Home / Actualitate / Românii care s-au îngrămădit să se înțepe încep să moară – Sindromul Morții Subite

Românii care s-au îngrămădit să se înțepe încep să moară – Sindromul Morții Subite

Incorect Politic
Noiembrie 28, 2022

Românii care s-au îngrămădit să se înțepe încep să moară - Sindromul Morții Subite la adulți

Românii care s-au îngrămădit să se înțepe încep să moară – Sindromul Morții Subite

Via ActiveNews:

Starea de Libertate, cunoscuta organizație civică luptătoare contra restricțiilor și măsurilor pandemice abuzive și aberante ale teroriștilor cu gulere albe, a alcătuit o scurtă prezentare video-avertisment, cu un semn de întrebare mai ciudat: un vârf de ac de seringă înfipt într-o tigvă. Subiectul: Moartea Subită la Români.

Dr. Chrisa Todea Gross este autoarea volumului disponibil gratuit la Proiectul Pentru Viață – Cluj:  „VACCINURILE: PREVENȚIE SAU BOALĂ? – O nouă patologie pediatrică”, Editura Christiana, 2012.

Reputata specialistă afirmă, negru pe alb:

„Nu există sindromul morții subite. Întotdeauna există o cauză. Acest sindrom a fost inventat la sugari, odată cu apariția vaccinului DTP. Moartea este provocata prin apnee și stop respirator de componenta pertussis (împotriva tusei convulsive) din vaccin. Harris Coulter a scris o carte despre asta. La adult e cam aceeași poveste, dar cu alt vaccin.”

Luați aminte!

„Ați auzit de vreo anchetă la nivel național pe tema deceselor subite? Credeți că veți auzi? Depinde de noi, de cât ne mai lăsăm fraieriți…”, se scrie pe pagina FB Starea de Libertate, ca preambul al unui video în care sunt folosite și câteva articole ActiveNews din secțiunea de interes național MOARTE SUBITĂ. Un fenomen planetar invizibil pentru autoritățile criminale ale României și statelor lumii care au fost complice directe la cel mai mare experiment medical pe cobai umani din Istoria Omenirii: vaccinarea cu seruri experimentale insuficient testate și cu efecte adverse necunoscute, grave sau chiar mortale.

 

Mortalitate în exces este pe cele mai înalte cote pe timp de pace și Guvernele cumpărate pe mărunțiș de industria farmaceutică (sau militară – vedem ce se întâmplă lângă noi), care răstoarnă miliardele de euro (sau dolari) cu benele, se fac că nu văd nimic. Tot internetul vuiște. Televiziunile sistemului tac. Sau se fac că mai spun ceva ca să mai lase să pufăie puțin aer pe-afară din balonul umplut la maximum cu tensiune.

The Expose, publicația-stindard a descoperirilor medicale din timpul Noii Ere Covid, oferă dovezile creării virusului de către cei doi complici la genocid mondial: Anthony Fauci și Bill Gates. Suntem curioși câți viteji post-războinici vor scrie sau vorbi despre asta?

În cinismul lui criminal, Kill Hates a fost cinstit când a spus-o public:

„Dacă ne descurcăm foarte bine cu noile vaccinuri, sistemul de sănătate și serviciile de limitare a reproducerii, am putea reduce (populația planetei) cu 10% sau 15%.”

Aceasta se întâmplă chiar acum. Șfiiiit! S-au ras deja 20.000.000 de oameni. Un statistician celebru prevede că „reducerea” ar putea merge până la 2.000.000.000. Hecatomba depășește așteptările lui Bill Gates.

Dvs ce veți face?

VIDEO Starea de Libertate:

3 comments

 1. Fara autopsii, ce sa demonstrezi ????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  DUPA CUM OBSERVATI RAFILA A COMANDAT IN CONTINUARE MILIOANE DE VAXXURI, IN TIMP CE BANI DE PENSII PENTRU CEI CE AU MUNCIT O VIATA SI TREBUIESC EXTERMINATI, NU EXISTA !!!

  RAFILA CA SI CEILALTI VANZATORI DE MOARTE, IAU BANI :

  https://ioncoja.ro/medici-criminali/
  Medici criminali
  23 noiembrie 2022|Doctrină naţionalistă, Textele altora
  DATI NEAPARAT AVOCATILOR CONTRA ORICAREI DILEME JURIDICE !!!

  Pulmonologul Wolfgang Wodarg :

  AU LUAT 20 si 30 EURO DE FIECARE PACIENT NESTIUTOR PE CARE L-AU OTRAVIT CU INJECTII LETALE !!!
  ACESTI OAMENI AU LUAT BANI CA SA OMOARE !!!
  Subject: Re: Criminalii…
  Va multumesc mult pentru articol, stimate Domnule profesor : peste tot si in Franta si in Germania si in Elvetia si in multe alte tari pe toate continentele se ridica lumea cu avocati si cu medici , spre a-i aduce in fata justitiei si a-i pedepsi pe criminali .
  Discutiile merg pana la a avea dubii daca trebuiesc pedepsiti schizofrenicii etc dintre acesti criminali ca, vezi Doamne, cazurile patologice trebuiesc tratate medical ?! Se dau lupte extraordinare intre medici si juristi plus victime, ca sa-i scape pe criminali „iertati”!

  Problema cheie consta in a gasi modalitatea exacta , doveditoare, cum sa dovedesti exact, cum sa alcatuiesti statisticile exacte in continua amplificare etc pentru a dovedi crima in mod stiintific exact ! Caci dovezile stiintifice cele mai clare sunt aduse de fapt de chiar contractele lor care inca trebuiesc scoase integral din secretizare ! La lumina zilei !
  Pulmonologul Wolfgang Wodarg , pune punctul pe i in aceasta argumentatie care insista pentru pedepsire :

  ACESTI OAMENI AU LUAT BANI CA SA OMOARE !!!
  ACESTI INIMAGINABIL DE JOSNICI OAMENI AU LUAT 20 si 30 EURO DE FIECARE PACIENT NESTIUTOR PE CARE L-AU OTRAVIT CU INJECTII LETALE !

  CUM SA NU DEA SOCOTEALA PENTRU CRIMELE LOR PENTRU CARE AU LUAT BANI ?!?
  Sitzung 131: Schuld und Sühne
  discutia incepe la min 1: 16 in varianta originala germana : Sitzung 131: Schuld und Sühne (odysee.com)
  la min 1:23 Dr. Wolfgang Wodarg subliniaza distrugerea educatiei pentru medici in viitor caci daca nu-i pedepseste nimeni , formatia profesionala a medicilor va fi distrusa daca-i lasam sa creada ca au dreptul sa urmareasca profitul in loc de bunastarea omenirii(vezi juramantul lui Hipocrate!), a pacientului, cautand adevarul stiintific pentru bunastarea pacientului !
  De aceea criminalii medicali etc, trebuiesc pedepsiti, si nu altfel !
  Fundalul discutiei este generat pentru inceputul acestei sedinte condusa in cadrul Consiliului Corona german ( Stiftung Corona Ausschuss.de) , de catre savantul Priv.-Doz. Dr Michael Nehls( Molekulargenetiker, Schwerpunkt Immunologie), care explica importanta extraordinara a vit D – salvatoare daca ar fi fost administrata din timp in 9 cazuri din 10 . DAR MEDICATIA PREVENTIVA A FOST INTERZISA !SAU TRECUTA SUB TACERE adica importanta de a lua supliment de zinc, seleniu, magneziu, vit D si C, spre a preveni contaminarea .
  Aveti varianta in engleza INTEGRALA a acestei discutii ce cuprinde si amanunte extrem de importante despre vit D(mare statistician !) – combate si cancerul :
  Session 131: Crime and Punishment (odysee.com)
  Session 131: Crime and Punishment

 2. Idioți,ignoranți,analfabeți și dornici de câștig!
  Ăștia sunt cei otrăviți!
  Și-au dat singuri acordul,in prostia lor
  Așa că nu mai învinuiți pe alții pentru alegerea voastră!

 3. Nechifor din Peșteră

  Este adevărat, dragă Kissinger, cei ce s-au vaccinat au fost cum spuneți: idioți, ignoranți, analfabeți (asta nu cred; or fi fost analfabeți, dar funcționali…). De voie, de nevoie, și-au dat acordul să fie otrăviți. Într-un cuvânt, au fost PROȘTI, mulți dintre ei însă proști iubitori, de bună credință, creștini. Chiar tovarășul prim-secretar patriarh și-a îndemnat OIȚELE să se otrăvească, le-a binecuvântat cu ambele aripioare îngerești, de înger negru, să nu crape nimeni fără binecuvântarile lui, pe care Talpa Iadului le contabilizează, ca în poveste cu Baba, din Stan Pățitul. Știți cum se zice: Tot pățitul e pățit!
  Oricât ar fi fost aceștia de PROȘTI, și proștii au drept de viață. Dacă n-ar fi fost îndemnați, împinși, speriați, cei mai mulți dintre acești proști nu s-ar fi lăsat infectați prin falsa vaccinare. Așa stând lucrurile, nu cred că e cazul să-i facem idioți, ignoranți, etc. Ce să facem? Mulți dintre conaționalii noștri sunt cum spuneți. Totuși, ei sunt ai noștri, vecinii, prietenii, frații noștri de neam! Datoria noastă însă este să-i ajutăm să deschidă ochii, să nu moară proști, să nu se mai lase prostiți de bandiții de la televiziune, bandiții ce fac pe medicii și de alții! Greșeala lor, ca să spun așa, e că s-au lăsat duși de nas, ca niște copii cu dinți de lapte. Noi însă, norocoșii cu dinți buni, nu e cazul să-i mușcăm chiar pe ei, bieții oameni, dintre care, fără să o știe, mulți sunt cu un picior în groapă, nu cu o aripă în cer, cum a crezut, ori s-a făcut a crede, tovarășul prim-secretar patriarh Daniel. Afurisit fie-i numele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *