Home / Educativ / ROMÂNIA, ȚARA TRĂDĂRII ȘI MINCIUNII

ROMÂNIA, ȚARA TRĂDĂRII ȘI MINCIUNII

Dan Cristian Ionescu
Incorect Politic
Mai 17, 2020

ROMÂNIA ȚARA TRĂDĂRII ȘI MINCIUNII

ROMÂNIA, ȚARA TRĂDĂRII ȘI MINCIUNII

 

Nu încep cu cele mai vechi timpuri, mă refer doar la ultimele decenii, pornind de la minunata noastră revoluție televizată în direct  în toata lumea.

O minciună mare cît secolul! S-a scris despre asta, este chiar un titlu de carte.

Au fost uciși peste o mie de nevinovați care au murit crezînd că fac revoluție, în egală măsură eroi dar și victime.

Revoluția noastră nu a fost hotărîtă în cursul întîlnirii din Malta între Gorbaciov și Bush, a fost hotărîtă cu mulți ani înainte și destule servicii secrete prietene sau inamice au muncit din greu pentru declanșarea acesteia. Au început prin a racola trădătorii.

Parchetul militar nu a fost niciodată interesat de asta, astfel încît trădătorii au început să moară unul după altul fără să îi întrebe nimeni nimic. În schimb, pentru pasivitatea lor, generalii de justiție militară au ieșit la pensie cu pensii de zeci de mii de lei lunar.

Am scris destule articole pe tema aceasta, astfel încît acum voi da doar cîteva nume.

Silviu Brucan a fost tartorul, cel care avea legături atît cu CIA cît și cu KGB (umblă vorba că ar fi avut legături și cu Mossad-ul încă de prin anii ’50, cînd fusese ambasadorul nostru în SUA și la ONU). În anul 1988 a făcut naveta București –Washington (unde s-a întîlnit cu personalități din cadrul Departamentului de Stat)  – Moscova (unde s-a întîlnit cu Gorbaciov).

Generalul Victor Atanase Stănculescu, ministru adjunct al apărării, s-a întîlnit la Atena cu șeful antenei MI 6 din Grecia, în Ungaria (la Balaton) s-a întîlnit cu șeful GRU pentru zona Balcanilor, în vara anului 1989 a importat din URSS celebra „ciocănitoare” și simulatoarele care au avut un rol deosebit de important în crearea panicii și a psihozei teroriste.

Ion Iliescu era și el omul KGB-ului.

Tot racolat de KGB era și trădătorul Virgil Măgureanu, pe care Iliescu l-a numit în fruntea SRI.

Iliescu a mai numit în fruntea SRI, în ultimul său mandat (în 2001), un alt fost agent sovietic (de data aceasta GRU), pe Radu Timofte, recrutat înainte de 1989, pe cînd era ofițer activ. Între timp însă pe plan mondial lucrurile se aranjaseră altfel încît fostul om al rușilor a devenit omul americanilor, care l-au și decorat.

Laszlo Tokes, de la care a pornit revoluția din Timișoara, era agent AVO (serviciile de informații  maghiare).

Un personaj de frunte al revolutiei a fost Dan Iosif, un derbedeu, un infractor de drept comun (trei condamnări), devenit omul de încredere al lui Iliescu, care l-a făcut în 1990 senator de Giurgiu iar în 1992 l-a luat consilier prezidențial. Vă întrebați de unde această afinitate între două persoane atît de diferite din toate punctele de vedere? Simplu, și Dan Iosif fusese racolat de sovietici.

De asemenea, Gelu Voican Voiculescu avea prieteni la ambasada URSS (lucru recunoscut de el).

Cînd s-a creat CFSN, de ochii lumii au fost convocați și o serie de dizidenți, unii reali, unii de mucava. În afară de Radu Filipescu, ceilalți aveau diferite legături cu serviciile străine. Am toată stima pentru Doina Cornea, o femeie cu mai multe sînge decît un bărbat – șansa ei (altfel ar fi suferit mult mai mult) a fost faptul că era sprijinită de autoritățile franceze, întrucît fiica sa Ariadna Combes, era pe atunci soția unui important politician francez. Mircea Dinescu, „arestat la domiciliu”, în timpul acestui arest pleca să își faca cumpărăturile la magazinul Ambasadei URSS, unde avea acces prin soacra sa Elena Loghinovski (fostă Ludmila Loghinovskaia). Ana Blandiana era fosta amantă a lui Gogu Rădulescu, demnitarul cu cea mai înaltă funcție racolat de sovietici. Gabriel Andreescu avea în locuință documente de serviciu pe care urma să le predea unui diplomat de la ambasada Mexikului care, racolat de CIA, lucrade fapt pentru americani.

Am auzit că și Petre Roman fusese racolat în anii ’60, pe cînd își făcea studiile la Toulouse, de cei de la DST – dar cum nu am nici o informație certă, nu pot susține asta.

Presa „liberă” a căzut și ea în mîinile agenților KGB, Petre Mihai Băcanu („România liberă”) și Dumitru Tinu („Adevărul”).

Iliescu l-a numit imediat dupa revoluție în funcția de ministru al apărării pe gen. Nicolae Militaru. Acesta fusese documentat ca agent sovietic de UM 0110 (unitatea anti KGB), respectiv de Gheorghe Trosca, la data revoluției șeful de stat major la USLA. Prima grijă a lui Militaru a fost să se răzbune pe Trosca. Sub un pretext absurd, că sediul M.Ap.N. (care avea în curte tancuri!) este atacat de teroriști, l-a chemat pe Trosca si echpa lui să apere ministerul! Cînd cele două ABI ale USLA s-au apropiat de minister, s-a deschis focul fiind uciși toți cei 8 luptători aflați în ele, prezentați apoi de TVR ca teroriști. Ca să își definitiveze răzbunarea, Militaru a trimis o echipă de asasini și la sediul conspirativ al UM 0110 pentru a-i ucide pe toți lucrătorii – dar aceștia părăsiseră sediul luînd cu ei și documentele secrete.

Securitatea i-a cerut, în timp, lui Ceaușescu, aprobare de arestare pentru trădare în cazul lui Militaru și Brucan dar Ceușescu, pentru a nu înrăutăți relațiile cu URSS, a refuzat. S-ar putea să fi greșit.

Iliescu i-a redat gradul de general trădătorului Ștefan Kostyal, degradat pentru faptul că fusese racolat de GRU.

În 1992 Iliescu l-a numit șef SIE pe Ioan Talpeș. Acesta a repetat trădarea lui Pacepa, a distrus cele mai performante rețele ale noastre de spionaj (cele din SUA și Germania), a cărat la sediul CIA saci cu documente secrete și le-a dezvăluit lista spionilor români – nu l-a cercetat nimeni pentru asta.

De ani de zile, serviciile noastre secrete sunt conduse nu de patrioți care să lupte pentru interesele țării, ci de trădători puși în slujba celor care se pretind aliații noștri strategici.

Dar să mă întorc la revoluție. În sediul CC, în afara conspiratorilor, pătrunseseră și mulți studenți tineri, cinstiți. În ziua de 26 dec. aceștia și-au dat seama că se petrece ceva necurat și au lansat prin modestele mijloace de atunci apelul pentru un mare miting în Piața Palatului. La TVR, la radio, în stațiile de metrou, se anunța că aceasta este o acțiune revanșardă a securiștilor care vor să răzbune moartea cuplului Ceaușescu ucigîndu-i pe participanți.

Cu această ocazie, CFSN a emis un decret-lege (niciodată publicat în M. Of., doar anunțat prin media!) care îi condamna pe teroriști și definea teroriștii, inclusiv cei care răspîndesc știri false! Adică, dacă cineva ar fi spus că a fost o lovitură de stat organizată de serviciile străine și de trădători români, era declarat terorist și arestat! Vi se pare ceva cunoscut?

x

O serie de materiale interesante legate de pandemie au fost postate pe „Activenews”:

“În România se raportează toate decesele pacienților infectați cu coronavirus, indiferent dacă virusul a cauzat sau nu moartea acestora, raportarea fiind făcută conform deciziilor luate de Organizația Mondială a Sănătății (OMS), a precizat ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, joi seara, la B1TV.

Potrivit sursei citate, ministrul Sănătății a recunoscut că bilanțul deceselor se bazează, de fapt, pe raportarea tuturor persoanelor decedate care au fost infectate cu coronavirus.

”Noi ne-am propus să raportăm toate persoanele decedate care au fost infectate cu coronavirus. Nu spun că au murit din cauza coronavirusului, au fost infectate. În ultima săptămână, 87% din cazuri aveau comorbidități. Un cumul de factori, infecția cu coronavirus, precum și bolile coexistente au dus la deces”, a explicat Nelu Tătaru.

Totodată, ministrul Sănătății a precizat că, potrivit datelor oficiale, NU există o diferență semnificativă între numărul deceselor înregistrate în spitale în primele trei luni ale acestui an și numărul deceselor care au avut loc în aceeași perioadă din 2019.”

“Secretarul de stat în Ministerul Sănătății Horațiu Moldovan a declarat, luni seara, referindu-se la bilanțul oficial din România al deceselor din cauza noului coronavirus, că „sunt foarte mulți pacienți despre care nu putem spune că au murit din cauza infecției cu Covid”.Dar el moare de insuficiență cardiacă terminală, moare de cancer cu boală metastatică avansată, moare de ciroză hepatică, se asociază cu vârste extreme, de 90 și ceva de ani, și așa mai departe. “

“Scandal în Camera Deputaților din Parlamentul Italian, după ce deputatul Vittorio Sgarbi a declarat în plen că numerele victimelor vehiculate oficial sunt „false și au menirea de a-i teroriza pe italieni”.

Discursul a avut loc pe 24 Aprilie cu ocazia dezbaterilor asupra decretului lege „Tratament Italia”.

„Să spunem adevărul, în contra ipocriziei și minciunii, împotriva numerelor false care sunt vehiculate pentru a-i teroriza pe italieni. Cei 25.000 de morți (declarați de covid-19 – n.r) au decedat de infarct, de cancer, să nu-i folosim pentru a umili Italia, pentru a le da cetățenilor informații false”, a tunat parlamentarul Alianței de Centru, o formațiune de centru dreapta.

„Se spune că au murit în Italia 25.000 de oameni de coronavirus: nu e adevărat, e un mod de a-i teroriza pe italieni și a impune o dictatură a consensului”, a continuat deputatul.

„Datele Institutului Superior de Sănătate arată că 96,3% dintre victime sunt morți din cauza altor comorbidități”, a explodat el.”

Deci OMS ne-a dat recomandarea (de fapt obligația) de a raporta ca morți de covid toți morții, indiferent de cauza morții (inimă, cancer, diabet, etc.) dacă s-a găsit infectarea cu covid, și să nu se efectueeze autopsii pentru a se stabili cauza morții!

Acum hai să aflați lucruri pe care nu le știți.

La începutul sec XX, fundațiile Carnegie și Rockefeller l-au subvenționat pe Abraham Flexner (1866-1959), care nici măcar nu era medic, să analizeze starea educației medicale din Statele Unite.

Raportul întocmit de acesta în anul 1910 propune în final reforme în pregătirea doctorilor. Lobby-ul făcut de cei care deja se lansaseră în industria farmaceutică, a condus la recunoașterea oficială a raportului Flexner: medicina tradițională (naturală) a fost interzisă, fiind catalogată ca o escrocherie (!); școlile în care se preda aceasta au fost desființate; admiterea la facultățile de medicină se făceau în urma unui sever trial fiind admiși doar cei care se angajau să prescrie exclusiv medicamentele chimice produse în fabrici; cei care prescriau “leacurile populare”, chiar dacă acestea însănătoșeau de sute de ani bolnavii, erau eliminați din corpul medical.

Pentru profitul producătorilor de medicamente, s-au prescris medicamente inutile care conduceau la dependență, medicamente care aveau efecte secundare care puteau fi combătute doar cu alte medicamente, medicamente netestate care s-au dovedit ucigătoare.

Profitul a fost pus mai presus de viața oamenilor. Conform mai multor surse, conferința Organizației Mondiale a Sănătății de la Alma Ata din anul 1978 (finanțată de Banca Mondială și Fundația Rockefeller) a internaționalizat recomandările din raportul Flexner.

Acum poate înțelegeți, OMS (puternic criticată de Trump și de tot mai multe state) este de multe decenii sluga producătorilor de medicamante, care acum vor să impună vaccinarea întregii omeniri! De ce? Numai pentru profit sau se mai doresc și alte consecințe?

x

Acum haideți să aflați contribuția americană în dezvoltarea armelor biologice în aceste zile.

http://www.france-irak-actualite.com/2018/09/guerre-biologique-le-programme-us-sous-le-feu-des-projecteurs.html

Acest articol, publicat 13 sept. 2018, ne vorbește despre proiectul “musca de nisip” (”Sand Fly”) armă biologică dezvoltată de serviciile americane în laboratoarele centrului de cercetări “Richard G. Luger” din Georgia ex-sovietică.

Primele informații au apărut pentru prima dată în anul 2014 în “Eurasia Review”.

În anul 2013 un colonel din forțele armate aeriene chineze a acuzat SUA că a creat o nouă tulpină de gripă aviară care a afectat unele zone din China.

Serviciile de informații din Rusia și China au identificat laboratoare americane în 25 de țări ale lumii (inclusiv mai multe state ex-sovietice) în care se testează și se produc arme biologice. Din cite am citit, și la Wuhan și-au băgat coada americanii.

Nu mai este ca în dec. 1989, cine spune adevărul nu mai este arestat ca terorist, i se închide doar site-ul sau blogul.

x

Cînd apare “Cucu” (adică Iohannis) pe posturi,  ne anunță cum el și Orban se strofoacă salvînd viața românilor, în timp cee PSD îi boicotează.

Ia uitați aici, Iohannis a fost anunțat de acest pericol încă din nov. 2019! Dar nu l-a interesat, pe el îl interesau doar alegerile anticipate, guvernul lui, parlamentul lui, justiția lui!

https://www.cristoiublog.ro/presa-israeliana-confirma-dezvaluirile-publicatiei-cristoiublog-ro-presedintele-klaus-iohannis-a-fost-anuntat-de-americani-inca-din-noiembrie-2019-pe-canalele-nato-despre-gravitatea-pandemiei/

Iohannis este principalul vinovat pentru cei care au murit la noi.

Iohannis, un om care urăște România și pe români, un trădător de țară infractor pînă în măduva oaseelor. Dar cine să ceară suspendarea lui?  PSD-ul? Cine să îl ancheteze? Șefii de parchet pe care i-a numit împotriva avizelor negative pe care aceștia le-au primit?

Despre Laura Codruța Kovesi, despre modul în care Iohannis și Orban privesc Constituția ca pe o oliță de noapte, nu mai stau acum să comentez.

 

Dan Cristian Ionescu

 

6 comments

 1. Despre Covid19 sint de accord ca este ceva umflat, dar nu stiu daca chiar la nivelul prezentat de d-voastra.
  Cind vine vorba de tradatorul iOnanis sau LCK sint 100% de accord cu tot ce afirmati. Bravo pentru curajul de a sustine cu orice pret adevarul !

 2. Despre Covid19 sint de accord ca este ceva umflat, dar nu stiu daca chiar la nivelul prezentat de d-voastra.
  Cind vine vorba de “iubitul nostru pres-e dinte” sau de LCK sint 100% de accord cu tot ce afirmati. Bravo pentru curajul de a sustine cu orice pret adevarul !

 3. “Profitul a fost pus mai presus de viața oamenilor.”
  Sa dea Domnu’ sa moara aceasta economie iudaica – cu orice pret ar tebui platit, … fara curent, cu hrana uscata…, ratie alimentara…
  Si sa se ridice economia NATIONALA fara jidani, cu bani interni, tipariti in Tara si cu conducatori ROMANI, crestini – doar ortodocsi.
  Cei responsabili de dupa 1989 – Presedintii, Prim-ministrii, ministrii, sefii de partide parlamentare – arestati si inchisi pentru sabotarea economiei, genocid si conspiratie in vederea jefuirii averii nationale si a transferului controlului economic puterilor straine si a dezmembrarii Tarii.
  UNDE ESTE BRATUL INARMAT CARE APARA POPORUL???

  • Iarăși cu “gravitatea” pandemiei? Nici gând să-i iau apărarea lui Iohannis, dar cu promovarea gogoriței ăsteia ne facem nouă rău. Dacă epidemia era așa de “periculoasă”, n-ar fi avut nevoie cu disperare să umfle numărul de morți din condei. Chiar nu e cazul să promovăm narativa CNN și a altor organe de presă mainstream. “Trebuie să stați în casă până la sfârșitul lumii, pentru că nu sunteți în siguranță, vă spunem noi când o să fie permis să reveniți la norma. Dar n-o să fie niciodată”.

 4. Domnu’ Dan,
  O parte sint tradatori – fiind romani, si de sange, si de credinta dreapta, soborniceasca.
  Dar cei care sint DOAR [si] cetateni ROMANI nu tradeaza, ei mint ca sa-si realizeze planurile de imbogatire personala.
  Sint prea prosti ca sa conspire – chiar daca realizeaza directive ale conspiratiei anti-romanesti si anti-crestine.
  Sint insa bolnavi mintal, e greu sa ii “citesti” sau sa ii asculti… mesajele lor sfideaza realitatea, sint perverse prin concluzii care se opun premizelor declarate.
  Cum sa vrei binele poporului cand dai bani pentru operatii de schmbare de sex?
  Cum sa vrei binele poporului cand nu sanctionezi discursul si actiunea anti-româneasca?
  Cum sa vrei binele poporului cand dai bani pentru avorturi?
  Cum sa vrei binele poporului cand dai bani strainilor si le dai controlul absolut al economiei???
  Faceti va rog o lista cu ce TREBUIE sa faca un “ales” român si un Guvern al românilor, nu al … României.
  Poate ca iese ceva asteptat de multi…
  “Decalogul conducatorului român”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *