu frauda și „organele de stat” care o susțin nu nu putem lupta, rămână însă propagarea boicotului și vitriolarea mediatică a alogenilor antiromâni puși în poziții eligibile pe liste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *