Home / Chestiunea Jidănească / Prostituatele Carieriste de la #metoo Determină Falimentul Companiei Weinstein

Prostituatele Carieriste de la #metoo Determină Falimentul Companiei Weinstein

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Martie 9, 2018

Prostituatele Carieriste de la #metoo Determină Falimentul Companiei Weinstein

Când femeile ultra carieriste dispuse să facă orice pentru o slujbă și jidanii perverși care le umilesc se bat între ei, noi avem numai de câștigat.

Buciumul:

Rapoarte media americane au susţinut că procesul de căutare a unui salvator financiar al lui Weinstein Company a eşuat. Rapoartele media au adăugat că, acum, comitetul director ia în calcul un proces de falimentare sistematic pentru a reduce pagubele.

Câteva organizaţii media au raportat că, potrivit declaraţiilor de duminică noaptea ale comitetului director al lui Weinstein Company, studioul de film şi televiziune din New York intenţionează să îşi declare falimentul după ce au eşuat discuţiile pentru vânzarea acestuia.

Compania a urmărit să obţină un acord care o va scuti de faliment după ce peste 70 de femei l-au acuzat pe regizorul de film Harvey Weinstein de comportament sexual deplasat, inclusiv viol.

Faptul că niște carieriste s-au folosit de vagin să obțină o slujbă nu este ceva ieșit din comun, cum de altfel și ipocrizia este destul de comună.

Și totuși, glorie mișcării curvelor de la #metoo pentru doborârea unui jidov influent și a mai multor (((aleși)))!

“Weinstein Company a fost implicată într-un proces de vânzare activă cu speranţa păstrării activelor şi locurilor de muncă. Astăzi, discuţiile s-au concluzionat fără un acord semnat”, a susţinut comitetul director într-o declaraţie preluată de diverse ziare, inclusiv San Francisco Chronicle şi Los Angeles Times.

În declaraţie se precizează că, de fapt, comitetul “nu a avut nicio alternativă decât aceea de a urmări singura opţiune viabilă pentru mări la maximum valoarea firmei, şi anume, un proces de faliment sistematic”.

Decizia a fost anunţată după ce comitetul nu a reuşit să reactiveze un acord pentru vânzarea studioului în schimbul a aproximativ 500 milioane de dolari către un grup de investitori.

Ca parte acordului, ofertanţii au promis iniţial că vor strânge cel puţin 40 milioane de dolari pentru un fond destinat compensării femeilor care l-au acuzat pe Weinstein.

Doar 40 de milioane? Mai pune un zero și poate curvele se vor opri din a cere sânge.

Dar să fim realiști, odată ce au văzut că pot compromite pe orice bărbat care este cât de cât o persoană publică, doar printr-o simplă acuzație pe twitter, ele nu se vor opri. Iar faptul că majoritatea persoanelor influente din showbiz acuzate de hărțuire sexuală sunt jidani perverși este, desigur, o coincidență.

Femeile vor  continua să își croiască drum printre aceștia lăsând leșuri de-o parte și de alta.

Weinstein a picat, firma sa dă faliment.

Vor urma și alții!

#Soon #metoo

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *