Home / Chestiunea Jidănească / Rabinul activist care susține imigrația din Afganistan spre lumea civilizată

Rabinul activist care susține imigrația din Afganistan spre lumea civilizată

Vlad Voicu
Incorect Politic
Septembrie 20, 2021

Moshe Margaretten

Rabinul activist care susține imigrația din Afganistan spre lumea civilizată

Via NYPost:

Un “rabin manierat” din Brooklyn a devenit un “salvator improbabil” pentru zeci de refugiați afgani aflați în pericol care încă încearcă să fugă în țară, raportează NY Post.

În săptămânile de când eliberatorii talibani au capturat Kabulul, rabinul Moshe Margaretten și ONG-ul său Tzedek au avut un rol în evacuarea unui procuror afgan și a familiei sale și a membrilor echipei afgane de fotbal feminin.

Margaretten a lucrat îndeaproape pe această temă cu unii dintre cei mai puternici oameni din Washington. Într-o declarație, biroul senatorului Chuck Schumer a declarat pentru NYPost că s-a coordonat cu rabinul pentru a ajuta la evacuarea echipei de fotbal și a altor afgani vulnerabili.

Margaretten a spus că problema afganilor pentru el a fost esențială raportată la experiența jidănească.

“Bunicii mei din toate părțile sunt supraviețuitori ai Holocaustului. Toți au scăpat de naziști”, a spus Margaretten. “Cu toții am trecut prin genul de durere prin care trec acești oameni și trebuie să facem tot ce putem.”

Israeli-American businessman Moti Kahana, poses for a photo at the W Hotel in Washington, DC.
Moti Kahana este un contractor care îl ajută pe rabin.

6 comments

 1. Eu credeam ca e pamflet marca Bruckmann cand am citit titlul in notificare. Vreau sa-si dea cu parerea si David Sterian.

 2. Chiar ne lipseste sa ni se repete frauduloasa declaratie… “supraviețuitori ai Holocaustului”!
  Multi, mult prea multi apar peste tot… pot sa mai cred ca a mai fi fost vreunul holocaustat… si uite si cat de rau le-o fi fost ca traiesc si acumdintre ei… dupa 75 de ani de cand au fost lichidati!
  Bineinteles, dintre ei nascuti la Auschwitz, in special ca acolo era colonie cu de toate = spital cu sala de operatii, stomatologie, bordel, cor, teatru, fotbal… maternitate.

 3. – Identic (în toate), diriguitori de destine de popoare, ca și acela (”Sterian David Bruckman Shekelsteinberg”), din postarea: _ https://www.incorectpolitic.com/top-5-motive-pentru-ca-romania-sa-primeasca-minimum-100-000-de-refugiati-afgani/ , … & …

  #(vedeți postarea / citiți și comentariile Mele, și veți înțelege acestia sînt dintre cei cărora le pute Adevărul „pecetluit în Biblie / Scripturile Românești / Latinești – Ancestrale / Primordiale”, …din care s-au inspirat măsluitorii și inventatorii de false „religii, aparent paralele, fals concomitente”.)

  învrăjbitori, apatrizi, fără „Ra-Daci-ni”, …fără Patrie, fără Țară, … _ Iuda 1/10-16, …care „obosesc Dumnezeirea / Evoluția Umanității” / „fără nici Un Dumnezeu” (coroborează) _ Maleahi 2/17, … & …

  _ Mica 3/1-12: …
  -*1. Am zis: -“Ascultati, capetenii ale lui Iacov si mai mari ai casei lui Israel! Nu este datoria voastra sa cunoasteti dreptatea?
  2. Si totusi voi urati binele, si iubiti raul, le jupuiti pielea si carnea de pe oase!

  3. Dupa ce au mancat carnea poporului Meu, dupa ce-i jupoaie pielea si-i sfarama oasele, il fac bucati ca ceea ce se fierbe intr-o oala, ca si carnea dintr-un cazan,

  4. apoi striga catre Domnul. Dar El nu le raspunde, ci Î-și ascunde fata de ei in vremea aceea, pentru ca au facut fapte rele.”
  5. Asa vorbeste Domnul despre prorocii care ratacesc pe poporul meu, care, daca au de muscat ceva cu dintii, vestesc pacea, iar daca nu li se pune nimic in gura, vestesc razboiul sfant;

  6. “Din pricina aceasta, va veni noaptea peste voi… fara nicio vedenie! Si intunericul… fara nicio prorocie! Soarele va asfinti peste acesti proroci, si ziua se va intuneca peste ei!

  7. Vazatorii vor fi dati de rusine, ghicitorii vor rosi, toti isi vor acoperi barba, caci Dumnezeu nu va raspunde.”

  8. Dar eu sunt plin de putere, plin de Duhul Domnului, sunt plin de cunostinta dreptatii si de vlaga, ca sa fac cunoscut lui Iacov nelegiuirea lui, si lui Israel, pacatul lui.
  9. Ascultati, dar, lucrul acesta, capetenii ale casei lui Iacov si mai mari ai casei lui Israel, voi, carora va este scarba de dreptate si care suciti tot ce este drept;
  10. voi care ziditi Sionul cu sange, si Ierusalimul, cu nelegiuire!

  11. Capeteniile cetatii judeca pentru daruri, preotii lui invata pe popor pentru plata, si prorocii lui prorocesc pe bani; si mai indraznesc apoi sa se bizuie pe Domnul si zic: “Oare nu este Domnul in mijlocul nostru? Nu ne poate atinge nicio nenorocire!”

  12. De aceea, din pricina voastra, Sionul va fi arat ca un ogor, Ierusalimul va ajunge un morman de pietre, si muntele Templului, o inaltime acoperita de paduri.*

  = Cu stimă. -„Mesia”.

  • Din articol: “Yaakov Tabersky presented his 30-DAY old son […] FIVE SILVER SHEKELS are exchanged with a high priest to secure the redemption of the firstborn”

   Leviticul 27:6: “De la O LUNĂ până la cinci ani, prețuirea să fie de CINCI SICLI DE ARGINT pentru un băiat, și de trei sicli de argint pentru o fată.”

   Sau cum a zis și preasfințitul Teodosie – dacă nu-ți convine, dă-l în judecată pe Dumnezeu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *