Home / Actualitate / România va Prelua Migranți și de la SOS Méditerranée

România va Prelua Migranți și de la SOS Méditerranée

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
August 25, 2019

România va Prelua Migranți

ONG-urile folosesc nave pentru a importa migranți din țări subdezvoltate. Deseori aceștia sunt inadaptabili societății occidentale, așadar țările europene sunt reticiente în a mai primi imigranți.

Beneficiând de resurse și influență politică, ONG-urile încă reușesc să convingă țări membre UE să accepte migranții importați. De regulă, aceste ONG-uri primesc finanțare de la Societatea Deschisă lui George Soroș.

SOS Méditerranée

După ce anul acesta România s-a oferit să primească imigranții refuzați de Matteo Salvini, acum guvernul Maltez spune că România este printre țările care va primi o altă tură de refugiați.

ActiveNews:

Circa 356 de imigranți ilegali aflați la bordul navei ONG „Ocean Viking” vor fi debarcați în Malta și apoi relocați în mai multe state membre UE, printre care și România, a informat vineri Guvernul maltez, conform agenției Dpa, citată de Știri pe Surse. Decizia vine după ce, inițial, se anunțase că România nu va mai prelua imigranți, pentru că sunt suficient de multe țări care vor să îi ia.

Nava aparține unui ONG care acționează in Marea Mediterană pentru facilitarea accesului imigranților la țările europene.

Nava „Ocean Viking”, operată de organizațiile SOS Méditerranée și Medici fără Frontiere, este blocată de mai multe zile în Marea Mediterană, după ce i-a fost refuzată intrarea în vreun port european, potrivit Mediafax.

De pe pagina SOS Méditerranée aflăm că ei sunt o organizație umanitară fondată în mai 2015 ca răspuns la refugiații morți în Marea Mediterană și la eșecul U.E. de a preveni aceste morți.

SOS Méditerranée

2015 este anul când poza cu copilul mort pe plajă, apărută în februarie, a făcut înconjurul lumii, stârnind o puternică emoție colectivă.

 

SOS Méditerranée

Bine-înțeles că menționează drepturile omului și includ buton de donare pentru cine vrea să finanțeze invazia Europei.

 

O informație pe surse obținută de Incorect Politic de la un militar grec staționat pe coastă ne explică felul în care imigranții ajung în Europa prin acea rută.

Aceștia, odată ajunși în apropierea Greciei își scufunda propriile bărci, iar legea internațională îi obligă pe greci să-i pescuiască din apă si să-i pună în centre special amenajate, de unde sunt relocați în Europa, o parte rămânând în Grecia.

ONG-ul SOS Méditerranée acționează de-a lungul Mediteranei, utilizând nave cu care pescuiește migranții din apă, apoi îi duce la primul port care îi lasă să ancoreze.

În cazul de față, Malta.

„Malta a acceptat să fie o parte a soluției acordate navei Ocean Viking”, în urma „unor discuții cu Comisia Europeană și mai multe state membre, în special Franța și Germania”, se arată într-un comunicat al Guvernului maltez, însă premierul Joseph Muscat a declarat că niciun imigrant nu va rămâne în Malta.

Cum au decurs discuțiile cu comisia?

“Vă primim migranții cu condiția să nu rămână aici, dați-i mai departe la alți fraieri.” ?

Malta a fost de acord să permită ancorarea navei „Ocean Viking” într-unul dintre porturile sale, pasagerii acesteia urmând să fie transportați în Franța, Germania, Irlanda, Luxemburg, Portugalia și România.

Politicienii români demonstrează pentru a mia oară că sunt fanarioți într-o colonie.

Oare românii până când vor îndura jugul?

Oare trădarea până când va rămâne nepedepsită?

2 comments

  1. din sec XIX, nu explodeaza mamaliga decat cu detonator din exterior (vezi’ 1848, 1907, 1944,1989),acum, populatia e amortita- va exploda cand va ajunge cutitul la os (peste inca juma’ de secol…)din pacate..

  2. Unde anume in Romania vor veni??? Minsiterul de Interne ar trebui sa faca publice aceste informatii de interes public si cu impact asupra securitatii cetatenilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *