Home / Internațional / O Prințesă Disney Ar Trebui să Facă Avort

O Prințesă Disney Ar Trebui să Facă Avort

Sterian David Bruckman Shekelsteinberg
InCorect Politic
Aprilie 1, 2018

O Prințesă Disney Ar Trebui să Facă Avort

Dragi conaționali față de care nu am nici un interes ascuns,

A venit timpul să vorbim despre progres.

Față de acum 20 de ani, situația stă mai bine, avem mai multă toleranță pentru alte rase și etnii, avem o reprezentare tot mai mare a negrilor în filme, avem politici pentru egalitatea de gen aplicate în școli și instituții…avem parade gay pentru prima dată în multe orașe din țară, etc.

Caii națiunii noastre sunt mânați pe culmile progresului prin activitatea și energia ONG-urilor, a politicienilor și a mass-mediei…dar este destul?

Nu este destul, există bariere pe care încă nu le-am putut doborî, există zone conservatoare de gândire care încă nu au fost desființate.

O Prințesă Disney Ar Trebui să Facă Avort

Prințesele Disney, chiar și cu adițiile multi-etnice, rămân un exemplu demodat pentru fetițe.

Există destulă informație disponibilă fetelor despre cum și de ce ar trebui să facă avort. E împuternicitor. E eroic. Înseamnă că nu ai responsabilități, nici un bărbat care să te controleze, așa că poți să urmărești visul tău de a lucra într-o bancă.

Dar în ciuda acestei realități, avem prea puține emisiuni care încurajează fetițele să facă avort. În unele școli se predă importanța sa, dar nu este consolidat și repetat la televizor prin programe pentru copii.

Trebuie să recunoaștem că prințesele Disney, exemple pentru fetițele din toată lumea, sunt pur și simplu prea tradiționale. Progresul social și căderea patriarhiei nu poate veni până nu le vedem îmbrăcându-se în blugi și făcând avorturi.

Fetelor, nu sunteți obiecte de schimb și nici bibelouri cum ar vrea creatorii Disney să credeți. Niște retrograzi anacronici nu au dreptul să vă spună cum să vă purtați.

Ei cred că au dreptul să controleze trupul unei femei.

Dar vă spun că este trupul vostru, alegerea voastră.

Faceți avort.

David Bruckman

Sursa: https://dailystormer.name/a-disney-princess-should-have-an-abortion/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *