Home / Actualitate / Dan Chitic are potențialul să devină un lider

Dan Chitic are potențialul să devină un lider

Incorect Politic
Iulie 17, 2020

Via DanTomozei:

Avocatul Dan Chitic are cel mai bun discurs public din ultimii 30 de ani, despre România, despre soarta românilor, despre clasa politică și cei care duc țara spre dezastru și dictatură!

OPRIȚI LEGEA DICTATURII MEDICALE!

Această lege este cel mai grav atac la ordinea constituțională și de drept din țara asta. Această lege nu poate fi criticată pe puncte, această lege nu poate amendată cu virgulă și cu câte un cuvințel, cum a făcut opoziția! Această lege trebuie să fie respinsă!

Acestă lege este sinteza a 30 de ani de colaboraționism între o clasă politică și un sistem abject de securitate. A vândut țara și acum ne vinde pe noi. Ne vinde drepturile noastre.

Nu mai avem dreptul să rămânem în pasivitate. Dacă nu pentru noi, nu avem dreptul să facem asta pentru copiii noștri. Ieșiți, fiți furioși! Dacă nu pentru voi, pentru ei, care nu pot să fie acum furioși.

Nu vă lăsați călcați în picioare de o mână de tâlhari, care sunt aici, și care au făcut averi inimaginabile!

Este ultima șansă, dragi suspecți! Nu vom mai avea alte șanse, nu vă mai bazați pe Avocatul Poporului, pe Curtea Constituțională, că și ei sunt suspecți. Și lor le va fi frică, de mâine. Acum noi trebuie să spune, noi, fiecare în parte: STOP TERORII! OPRIȚI LEGEA!

Opriți legea care ne transformă pe toți în suspecți, care ne pune pe toți la cheremul unui medicuț care va primi ordine în plic de la securistul de serviciu, și care ne va duce pe fiecare dintre noi care este incomod, care are o afacere incomodă, care are o poziție incomodă, sau care are doar un job care este dorit de fiul unui securist. Ne va băga în izolare!

Avem obligația să oprim acest fascism, care în loc de zvastică poartă o cruce roșie. Avem obligația să spunem: NU!

Nu mai există opoziție. Există doar putere, puterea banului și a securității care-i dictează pe toți. Care-i controlează pe toți!

Ieșiți din robie, nu vă mai lăsați, e ultima noastră șansă!

Dragi suspecți, trădarea este cel mai grav păcat, este dincolo de infracțiune, iar ei au păcătuit față de noi, față de această țară și față de poporul nostru care spun că este și al lor.

Nu avem dreptul să rămânem în pasivitate, nu avem dreptul să-i lăsăm să ne fure cele mai fundamentale drepturi ale noastre: dreptul la viață, la integritate, dreptul la familie, dreptul la proprietate, dreptul la identitate, dreptul la liberă exprimare, dreptul la opinie,

Noi cei de aici suntem singura opoziție valabilă și soarta acestei țări stă pe umerii noștri, a fiecăruia dintre noi, care suntem suspecți și recunoaștem că suntem suspecți. Și mai mult decât atâta, suntem infectați cu un virus de care nu putem fi vindecați: Suntem iubitori de țară! Nu vom lăsa această țară pe mâna unor ticăloși!“*

*Mesaj prezentat la 12 Iulie 2020, în timpul mitingului de protest ÎnLibertate, organizat împotriva legii carantinării naționale!

8 comments

 1. Program de renastere nationala – partid – insregistrare – organizare – participare alegeri
  Nu exista alt parcurs fara revolta si insurectie.
  Este nevoie de militari, jandarmi, politisti cu c-o-a-i-e care sa lase rachiul si gratarul si sa-si implineasca juramantul fata de Tara…. daca nu le-a ajuns burta la genunchi…
  Daca promoveaza scoaterea in afara legii
  – a perceperii de dobanda – camata jidaneasca,
  – a Conventiei de la Istambul – homosexualitate/genderism,
  – a Pactului pentru Migratie – invazie musulmana
  – a Tratatului legat de schimbari climaterice/incalzire mentala… – “specialitatea” autistei Greta
  – a propagandei marxiste = lupta de clasa si globalism, in scoala, cultura, politica, mass-media
  – a colonizarii jidanesti mascate – retragerea cetateniei si recuperarea de bunuri mobile si imobile date dupa 1990
  – a instalarii de trupe straine pe teritoriul Romaniei
  – a tratatelor miselesti de subjugare nationala cu UE si NATO
  …. si revizuiri/denuntari de acte/intelegeri… date in consecinta sau in legatura cu acestea.
  Sa nu uitam nationalizarea Bancii Romanesti fals numita Nationala si a tuturor resurselor naturale – FARA CONCESIONARI!
  ….
  ASA, IL VOTEZ.
  PS: mai am sugestii…

  • Asa este , trebuie atrasa armata,jandarmeria si politia de partea poporului !
   Apoi toata lumea trebuie sa iasa in strada cand se aduna secta-masina-de-razboi impreuna si trebuiesc blocati impreuna si arestati !
   Nu cred ca se poate altfel !
   Dar armata si politia sunt din greu infiltrate !
   Trebuie gandita bine treaba !
   Presa este cumparata peste tot cu bani grei: priviti-l pe Gadea care l-a adus aseara pe Arafat sa ne predice carantina pe regiuni ” pana avem vaccinul “!
   NOTA BENE : ABSOLUT SIMULTAN SI MERKEL SE ZBATE SA FACA LEGE CU RECARANTINAREA PE REGIUNI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   E CLAR CA E COMANDA DE LA CENTRU PE TOATE TARILE : RECARANTINARE PE REGIUNI !
   PENTRU CA URMEAZA COLAPSUL ECONOMIILOR ABSOLUT PESTE TOT !
   DINAINTE DE COVID SE ANUNTASE ACEST COLAPS !!!
   COVIDUL DOAR L-A ACCELERAT !
   DE ACEEA SECTA-MASINA- DE- RAZBOI, INCHIDE POPOARELE IN CARANTINA DIN NOU, PESTE TOT !

   “PANA VINE VACCINUL “, vorba lui Arafat , Merkel etc
   Vaccinul fiind o inventie noua, pe baza de ADN, care ne modifica ADN-ul nu doar noua ci si copiilor nostril pe generatii intregi !!!!!!
   Nu se poate ca Gadea si Arafat sa nu stie acest lucru !
   Gadea il trata in Dumnezeu !
   Ce indivizi abrutizati de lacomia de bani!

 2. Strategic vs tactic

  Ok, cu ce arme? Ca doar cu pieptul gol ca la 1907 tinde sa se sfarseasca prost pentru noi. Pana si in imn se specifica foarte clar – cu bratele armate, cu focul vostru-n vine/ viata-n libertate ori moarte strigam toti! Adica ok moartea ca moartea da’ “cu bratele armate” nu cu mana-n dorsala. Aaaa sigur daca stam si o cantarim vedem cine din jur are arme – secu, militia, armata trdatoare romana sluga amerloca, amerloci si…si? rusii. Intrebare – sunt dispusi rusii sa ne imprumute niste arme? Adica dusmanul dusmanului meu e aliatul meu dar….oare nu cumva rusu a dat mana cu americanul? Sau daca nu dat mana si e dispus sa ne imprumute , ce pret vom palti pentru acest imprumut? Ca inlocuirea unei dictaturi neomarxiste cu una neosovietica sincer nu imi surade!

  • Avem un model de organizare realist si decent:
   https://www.incorectpolitic.com/caietele-lui-turner/
   Este dur dar vrajmasii lui Hristos nu au drept de viata.
   Nu intra in categoria “aproapele tau” pe care sa-l iubesti…. pana te omoara!
   In categoria asta intra cei “ca tine” si cei straini de Dumnezeu, nestiutori – asta pana afla; dupa aceea au de ales: cu Dimnezeu – sa traiasca langa tine sau impotriva – si atunci trebuie sa plece, nu ne intereseaza unde – AFARA de pe pamantul nostru!
   Nu ne intereseaza “pact de migrastie”, nu ne intereseaza “refugiati”, respingem orice fel de colonizare – Pamantul este mare, sa-si caute alta “masa” unde sa cante deznadejdea lor… nimic nu are relevanta decat contributia la MANTUIRE – individual, cu familia, cu neamul.
   Cand oamenii inteleg importanta unirii eforturilor si actionarii pentru SUPRAVIETUIRE, lucrurile se simplifica.
   Nu complet – vezi tradari ca in MATRIX!
   Stim ca “la sfarsitul veacului” oamenii nu vor mai vrea sa se mantuiasca!
   Am vazut la “Duminica vindecarii demonizatilor” ca bietul posedat nu recunoaste pe Iisus Hristos iar demonii il cunosc: “de ce ne prigonesti, Fiul lui Dumnezeu?”
   Asa si acum, oamenii privesc, aud Adevarul dar nici nu-l vad, nici nu il asculta… dracu’ le-a luat mintile dandu-le pofte, mandrie de sine, invidie si rautate.

   • Strategic vs tactic

    Da, da foarte frumos, dar concret CUM? Turner Diaries e o fictiune. Noi avem nevoie de realism!

    • Se incepe IN STRADA.
     Cerere scurta:
     1. Demisie Guvern
     2. Demisie Presedinte
     3. Alegeri anticipate
     – FARA organizatii ETNICE si fara minoritati
     – FARA cetateni cu dubla cetatenie
     In paralel: pichetarea tuturor locuintelor “alesilor” – Cotroceni si restul… PLUS scandari (pot fi si inregistrate) permanent = DEMISIA ca sa nu mai poata dormi “linistiti”; poate, ne-linistiti.
     … si-asa nu prea muceste lumea si nici nu pleaca in vacanta…
     MOTIV – FURTUL LIBERTATII!
     —-
     Nu va faceti griji va b-are cine sa le ia locul sau sa faca mai bine decat ei…
     Conducatorii care nu se tem sa-si supere stapanul – POPORUL nu au drept la libertate, si cum este cazul si acum – pentru inalta tradare IN FORMA CONTINUATA nu au dreptul nici la avere, chiar nici la viata!
     Desigur, judecati de Curte Martiala, dupa legile pe care le-au anulat ca sa scape – au dacut mult mai mult rau decat acuzatiile false aduse lui Ceausescu, asasinat ritualic.
     Trec la atac armat – nu au nici o sansa, chiar daca Tara este slabita, strangulata.

 3. Cine-l cunoaste pe avocatul Dan Chitic sa-i spuna : sa atace kiturile de testare ca vin gata infectate !
  Aici le este jocul !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Dece credeti ca m-am ostenit sa traduc filmul cu presedintele Tanzaniei , negrul Magufuli, care si-a testat caprele , papaia , oile , uleiul de motoare, potarnichile, concetatenii, oile ?
  I-au iesit pozitiv caprele, papaia etc si au iesit negative oile etc . Concluzia lui Magufuli a fost – el are doctoratul in chimie – ca au venit kiturile de testare gata infectate unele , altele ba !

  VA ROG DIN SUFLET, CINE ARE ADRESA AVOCATULUI , SA-I PASEZE ACEASTA INFORMATIE / CHITURILE VIN GATA INFECTATE , PARTIAL DACA NU INTEGRAL !
  L-AM ASCULTAT IN INTERVIUL LUAT LUI CHITIC DE CATRE CRISTOIU , pe you tube !

  NUUU STIA NICIUNUL DESPRE KITURILE INFECTATE DE LA SURSA SIIII
  NU STIE NICIUNUL DE FAPTUL CA DACA PENTRU UN VIRUS EXISTA TRATAMENT, NU E VOIE, PRIN LEGE INTERNATIONALA, SA SE BAGE VACCIN OBLIGATORIU ;
  UNIVERSITARUL DIDIER RAOULT SI-A SALVAT TOTI PACIENTII AFECTATI DE COVIT CU HYDROXYCHLOROQUINA CUPLAT OBLIGATORIU CU UN ANTIBIOTIC CU SPECTRU MAXIM DE ACTIUNE SPRE A NIMICI BACTERIILE INSTALATE IN PLAMANI !
  NUUUUUUUUUUUUUUUUU CU MASINI PTR RESPIRATIE ARTIFICIALAAAA! FOARTE PERICULOASE CACI AU O RATA DE MORTALITATE URIASA !!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.