Home / Educativ / Realitatea zdrobitoare din jurul nostru

Realitatea zdrobitoare din jurul nostru

Incorect Politic
Decembrie 26, 2022

Realitatea zdrobitoare din jurul nostru

Via STRATINFO:

Nu a zis nimeni că Gates sau Soroș sunt vârful răului. Și totuși Bill Gates este cel mai mare proprietar de pământ agricol din lume alături de Monsanto-Bayer (companie chimico-teroristă globală), iar Soroș cu OSF deține cel mai mare Trust de organizații non-guvernamentale și este proprietarul de drept al Parlamentului European, cu aprox. 300 de euro-deputați pe statul de plată, o spune Philippe de Villiers, fără să mai vorbim de influența la nivelul comisarilor….

Ronald S. Lauder nu este vârful răului din România și totuși a influențat iremediabil mentalul colectiv prin acapararea Mass-Media, iar acum e președintele congresului mondial jidănesc. Misiunea principală a lui Ronald S. Lauder a fost implementarea în creierul colectiv al așa zisului “holocaust românesc”, în prealabilul etapei “legale” care a urmat în Parlament, iar apoi în școli. A mers ingineria socială? Da!

Jidanii care au asigurat la toate nivelele operațiunea Covid nu sunt răul suprem, și totuși au injectat cu serul sionist aprox. 40% din populația globală. 95 % din locuitorii acestui pământ au fost injectați într-o formă sau alta de jidani cu diferite vaxxuri eugeniste…

Institutul Elie Wiesel din România nu este răul absolut și totuși administrează regulamentul intern politic din România asigurând primatul jidovesc permanent împotriva oricărui român patriot în viață sau mort, dictând inclusiv BOR cine este valid sau nu pentru pomenire! Moșii și strămoșii se întorc în mormânt!

Colonelul Vasile I. Zărnescu, prim dizidentul român din țară, a fost hărțuit ani de zile, târât prin tribunale, batjocorit pentru că a luptat pentru Adevăr, unde au fost Biserica, patrioții și oamenii de bine? Afară de câteva organizații, printre care Comunitatea Identitară, Noua Dreaptă și publicațiile dizidente precum Incorect Politic și Justițiarul, nimeni nu a ridicat un deget împotriva mârșăviei la care a fost supus bătrânul colonel!

Am putea să ne prelungim până mâine dar mai bine să ne oprim aici. Dacă a fost decis undeva că dușmanul fizic nu trebuie numit și o ținem în continuare cu perifraze și eufemisme precum o face dreapta naționalistă sau ideologică pro-Likud din Vest, lupta e pierdută din fașă!

Preoții întregi să ne zică dacă au citit Adversus Judaeos (din greacă sau franceză), și dacă este cazul să ne aducă contradicția pe acest temei și să ne explice în ce măsură nu participăm la iudaizarea spiritelor ocolind realitatea? Este doar realitatea zdrobitoare din jurul nostru, iar această realitate a înghețat inimile tuturor.

STRATINFO 👍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *