Home / Articole Promovate / Ortodoxia Cuantică 24 februarie 2019

Ortodoxia Cuantică 24 februarie 2019

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Martie 5, 2019

Ortodoxia Cuantică, emisiune pentru căutătorii de adevăr, de înaltă valoare științifico-spirituală, cuantică, cum spune numele.

Într-una din zile plănuiesc să le descarc pe toate, începând cu 2017 și să le salvez pentru când vor fi date jos de pe internet.

2 comments

 1. Stimate Redactor,
  Consider ca este o mare greseala urmarirea aberatiilor acestui inselat, Singurov.
  Amestecul de stiinta fireasca si pseudo stiinta cu teologie deformata produce impresie puternica doar cui – ieratati-ma – este “paralel” cu Teologia Crestina, doar Ortodoxa, in afara Dreptei Credinte.
  Se pricepe sa foloseasca temele afective amestecate cu problemele “vremii”.
  El crede ca planeta este “fiinta”, crede in “vitalitatea” planetei, in “mama Gheea” care iti da “energie”, afirma ca omul este un parazit!?! … – Teologia ne invata altceva…
  Omul este “cununa Creatiei” nicidecum “parazit” – mare erezie!; “vitalismul” este erezie, planeta nu este persoana si omul este creat de Dumnezeu nu de catre mama Gheea/Gaia.
  —-
  Astea sint doar observatii din primele 6 minute de aberatii…

  • Incorect Politic

   Domnule gheorghe,
   Ceea ce spune domnul Adrian Singurov are tendința să smintească, vă rog să probați ceea ce spune dacă nu sunteți sigur, resurse sunt, experimente științifice s-au făcut, nu sunt “aberații” cum le numiți. Știința și spiritualitatea nu sunt forțe contrarii, dacă vorbim despre știința spirituală și nu cea pur materialistă.

   O consecinţă filosofică a mecanicii cuantice este că toate obiectele universului nostru (inclusiv noi înşine), ce par să existe în mod independent, nu sunt de fapt decât părţi ale unei structuri organice absolut globale, nicio parte a acestei structuri nefind cu adevărat distinctă sau separată de acestă structură, de celelalte părţi ale ei (*105)».
   Acest ansamblu organic (adică viu) absolut global corespunde armonioasei colaborări de forţe eterice formative, pe care le numim spiritele elementelor.
   *105 Gary Zukav, La Danse des Eléments. Un survol de la Nouvelle Physique,
   Editions Robert Laffont, Paris, 1982

   Dreapta credință vie dăinuie când este pusă la încercare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *