Home / Internațional / Putin se bronzează pe piept la Sotchi în compania unei femei albe, aprox. 1.75m, cu pieptul foarte bine dezvoltat

Putin se bronzează pe piept la Sotchi în compania unei femei albe, aprox. 1.75m, cu pieptul foarte bine dezvoltat

Iancu Breban
Incorect Politic
Iunie 4, 2020

martin looter king

Până acum acești sălbatici s-au mulțumit să-și incendieze propriile ghetouri. Daca până acuma nu ați știut, în Occident oamenii negri și maro se revoltă punctual pentru a beneficia de asistență socială fără să meargă la muncă, arzând mașinile clasei muncitoare, agresând bătrâni și femei, distrugând bunurile publice etc., când nu își fac nevoile în plină stradă sau violează copii. Însă rămâne de văzut dacă de această dată vor   îndrăzni să se frece de oameni gata să-i omoare la prima incursiune în cartierele lor.

Pe plan politic, subversiunea (((negru-comunistă))) din marile orașe din SUA, rămâne singurul fenomen care trebuie reținut și analizat, fiind o lecție neprețuită al factorului de toleranță la nivel popular  vizavi de modelul  „multiculturalist”, care, de fapt, este genocidul programat al rasei albe.

După decenii de propagandă cosmopolită, instituțiile din SUA sunt în plin proces de dizolvare. Lipsa de gestionare ale autorităților este izbitoare, mai ales când poliția și chiar armata se alătură literalmente criminalilor, cu genunchiul la pământ în semn de supunere totală. Doamne ferește!

Practic, Armata americană este atât de demoralizată și confuză după decenii de propagandă democrată, încât sunt gata să îngenuncheze în fața unei negrese care se maimuțărește timp de cinci minute în fața lor. Atât este nevoie, 5 minute! Lipsa de autoritate politică, morală și ideologică a unui lider nehotărât, duce la această pierdere totală de coerență la bază: soldați pierduți în fața realității, literalmente paralizați în fața unui dușman cu un IQ de 70 !?

Dacă lucrurile continuă astfel, regimente întregi din Armată își vor pune genunchiul la pământ în fața magicianului negru, iar dezertările recruților de culoare se vor anunța la fel de masive. Fapt care ridică la suprafață o întrebare fundamentală: în cazul unui război civil, în cine o să tragă foștii militari colorați, în jefuitorii și criminalii colorați sau în albii care încearcă să se apere și să supraviețuiască? Întrebarea rămâne deschisă…

În analiza acestor evoluții scoase parcă din GTA San-Andreas, vina aparține lui Trump! În loc să recurgă la ofensive sistematice și violente, așa cum a făcut dictatorul radical Macron cu Vestele galbene, Trump s-a mulțumit cu niște mesaje pe Twitter timp de 4 ani, în timp ce susținătorii lui cei mai hotărâți au fost cenzurați pe Twitter și vânați de agențiile guvernamentale pentru rasism online…

În momentul de față, căderea autorității lui Trump este aproape integrală, iar cei încă nehotărâți pentru următoarele alegeri, nu prea cred că vor paria pe cineva la fel de nehotărât ca ei, care preferă să-și revendice iubirea față de negri în loc să-și susțină și să-și apere propriul bazin electoral de setea de sânge a omului-maimuță.

Singurul lucru pe care l-a făcut Trump a fost să finanțeze colorații care nu muncesc, nu plătesc taxe și au votat împotriva lui cu 95%, cu banii albilor care muncesc, plătesc taxe și care l-au votat în proporție de 75%. Și chiar se laudă cu asta:

Trump este depășit, el crede că omul negru recunoaște principiul recunoștinței. Chiar și după cele mai grave revolte rasiale din ultimele decenii, la 74 de ani de experiență, Trump încă nu a înțeles că negrii sunt recunoscători doar în fața unui mascul alfa determinat să-i țină la respect – punctum! Pe această temă, îi recomand călduros să-l sune pe masculul alfa de la Kremlin. Dacă am reținut bine, în aceste zile Putin se bronzează pe piept la Sotchi în compania unei femei albe, aprox. 1.75m, și ea cu pieptul foarte bine dezvoltat.

În orice caz, viitorul Statelor Unite ca stat organizat și coerent este oarecum greu de imaginat. Dacă va fi să vină un răspuns pentru acest haos rasial, dacă Putin nu este disponibil, acesta va veni din zona cu testosteron activ combinat cu IQ de minimum 110: albi înarmați până în dinți, îndrumați de veterani patrioți plictisiți să bea bere pe verandă – Rambo 1 reloaded!

2 comments

 1. … parca n-ai sti ce imbarligatura jidaneasca, diabolica! e in legislatia lor…
  Si daca a ajuns Presedinte, fii sigur ca are sustinere si in randul “serviciilor”, si al militarilor si… in Justitie unde a rasturnat balanta numind SUTE de judecatori pe locuri vacante sau “eliberate” de “fosti” la nivelurile cele mai inalte. Mai are putin si repara si Curtea Suprema…
  Nu e “slabiciune” sa se ingrijeasca si de cei “ramasi in urma”… e drept, care nici nu pot chiar daca ar vrea sa ajunga din urma pe cei pe care-i “sug” si-i … urasc.
  Scandalagii si prezentarea MSM ca o batalie atot-cuprinzatoare nu e chiar asa de mare… o spune – desi, mai bine tacea – generalul fost sef cand a ajuns Trump la Casa Alba.
  Acum, cand politistii isi vad colegii omorati de Antifa, cand micii proprietari de magazine – nu doar albi ci si negri, asiatici, hispanici – isi vad munca distrusa… pozitia lui Trump de opozitie ferma incurajeaza oamenii “normali” si isi asi9gura sustinerea crescuta pentru al II-lea mandat.
  Ar fi fost “ca-n filme” sa vedem reactia rapida si in forta (maxima) a Politiei si fortelor speciale, a Garzii Nationale…
  Insa, idiotii si reytardatii care protesteaza sint… din familiile lor; nu e la indemana sa ii “rupa” ca sa faca ordine “cat ai bate din palme”.
  Si nu uita, de la Trump la cetatean mai este statul – care are Garda Nationala, “tinutul” si “municipalitatea” – care are Politia, cu sediul – de obicei – la Primarie.
  Ai vazut in orasele astea ce primari au – boarfe colorate!
  Ai vazut ce “sefi” de politie au? – personaje de “centura’, alte foanfe.
  Feminismul – marfa jidaneasca – le-a umflat taraita femeilor in ele si i-a prostit pe barbati, santajati sexual de ele.
  … viata grea, … mi-a placut articolul asta:
  https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/news-nation/let-them-burn-the-cities-to-the-ground-do-nothing-they-re-all-democrat-areas
  Let Them Burn the Cities to the Ground; Do NOTHING – they’re all DEMOCRAT Areas

 2. Eu sunt cam ambivalent in ce-l priveste pe Trump. Pe de o parte daca strategia lui e sa-i lase pe iudeo-globalisti sa se dea in stamba si sa-si dea planurile pe fata, si ura pe care o au fata de albi (care sunt toti prin definitie “nazisti”), atunci a functionat foarte bine. E greu de spus pentru ca spalarea pe creier combinata cu ego-ul uman ii face foarte greu de convins pe oameni chiar cand e vorba de chestii evidente, deci n-ar fi putut sa vina sa spuna “Lumea e condusa de jidani din 1945 incoace si SUA a fost batausul lor si apropo, de planul Kalergi ati auzit?” pe de alta parte, data fiind pasivitatea de care a dat dovada, (cand a castigat l-au anuntat ca pe un “luptator”, pana acuma nu prea am vazut multa “lupta’, in orice caz nu asa cum ar fi trebuit), ca si faptele descrise in articol, face sa existe riscul ca de fapt sa nu fie nici o strategie. Ori n-a avut niciodata de gand sa se tina de promisiuni, ori a cedat dupa ce a fost ales unor amenintari mai mult sau mai putin voalate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *