Home / Actualitate / PSD și USR își dau mână să voteze VACCINAREA OBLIGATORIE

PSD și USR își dau mână să voteze VACCINAREA OBLIGATORIE

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Ianuarie 27, 2020

Să nu ne mai prefacem că există doctrine politice și partide independente.

Când se vrea implementată o măsură împotriva românilor, toată lumea se execută.

Așa e cu vaccinurile, așa va fi cu 5G.

Ziare.com:

Proiectul de lege pentru vaccinarea obligatorie a fost initiat in guvernarea PSD, asa ca social-democratii vor vota favorabil, a anuntat secretarul general interimar al PSD, Paul Stanescu.
Acesta a precizat, joi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Ploiesti, ca legea vaccinarii obligatorii, care a trecut de Senat si se afla in dezbatere la Camera Deputatilor, va intra in dezbatere in procedura de urgenta.

“Legea vaccinarii obligatorii a trecut de Senat este la Camera Deputatilor la Comisia de Sanatate, deci a fost initiata in timpul guvernarii PSD si, din discutiile pe care le-am avut impreuna cu colegii mei, legea vaccinarii obligatorii va fi in procedura de urgenta pentru ca suntem intr-o anumita situatie care forteaza lucrul asta, in momentul in care vorbim de atatea cazuri de gripa la nivelul tarii noastre si de asemenea vorbim de virusul gripal care vine din China. Noi credem ca este obligatorie vaccinarea si vom sustine acest proiect de lege in procedura de urgenta” a afirmat Paul Stanescu joi seara, la Ploiesti.

Si USR a anuntat, prin Dan Barna, ca sustine vaccinarea obligarorie.

USR și PSD, aceeași mizerie.

Vaccinarea obligatorie, microcipul, ulterioara eliminare a banilor cash, totul conform planului de făurire a noii ordini mondiale.

Cine zice ca-i teoria conspirației se poate întoarce la Netflix sau înapoi în mă-sa,  poate are noroc și se mai naște odată, de data asta întreg.

VACCINAREA OBLIGATORIE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *