Home / Educativ / Reeducarea COVID-19

Reeducarea COVID-19

Incorect Politic
Iulie 17, 2020

Via Daniel Roxin:

Adrian Pătrușcă, Evz.ro: Trebuie că există un blestem în gena poporului român, de este sortit să fie cobai în tot felul de experimente funeste, unice în istorie: Decembrie 1989 și mineriadele – mai recent, ori Fenomenul Pitești – cu câteva decenii în urmă.

Situația de acum din România începe să semene tot mai frapant cu tortura psihică din beciurile Piteștiului.

Ca și ea, tirania COVID urmărește distrugerea psihică a individului, transformarea sa într-o pastă amorfă și fără personalitate, din care să fie modelat „Omul Nou”, caracterizat printr-o supușenie entuziastă față de Noua Ordine.

Acum, ca și atunci, principala unealtă de „Reeducare” este Teroarea.

Omul COVID, la fel ca Omul Pitești, este în general dispus să renunțe la orice fel de drepturi pentru a scăpa cu viață. Orice viață, chiar și una de vierme. Supraviețuirea, sub-viețuirea sunt preferabile morții

Noii torționari, care joacă astăzi rolurile mardeiașilor lui Țurcanu, au fost la început doctorii-politruci care, în loc să trateze și să vindece, stau toată ziua la televizor și țin discursuri propagandistice, astenizând și îngrozind populația.

Însă rândurile torționarilor se îngroașă de la o zi la alta.

În linia a doua, ascunsă sub poalele halatelor albe, dar tocmai de acea mai gălăgioasă și mai agresivă, stă Presa Reeducată. Citând cu emfază din „Teoria COVID-ului – Cursul Scurt”. Fără să judece. Sau judecând și acceptând minciuna. Împărțită în două: inepți și ticăloși.

La fel ca la Pitești, „Reeducații” devin „Torționari” la rândul lor, față de cei din jur. Își îndoctrinează, își ceartă și își sperie familia și prietenii. Reînvie agresivitatea domestică din vremea FSN și a minerilor, când se destrămau familii din cauza nepotrivirii politice.

La fel ca la Pitești, sentimentul de vinovăție este generalizat. Ești suspect de COVID, posibil purtător al bolii mortale. Ești o armă letală la tâmpla aproapelui. Fii deci smerit, supus, privește în țărână și așteaptă verdictul specialiștilor pentru a afla dacă meriți să trăiești în societate!

Citește mai mult: Evz.ro

2 comments

 1. Presa nu a fost reeducata, de unde nu este nici Dumnezeu nu cere.
  Presa a fost mituita cu multi bani de tradatorii de tara care ne conduc.
  Uitati-va doar la Badea, cum injura el PSD-ul alesilor lui Plesoianu si Abramburica.

 2. asa este, presa este cumparata peste tot cu bani grei: priviti-l pe Gadea care l-a adus aseara pe Arafat sa ne predice carantina pe regiuni ” pana avem vaccinul “!
  NOTA BENE : ABSOLUT SIMULTAN SI MERKEL SE ZBATE SA FACA LEGE CU RECARANTINAREA PE REGIUNI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  E CLAR CA E COMANDA DE LA CENTRU PE TOATE TARILE : RECARANTINARE PE REGIUNI !
  PENTRU CA URMEAZA COLAPSUL ECONOMIILOR ABSOLUT PESTE TOT !
  DINAINTE DE COVID SE ANUNTASE ACEST COLAPS !!!
  COVIDUL DOAR L-A ACCELERAT !
  DE ACEEA SECTA-MASINA- DE- RAZBOI, INCHIDE POPOARELE IN CARANTINA DIN NOU, PESTE TOT !

  “PANA VINE VACCINUL “, vorba lui Arafat , Merkel etc
  Vaccinul fiind o inventie noua, pe baza de ADN, care ne modifica ADN-ul nu doar noua ci si copiilor nostril pe generatii intregi !!!!!!
  Nu se poate ca Gadea si Arafat sa nu stie acest lucru !
  Gadea il trata in Dumnezeu !
  Ce indivizi abrutizati de lacomia de bani!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *