Home / Actualitate / PROTEST MASIV 2 Octombrie 2021 – Examenul Conștiinței Poporului Român

PROTEST MASIV 2 Octombrie 2021 – Examenul Conștiinței Poporului Român

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Septembrie 27, 2021

PROTEST MASIV 2 Octombrie 2021 - Examenul Conștiinței Poporului Român

Pe 2 Octombrie are loc examenul conștiinței poporului român

Vreți să trăiți liberi?

Sau vă convine tirania vaccinală, restricționarea drepturilor, impunerea certificatului fără de care, la un moment dat, nu veți mai putea vinde sau cumpăra?

Dacă vă convine tirania sau credeți că vă veți putea “strecura” cumva, stați acasă și continuați-vă somnul cel de moarte.

Dacă vreți să trăiți liberi, haideți în stradă.

Două proteste pentru Libertate

Unul organizat de Pompiliu Diplam cu Starea de Libertate:

Un alt protest este organizat de George Simion într-un exercițiu de mobilizare fără precedent a principalului partid de opoziție.

Co-președintele AUR a chemat și diaspora la proteste.

„Lăsați vrajba, dezbinarea dintre voi. Să lăsați orgoliile, împărțirea și să ne adunăm cu toții pentru dreptate, pentru libertate. Destul am îndurat bătaia de joc. Fac un apel la sindicate, patronate, asociațiile de părinți, la orice partid. O să dăm chemarea la fiecare stradă, fiecare cartier din București. Hai să începem organizarea: oraș cu oraș, cartier cu cartier, stradă cu stradă”, a spus Simion.

Nota redacției: Ar fi fost bine să fie un singur protest la care să participe toți, aparent cuțitul nu a intrat destul de adânc dacă rivalitățile personale sau certurile dintre organizații ne împiedică să ne unim într-un singur protest masiv pentru o cauză comună.

11 comments

 1. Se poarta discutii pentru unirea protestelor. Ori se pleaca cei de la universitate catre cei de la victoriei, ori cei de la victoriei catre cei de la universitate -> Este irelevant, dar sambata trebuie sa fim uniti !!!

 2. Caraghioşi şi în al 12-lea ceas!
  Nici acum nu aţi înţeles că e o mare tâmpenie să comunicaţi în alte limbi ?
  Aşa v-a intrat în sânge romgleza franco-iberică şi germaneza de baltă, că aţi ajuns să inventaţi cuvinte !
  Ce dracu e aia “rivalriile” ?
  Vorbiţi pe româneşte, nu vă este ruşine !

 3. Noi cei de la Noua Dreapta o sa mergem la protestul organizat de Starea de Libertate si ceilalti, in Piata Victoriei. Pana la urma poate nu e rau ca vor fi doua “focare” (ca tot e la moda termenul), sa dea Domnul sa fim cu zecile de mii la ambele proteste si sa ajungem sa impanzim si sa rasculam tot Bucurestiul, ca la Revolta din ’89.

 4. Din poză: “Nu tiranii creează tirania, ci obediența oamenilor care permit instaurarea ei.”

  Exact cum zicea Einstein: “The world is a dangerous place to live; not because of the people who are evil, but because of the people who don’t do anything about it.” (https://www.azquotes.com/quote/87282)

  Problema cu obediența pornește de la educație; copiii sunt învățați să asculte de părinți:

  https://ro.wikipedia.org/wiki/Autoritatea_p%C4%83rinteasc%C4%83

  “[…] deciziile cu privire la religia copilului, la intervențiile medicale, întreținerea și educația copilului.”

  … să facă ce li se spune la școală, unde sunt puși să învețe în cea mai mare parte chestii cel puțin inutile și în loc să fie învățați să coopereze, li se interzice (“nu vorbiți”, “nu copiați”), mai puțin în Finlanda, unde se obțin și rezultate foarte bune, chiar dacă nici acolo nu-i perfect:

  https://en.wikipedia.org/wiki/Education_in_Finland

  “During the first years of comprehensive school, grading may be limited to verbal assessments rather than formal grades. […] There are no high-stakes tests.”

  Alte țări care cică au rezultate bune la educație cică ar fi cele din Asia, dar:

  https://www.scmp.com/news/china/society/article/2145372/child-suicide-covered-china-says-think-tank-it-calls-authorities

  https://www.scmp.com/news/china/article/1512032/school-pressure-blame-chinese-youth-suicides-official-study-finds

  …unde trecem de la “There are no high-stakes tests” la “they could not bear the heavy pressure of the test-oriented education system”. Ca o paranteză, dacă tot veni vorba despre presiunea la care sunt supuși elevii în China, eu consider și că medaliile obținute la gimnastică sunt o rușine pentru țara noastră, dar să revenim. Rezultatul faptului că oamenii au fost învățați să fie obedienți este că în experimentele lui Milgram:

  https://en.wikipedia.org/wiki/Milgram_experiment

  … “65 percent (26 of 40) of experiment participants administered the experiment’s final massive 450-volt shock” și “The participants who refused to administer the final shocks neither insisted that the experiment be terminated, nor left the room to check the health of the victim without requesting permission to leave”

  Iar despre proteste, din câte știu, protestul de la ambasada Finlandei n-a avut nici un efect:

  https://www.incorectpolitic.com/finlanda-practica-rapirea-de-copii-protest-la-ambasada-finlandei/

  …deși din câte am înțeles, spre deosebire de cazul familiei Bodnariu, aici statul chiar a luat copiii în mod abuziv, protestele din 1990 știe toată lumea cum s-au terminat iar pentru Roșia Montană au fost multe proteste în 50 de orașe din România și 30 din afara țării, la care au participat 200000 de oameni și cică s-a implicat și Soros:

  https://www.greeneuropeanjournal.eu/content/uploads/pdf/the-romanian-protest-wave-a-path-to-a-new-political-era.pdf

  https://www.dw.com/ro/ce-implicare-are-george-soros-la-ro%C5%9Fia-montan%C4%83/a-17119442

  …în condițiile în care era vorba doar de o problemă națională (nu ca acum) și acolo chiar era cam toată țara de acord că nu trebuie să se facă exploatarea, chiar dacă n-au protestat toți. Acum nu e chiar așa de clar. Și:

  https://www.incorectpolitic.com/hidroxiclorochina-ivermectina-si-dracula-din-carpati/

  …adică ce ne facem că boala totuși există și eliminarea vaccinului obligatoriu și a certificatului verde nu e suficientă; e nevoie și de tratamente corespunzătoare, care acum nu sunt permise/accesibile. Cu vaccinul e clar, dacă Elena Merișoreanu zicea că în spital sunt peste 50% de oameni vaccinați în condițiile în care în România sunt 25…30% vaccinați, nu e nevoie de nici un comentariu. Sigur că e foarte bună ideea cu protestul, dar e cam “Noi cu mușchii ca oțelul, vom culege mușețelul” și cum facem cu tratamentele?… pentru că Gigi Becali nu poate să ne dea medicamente chiar la toți.

 5. … și ar mai fi probleme:

  https://stiripebune.com/2021/09/23/australia-cu-ce-au-inceput-politistii-sa-traga-in-oameni-pentru-sanatatea-lor-statul-totalitar-australian-a-taiat-internetul-in-victoria/

  “Poliția australiană a spart un miting organizat la Melbourne în condiții de lockdown fugărindu-i pe protestatari și trăgând în ei cu proiectile de cauciuc.”

  …motiv pentru care “If there’s pirates a-gathering, I’m pointing my ship the other way” și cică au tăiat și internetul în condițiile în care, în ultima vreme, protestele se organizează în general pe internet:

  “în statul Victoria s-a început deja restrictionarea accesului la Internet.”

  …iar probleme nu sunt doar în Australia, internetul e tot mai cenzurat și nu mă refer la dreptul fiecăruia de a face ce vrea cu saitul lui ci la:

  https://freedomhouse.org/sites/default/files/2021-09/FOTN_2021_Complete_Booklet_09162021_FINAL_UPDATED.pdf

  “Free expression online is under unprecedented strain. More governments arrested users for nonviolent political, social, or religious speech than ever before. Officials suspended internet access in at least 20 countries, and 21 states blocked access to social media platforms. Authorities in at least 45 countries are suspected of obtaining sophisticated spyware or data-extraction technology from private vendors.
  […]
  This shift in power from companies to states has come amid a record-breaking crackdown on freedom of expression online. In 56 countries, officials arrested or convicted people for their online speech. Governments suspended internet access in at least 20 countries, and 21 states blocked access to social
  media platforms, most often during times of political turmoil such as PROTESTS and elections.
  […]
  In January 2021, a court in Thailand sentenced a former civil servant to 43 years in prison after she was found guilty of violating the country’s draconian lèse-majesté law through her social media posts criticizing the monarchy.”

  …deci s-ar putea ca lumea să nici nu mai apuce să ajungă la proteste și chiar dacă ajunge, s-a văzut ce se întâmplă pe la protestele pașnice: se infiltrează unii, fac agitație/scandal/acte de violență, după care dispar și vin forțele de opresiune să-i aresteze pe cei rămași. Treaba e cam complicată iar acum e și justificarea că toate se fac “pentru sănătatea noastră”, deci e ceva ce nu s-a mai întâmplat până acum.

  E menționată aici pe sait o metodă de abordare a unor astfel de probleme cu șanse ceva mai mari de succes, chiar daca doar teoretic, pentru că nu sunt mulți care ar fi în stare de așa ceva, mai ales că nu toți au un serviciu unde să-și poată permite să spună “nu” atunci când e cazul, fără să fie dați afară:

  https://www.incorectpolitic.com/asta-este-prost-rau-de-tot/

  “[…] trăiesc fără mașină, aer condiționat, termopan, frigider, mașină de spălat, cablu TV, aragaz.”

 6. Așa cred și eu, că sâmbătă este testul suprem. Dacă protestul nu va fi masiv suntem terminați. Definitiv.

 7. Și nici ei nu doarme. Probabil o să treacă din pix 6 la mie și greu cu protestele.

 8. TRADAREA INSTITUTIILOR : IN ROMANIA CA IN FRANTA !

  Trahison des institutions : la mort de l’Etat ? – Politique & Eco n°313 avec Valérie Bugault – TVL

  https://www.youtube.com/watch?v=sm4DJyZ_R7M&t=427s
  O NOUA ETAPA IN DISTRUGEREA INSTITUTIILOR STATULUI FRANCEZ SI ALE CELORLALTE STATE

  4,723 views
  Sep 27, 2021

  Trahison des institutions : la mort de l’Etat ? – Politique & Eco n°313 avec Valérie Bugault – TVL

  Trahison des institutions : la mort de l’Etat ? – Politique & Eco n°313 …

  Play

  Cu Valérie Bugault : Tradarea institutiilor : moartea statului ?
  Politica si Eco n. 313

  ENTITATI ECONOMICE (intreprinderi farmaceutice, alimentare , de armament etc) , ce nu mai exista ca entitati politice ale statelor ci sunt puteri economice apatride cu aceiasi actionari (Vanguard si Black Rock) – personalitati (membri ascunsi, ale caror nume Valérie Bugault nu a reusit inca sa le descopere nominal ca personalitati fizice ) .

  Pentru ele nu mai conteaza decat controlul economic.

  E o structura globala fara natie . Ea interactioneaza direct cu “sefii de stat” care nu mai sunt decat niste releuri atasate la aceste intreprinderi fara natie, un model de organizare pur ‘financiarist’ legat de un imperiu maritim global si al unui imperiu financiar global dupa modelul olandezo-britanic si nu continental, adica NU dupa cel participativ, in genul celui renan(de autogestiune ) sau francez.

  DECI NU DEPIND DE STRUCTURILE FINANCIARE ALE DIVERSELOR NATIUNI.
  Ei ISI PREPARA TERENUL SUPRIMAND IN SECRET TOATE PUTERILE CONTRARII DIN STATELE RESPECTIVE.

  Guvernul mondial e prevazut din 1930 – ce este nou este accelerarea proiectului acestui guvernamant mondial .

  (la minutul 33:46) vorbeste despre plasa luata de guvernamantul mondial care nu e mondial deloc caci Rusia s-a unit cu China contra imperiului occidental, reprezentat de mercenarii NATO etc, care au nevoie de reducerea populatiei, idee initiata la Clubul de la Roma din anii 70, pentru a controla restul umanitatii – considera ca ei vor trebui sa stabileasca transhumanismul pentru controlul activitatii cerebrale , tratandu-ne in animale . Atingandu-si astfel viata eterna .

  Asta duce la secesiunea intre guvernul francez si popor .
  Combaterea acestei sciziuni , este o varianta, pentru a structura alegerile guvernului viitor. E necesara o rezistenta indelunga si lipsa de violenta din partea poporului .

  Valerie Bugault mentioneaza si contributia acestui grup, DOLDER, mai discret decat Bilderberg.
  Vaccination : Le Dolder club revient à Paris pour rencontrer Macron – Geopolintel
  Traducere mecanica :
  Vaccinarea: clubul Dolder se întoarce la Paris pentru a-l întâlni pe Macron

  Luni, 9 august 2021

  Și iată că Macron a pus cuvertura înapoi peste el si peste cei care au orchestrat acest război biologic.
  Pe măsură ce a treia injecție sosește odată cu blocarea din septembrie, se pare că strategia se conturează pentru a găsi o nouă tactica pentru a-și transmite abjectia de proteina Spike și de grafen în noile medicamente numite anticorpi monoclonali care atât de mult îi plac atât lui Bill Gates, cât și lui DARPA.
  AFP a obținut confirmarea prezenței lui Kenneth Frazier (CEO Merck & Co), Lars Fruergaard Jørgensen (Novo Nordisk), Stefan Oschmann (Merck KGaA), David Ricks (Eli Lilly), Kåre Schultz (Teva), Pascal Soriot (AstraZeneca) ), Michel Vounatsos (Biogen), Emma Walmsley (GSK) sau Christophe Weber (Takeda) …

  Directorii executivi ai Dolder vor fi primiți pentru cină de Emmanuel Macron luni seara.

  Flashback când Macron și Edouard Philippe au încheiat contractele de vaccinare.
  http: //www.geopolintel.fr/article22 …
  http: //www.geopolintel.fr/article22 …
  ORIGINALUL:

  Vaccination : Le Dolder club revient à Paris pour rencontrer Macron

  lundi 9 août 2021

 9. UNITI, DAR NU NUMAI PE 2 OCTOMBRIE. TREBUIE IESIT PERMANENT, IN STRADA. SA DISPARA JEGURILE! ROMANIA, HAI AFARA!

 10. JOHANNISS÷BRUKENTHAL
  SCHIAZA SI PE VAL?
  CA STIU UN OCEAN
  CU VAL NAZDRAVAN
  CE L’AR INECA PE ACEST PLAVAN
  SSATRAP , CRUNT TIRAN

  CE ACTIONEAZA DUPA PARAVAN

  KLAUSS÷BRUKENTHAL, FUSI ALES IN VAN
  DE IOBAGI ROMANI
  DISTRUSI DE’ANTIROMANI
  SI DE “FRATI” PLASATI
  CATI SI ARAFATI

  VACCINURI-SAGETI
  IN IOBAGI INFIGETI
  ASASINI NEMILOSI
  IN IAD, FI-VETI ROSI
  DE VESNICII VIERMI

  JOHABRUKENTHAL, IN VAN
  O SA GEMI
  CA SI “FRATII” TAI
  VETI ARDE’ N SCANTEI

  BANDA DE MISEI!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *