Home / Educativ / Prima dovadă că segmentele de ARN pot fi rescrise în ADN, ceea ce înseamnă modificarea genetică a omenirii. La noi, în Piața Obor, din București, se practică MITITEIZAREA vaccinală

Prima dovadă că segmentele de ARN pot fi rescrise în ADN, ceea ce înseamnă modificarea genetică a omenirii. La noi, în Piața Obor, din București, se practică MITITEIZAREA vaccinală

Redacția Internațională
Incorect Politic
Iunie 14, 2021

Prima dovadă că segmentele de ARN pot fi rescrise în ADN, ceea ce înseamnă modificarea genetică a omenirii.

La noi însă, cel puțin în Piața Obor, din București, se practică MITITEIZAREA

 

14 martie 2021: « În seara asta vă prezint ceva absolut extraordinar: trei elemente care confirmă ceea ce vă spun de peste un an, anume că vaccinul ARNmesager induce rescrierea codului genetic, cu scopul de a transforma celula omenească în uzină de fabricat proteine. A demonstra asta înseamnă a demonstra că vaccinul ARNmesager modifică patrimoniul genetic omenesc, FĂCÂND DIN COBAIUL INJECTAT UN OM MODIFICAT DIN PUNCT DE VEDERE GENETIC, adevăr a fost rostit de șeful Moderna Therapeutics, unul dintre furnizorii oficiali de vaccinuri contra SARS Cov2.  Mai bine nu se poate ». Nu putem deveni îngeri, cum speră Biserica. Putem însă deveni Draci împielițați, TRANSUMANI, MODIFICAȚI GENETIC, adică

M I T I T E I Z A Ț I ,

cum a decis la cârnățăria guvernamentală din Piața Obor a Bucureștiului.

https://lilianeheldkhawam.com/2021/03/14/bricolage-de-lhumain-le-vaccin-a-arn-messager-est-une-reecriture-du-code-genetique-selon-le-chef-de-moderna-therapeutics-ted-x/. 

În seara asta prezint studiul ce confirmă că transcrierea poate avea loc și fără retrovirus. Foarte probabil, drăcovenia ce se injectează în cobaiul omenesc modifică genomul acestuia.

NOUA DESCOPERIRE ARATĂ CĂ CELULELE OMENEȘTI POT SĂ RESCRIE SECVENȚE DE ARN ÎN ADN. Phys-org

Celulele conțin mașini ce duplică sau duplichează ADN-ul într-un nou ansamblu, care intră într-o celulă nou formată. De asemenea, această clasă de mașini, numită polymérases, creează mesaje ARN, un fel de note copiate dintr-un referențial central de rețete ADN, astfel ca ele să poată fi citite mai eficace, ca proteine. S-a crezut că mașinile celulare numite polymérases nu funcționează decât într-un singur sens, de la ADN către ADN sau ARN, ceea ce ar fi împiedicat mesajele ARN să fie rescrise în referențialul principal de rețete ADN genomice.

Cercetătorii Universității Thomas Jefferson furnizează prima dovadă că segmentele de ARN pot fi rescrise în ADN, ceea ce, din punct de vedere potențial, repune în discuție dogma centrală a biologiei și ar putea avea grave implicații în multe dintre domeniile acestei științe.

« Cercetarea de față deschide posibilitatea altor studii, ce ne vor ajuta să înțelegem cât este de important să avem un mecanism pentru a converti mesajele ARN în ADN, în chiar propriile noastre celule », a declarat Richard Pomerantz, Ph. D., profesor de biochimie și biologie moleculară la Universitatea Thomas Jefferson. « Chestiunea dacă polyméraza omenească poate face acest lucru cu eficacitatea necesară ridică încă numeroase semne de întrebare ». De exemplu, această descoperire sugerează că mesajele ARN pot fi utilizate ca modele pentru repararea sau rescrierea ADN-ului genomic.

Studiul a fost publicat la 11 iunie în revista Science Advances.

Împreună cu primul autor Gurushankar Chandramouly și alți colaboratori,  echipa Doctorului Pomerantz a început studiul foarte neobișnuitei polymé-raze numită thêta. Dintre cele 14 ADN-polyméraze din celulele mamiferelor, numai trei execută esențialul duplicării ansamblului genomului, pentru pregătirea diviziunii celulare. Celelalte 11 ADN sunt implicate mai ales în detecția și repararea, în caz de ruptură sau eroare într-o secvență ADN. Polyméraza thêta repară ADN-ul, dar comite multe erori, putând provoca mutații pe scara vieții. S-a remarcat că unele polyméraze thêta « defecte » erau cele pe care aceasta le folosea împreună cu o altă mașină celulară, mai curentă în viruși, așa numita transcriptază inversă. Ca și Pol thêta, transcriptaza inversă a virusului HIV (Sida) acționează ca un ADN de polymérază, putând să se lege la ARN și să îl recitească într-o secvență de ADN.

Într-o serie de experiențe elegante, cercetătorii au testat poliméraza thêta contra transcriptazei inverse HIV, una dintre cele mai bine studiate, din genul ei. Aceștia au arătat că polyméraza thêta este capabilă să convertească mesajele ARN în ADN, ceea ce face la fel de bine ca transcriptaza inversă HIV și mai bine decât în cazul duplicării ADN în ADN. Polyméraza thêta este mai eficace și comite mai puține erori decât o matrice ARN, pentru a scrie noi mesaje de ADN, decât în cazul duplicării ADN în ADN, ceea ce sugerează că această funcțiune ar putea fi rațiunea ei de a fi în celulă.

Acest grup a colaborat cu laboratorul Doctorului Xiaojiang S. Chen la USC și a utilizat cristalografia cu raze X pentru a defini structura și a descoperi că această moleculă este capabilă să-și schimbe forma pentru a se adapta la molecula de ARN mai voluminoasă, performanță unică printre polyméraze.

Doctorul Pomerantz a explicat: « Cercetarea noastră arată că funcția principală a polymérazei theta este acțiunea ei ca transcriptază inversă. În celulele sănătoase, scopul acestei molecule ar putea fi repararea ADN-ului de către ARN. În celulele bolnave sau defecte, de exemplu celulele canceroase, polyméraza thêta este foarte puternică favorizând exact înmulțirea celulelor canceroase și rezistența la medicamente ».

https://phys.org/news/2021-06-discovery-human-cells-rna-sequences.html

Polθ reverse transcribes RNA and promotes RNA-templated DNA repair

larn-peut-retranscrire-dans-ladn.-et-ca-change-tout.-science-advancesTélécharger

https://advances.sciencemag.org/content/7/24/eabf1771

4 comments

  1. Și mie îmi place micul cu muștar ori mujdei. Eu propun să nu criticăm pe cei care se “vaccinează” Nu știu cum sînt ei ce gândesc etc. Nici nu vreau să știu. Dar totuși îi iubesc pentru că sînt ai noștri. Unul pentru toți, toți pentru unul. În această lume murdară, sărăcie mizerie intelectuală etc la ce să te aștepți ? Am fost și sântem săpați la suflet în continuare. Îmi vine să urlu ca lupul la cer. Oare mă va auzi cineva ? Am devenit Africa albă. Toți ne exploatează și își bat joc de noi. Am devenit cel mai mare exportator de carne vie. Nimănui nu-i pasă din păcate. Spurcata Uniune europeană nu știe altceva decât să stoarcă popoarele slabe. Îmi vine să urlu dar nu pot că mă bagă la nebuni. A dori mai mult bine pentru omenire, a devenit o crimă. Lumea aceasta nu trăiește în Hristos nu mai crede în dânsul. Dacă Hristos nu ne mai salvează atunci cine ? Mă rog nu vreau să vă plictisesc. Doamne ajută ! Numai bine

  2. Lupu Singuratic

    Costelo, am o veste proastă, Hristos NU va veni sa te salveze, optional daca vrei tu numai si numai tu prin propriile forțe te vei salva altfel nimeni nu se va implica in asta. Mai am o veste proastă legata de articol, este clar pt toata lumea ca orice contact intim si\ sau care implica schimb de fluide cu cei vaccinati si \sau transfuzie îți va modifica si ADN -ul tău ducand la sterilitate si propria moarte mult sub potentialul vieții tale. Feriti-va de vaccinati cât puteți dar din cercetarea mea reiese ca vaccinul este unul auto-purtator si auto-replicant nefiind obligatorie vaccinarea tuturor deoarece rezultatul va fi același dar mult mai târziu. O vaccinare amplă doar va grăbi rezultatul (evident doar pt cei care nu se afla printre cei 0,1% care confuc lumea si au antidotul)

    • Salutare nu sînt de acord cu dumneavoastră. Înțeleg argumentele și cred în Hristos. Dacă cei “vaccinați” vor deveni zombie îi vom elimina. Chestia cu cei 1% nu vor scăpa nici ei. Tocmai pentru că au nevoie de sclavi și acei sclavi îi vor infecta. Și eu zic foarte bine ! Întreb și eu, cum distrugem acești 1% ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.