Home / Actualitate / INCENDIAR! Un militar român vorbește despre decimarea populației prin vaccinare

INCENDIAR! Un militar român vorbește despre decimarea populației prin vaccinare

Incorect Politic
Iunie 14, 2021

INCENDIAR! Un militar român vorbește despre decimarea populației prin vaccinare

 

Via ActiveNews:

O declarație extraordinară a fost înregistrată zilele acestea de colegii de presă de la Bună Ziua Iași. Având în vedere importanța acesteia o prezentăm ca atare, fără nici un comentariu adițional:

„Medicii din cadrul caravanei mobile de vaccinare împotriva COVID-19 au întâmpinat o situație nemaiașteptată.

Aceștia spun că la rapel nu se mai prezintă toate persoanele vaccinate anterior cu prima doză. De când au început administrarea celei de-a doua doze a serului Moderna, cel puțin în fiecare localitate o persoană nu mai ajunge la rapel, motivul fiind decesul. Medicii îi liniștesc pe ieșeni spunând că aceste întâmplări sunt coincidențe și nu efecte adverse ale vaccinului.

Medicii militari ieșeni din cadul caravanei mobile de vaccinare împotriva COVID-19 se confruntă cu o situație nemaiîntâlnită. De la debutul administrării rapelului, cel puțin o persoană din fiecare localitate ieșeană nu se mai prezintă la rapel. La 28 de zile de la administrarea primei doze de Moderna, medicii se întorc în comune pentru administrarea celei de-a doua doze, însă nu toate persoanele vaccinate se prezintă la rapel. Un exemplu este în localitatea Dobrovăț, unde doi ieșeni nu au mai ajuns la rapel deoarece unul a decedat, iar altul a făcut un atac vascular cerebral. Medicii îi asigură pe ieșeni că aceste afecțiuni nu sunt provocate de vaccin și sunt doar niște coincidențe.

„Pe data de 5 iunie 2021 am fost cu caravana mobilă în comuna Schitu Duca, unde 50 de persoane au fost și au făcut rapelul cu serul Moderna și alte 30 cu Johnson & Johnson, iar în comuna Dobrovăț s-au prezentat doar 40 de persoane la rapel, din 42, câte erau programate, deoarece, din păcate, o persoană a decedat și o alta a făcut un atac vascular cerebral și nu s-au mai putut prezenta la rapel.

În ultima vreme, de când am început administrarea celei de-a doua doze în cadrul caravanei mobile, în fiecare localitate ne-am confruntat cu astfel de situații. Cel puțin câte o persoană nu s-a mai prezentat la rapel, deoarece a decedat. Medicii de familie pot confirma faptul că aceste decese nu sunt provocate de vaccin, persoanele fiind bătrâne, în jur de 80 de ani, sau bolnave”, a precizat col. Iulian Pleșescu, reprezentantul Spitalului Clinic Militar de Urgență din Iași, citat de BZI.

Pe data de 4 iunie 2021, în județul Iași a ajuns un nou stoc de doze cu serul Moderna și au fost depozitate la Spitalul Militar, urmând să fie administrate în cadrul caravanei mobile și în cele trei centre de vaccinare cu programare din localitățile Ciurea, Vlădeni și Țibănești”, mai transmite sursa citată.

Referitor la gradul de ocupare a paturilor, inclusiv cele ATI din spitalele suport COVID-19, la data publicării articolului erau ocupate 55 de locuri, din care 10 ATI.

Tot BZI mai informa faptul că Prima zi a campaniei de vaccinare împotriva COVID-19 a adolescenților a fost un dezastru! În centrele de imunizare din Iași nu și-a făcut prezența niciun copil

13 comments

 1. Ar trebui organizate echipe de voluntari care sa informeze lumea cu cat sunt platiti extra peste salarii , medicii si cadrele sanitare care executa vaccinarea – caci este mituire ca sa experimenteze pe oameni nestiutori schimbarile lor genetice, – o crima :
  1. Vaccicnurile nu pot fi executate legal decat de medici caci niciun alt cadru medical nu poate executa anamneza care pe baza legislatiei medicale internationale nu poate fi executata decat de medici calificati ca atare . .Anamneza trebuie sa cuprinda o examinare ampla a pacientului asupra sanatatii sale, discutie minutioasa cu pacientul si nu poate dura sub 1/2 ora.
  2. Pacientul trebuie avertizat neaparat asupra posibilelor consecinte ale vaccinarii .
  3. Doar dupa aceste miscari se cere aprobarea pacientilor .
  Aceste etape sunt ignorate in majoritatea cazurilor ceea ce califica personalul respectiv drept CRIMINALI !
  Caci este vorba despre incalcarea drepturilor pacientului .
  Bazata pe constrangeri internationale .

  • Irina Elisabeta Munteanu

   Fiind la țară acum ceva timp am incercat sa vorbesc cu unele persoane, mai ales bătrâni si am constata ca unii dintre ei credeau că este obligatoriu să se vaccineze pt ca asa au înțeles de la medicul de familie care le-a sugerat sa se vaccineze, neexplicandu-le ca nu este obligatoriu. Unii mi-au spus chiar că se tem sa-si vor pierde pensia sau ajutorul social daca nu se vaccineaza. Am incercat sa le explic ca nu este obligatoriu sa se vaccineze si ca isi riscă viata. Nu stiu daca mi-au ascultat sfatul sau nu.

   • Cu siguranta nu v-au ascultat.
    Prostia si lasitatea sunt mai puternice decat argumentele logice, argumentate si de bun-simt.
    Aceasta PANDEMOGOLANIE a scos la suprafata cata PROSTIE exista pe acest pamant: INCOMENSURABILA.
    Daca prostia ar durea ar fi mare jale.
    Adevarata pandemie este de prostie, si este fara leac.

  • Si la tara oamenii au telefoane si acces la informatii pe net, dar cati sunt interesati de ADEVAR ?
   Pe cei mai multi adevarul ii sperie.
   Prefera sa nu stie ca vaccinul ii omoara decat sa se opuna IN LEGITIMA APARARE CRIMINALILOR PNL, USR si PLUS.
   Am intalnit la oras oameni cu studii superioare, doctorate luate pe bune, dar din pacate IDIOTI ca si cei cu 4 clase.
   Tot ceea ce se intampla este ingaduit de Dumnezeu care stie cel mai bine cati prosti ticalosi sunt pe pamant, si le permite satanistilor sa faca o deratizare generala.
   Daca Dumnezeu te vrea mort vei muri orice ai face, dar daca te vrea viu vei trai oricati “virusi” si pandemogolanii ar fi inventate de cabalisti.
   Romania este o tara ortodoxa, INAINTEMERGATOARE, care a fost mereu oropsita de cabalisti si a supravietuit.
   Romania va continua sa existe impotriva vointei cabalistilor, pentru ca este Gradina Maicii Domnului Iisus Cristos si Sfanta Maria nu-si va lasa gradina batjocorita de Negustorul de copii Joianis sau de poponarul Barnay ori de limbricul Ciocolos.
   Curajul este de la Dumnezeu si frica de la diavol.
   Daca ai credinta in Dumnezeu nu are cum sa-ti fie frica.
   Prima grija a diavolului a fost sa-l convinga pe OM ca el, diavolul, nu exista.

 2. Mineriada, vaccinarea
  Sa stinga toata suflarea
  Românului obidit
  Umilit, zdrobit, strivit

  Pai suntem civilizati
  Si ne lasam vaccinati
  Fost’am ieri crunt mineriti
  Astazi suntem sfredeliti

  PCR ul monolit
  A creat un nou partid
  Mai criminal, mai bandit
  Plin de asasini ce vor
  Sa’ntepe bravul popor
  Cu al lor vaccin-topor
  Prin izolete, alerte
  Prin urgente si demente
  Legi ce ne intemniteaza
  De nu mai iesim din casa
  Au inchis Biserica
  S’amuteasca predica
  Sa’L mascheze pe Iisus
  Care vede tot de sus
  Si rasplata fiecare
  Va primi, de’i mic sau mare
  Un presedinte plavan
  Sau un jandarm grosolan
  Un premier aiurit
  De Big Farma aurit
  Cu guwernu’i de netoti
  Sa ne rada cam pe toti
  Ne vad ca viermi si nerozi
  C’am ales niste irozi
  Satanizati si despoti

 3. primul sinistru Citu a anuntat ca a facut o intelegere cu preotii din toate cultele sa mearga la casele oamenilor si sa ii convinga sa se vaccineze si ei sa dea exemplu spunand oamenilor ca s-au vaccinat ca sa capete incredere! Asta e foarte grav!
  Cer BOR sa raspunda public ce fel de intelegere are cu guvernul pentru vaccinarea crestinilor.

  • Stai, bre, linistit, ca n-are BOR nici o intelegere cu prim-sinistrul, o lasa in coada de peste sa inteleaga fiecare ce vrea – si citu a inghitit-o. Pai in gura mincinosului aluia te uiti mata?

  • Poate s-a inteles cu masonul satanist Daniel Trafalet Ciubotea si alti cativa tradatori ai ortodoxiei.
   Dar majoritatea preotilor stiu ca a-i indemna pe oameni sa se vaccineze echivaleaza cu indemnul la SINUCIDERE, care este un mare pacat.

 4. Curtea de Apel Cluj a anulat prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, potrivit sentinței 180/17.06.2021 din dosarul 310/33/2021, în care avocatul Adrian Samuilă Rusu a dat în judecată Guvernul României. Decizia C.A. Cluj poate fi contestată doar prin recurs la Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ). Până atunci, o dată cu starea de alertă se anulează toate măsurile adiționale, inclusiv purtarea măștilor, distanțarea, termometrizarea ș.a.

  „Admite în parte cererea formulată de reclamantul R.A.S. în contradictoriu cu pârâtul G. R. și pe cale de consecință, anulează Hotărârea de Guvern nr. 432/08.04.2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 13.04.2021.
  ADVERTISING
  Respinge ca neîntemeiat capătul de cerere având ca obiect obligarea pârâtului de a nu mai adopta Hotărâri de Guvern cu același conținut.
  Respinge ca neîntemeiată cererea de intervenție voluntară în interesul pârâtului formulată de intervenientul accesoriu M.A.I. Respinge ca devenită inadmisibilă cererea de sesizare a Curții Constituționale cu excepția de neconstituționalitate a prevederilor Legii nr. 55/2020.
  http://portal.just.ro/33/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=3300000000070621&id_inst=33

  Un raport „urgent” solicită încetarea completă a vaccinării Covid

  “Agenția Medicamentelor deține dovezile că „vaccinurile COVID-19 nu sunt sigure pentru utilizarea la om.
  Conform studiului recent al lui Seneff și Nigh, printre potențialele patologii acute și pe termen lung se nu-mără: Amorsarea patogenă, boala inflamatorie multisistemică și autoimunitatea ; Reacții alergice și ana-filaxie ; Îmbunătățirea dependentă de anticorpi ; Activarea infecțiilor virale latente ; Neurodegenerarea și bolile prionice ;Apariția unor noi variante ale SARSCoV2 ; Integrarea genei proteinei spike în ADN-ul uman.
  https://www.activenews.ro/stiri/Marea-Britanie-Un-raport-%E2%80%9Eurgent-solicita-incetarea-completa-a-vaccinarii-Covid-a-oamenilor-167437

  ADVERTISEMENT
  „Este evident acum că aceste produse, în fluxul sanguin, sunt toxice pentru oameni.
  Este necesară oprirea imediată a programului de vaccinare, până când se va efectua o analiză completă și independentă privind siguranța, pentru a se investiga întreaga amploare a riscurilor, care, conform datelor din Sistemul Yellow Card al Regatului Unit, includ tromboembolism, boli inflamatorii multisistemice, imunodepresie, autoimunitate și anafilaxie, precum și îmbunătățirea dependentă de anticorpi (ADE).”

  ” Acest lucru a fost confirmat de un denunțător de la Pfizer care a contactat MI5 și a descris modul detaliat în care vaccinul lor este conceput pentru a ucide oameni.

  Conform MI6:

  Un studiu clinic revizuit de colegi din interiorul Pfizer ridică îngrijorări serioase cu privire la distribuția pe tot corpul și acumularea în mai multe organe și creier a proteinelor vârf create de inoculările ARNm. Inocularea se îndreaptă către mușchiul deltoid [braț] pentru a fi apoi expulzat de sistemul limfatic local.
  Sistemul limfatic răspândește apoi reziduul (așa-numita proteină spike) la plămâni, ficat, inimă și creier. Este foarte toxic și se așteaptă să cauzeze o cauzalitate pe scară largă și moartea. Lucrarea este extinsă, foarte detaliată și tehnică. Ar fi nevoie de un ochi expert, care ar putea contesta tot ceea ce știm până acum. ”

  Aici dintr-o carte din 1981 a lui Bilderberger, Jacques Attalli este un exemplu al mentalității lor:

  „Viitorul va fi despre găsirea unei modalități de reducere a populației … Desigur, nu vom putea executa oameni sau construi tabere. Îi scăpăm făcându-i să creadă că este pentru binele lor … Vom găsi sau provoca ceva, o pandemie care vizează anumite persoane, o adevărată criză economică sau nu, un virus care afectează bătrânii sau varstnicii, nu contează , cei slabi și înfricoșați vor ceda în fața ei. Prostul va crede în el și va cere să fie tratat. Vom fi avut grijă de faptul că am aplicat tratamentul, un tratament care va fi soluția. Prin urmare, alegerea idioților se va face de la sine: vor merge singuri la abator. ” https://benjaminfulford.net/ Protest major in Londra https://www.youtube.com/watch?v=7xmMDhFNHZo

 5. « În timp ce victoria se apropie de pălăriile albe, planifică conferința de tip Yalta

  Victoria în bătălia pentru planeta Pământ este acum la îndemâna pălăriilor albe. Din acest motiv, o conferință de tip Yalta este planificată pentru această toamnă pentru a determina exact cum să gestionăm tranziția către o nouă eră, potrivit mai multor surse implicate. Participanții la conferință vor include reprezentanți ai familiei Dragon, din Hongmen, din Commonwealth-ul britanic, din Rusia și din francmasonii P3 care controlează Vaticanul. Potrivit surselor, Mossad și Pentagonul sunt, de asemenea, binevenite să trimită reprezentanți dacă doresc.
  ……..
  Un ultimatum a fost dat prin intermediul Consiliului de Securitate al ONU către OMS, Rockefeller și Rothschild pentru a opri campania de vaccinare împotriva depopulării sau sediul lor din Geneva va fi vaporizat într-o clipită. Lumea s-a trezit la planul lor de genocid satanic.

  O altă țintă este Pirbright Institute din Woking, Anglia, condusă de Alex Younger și Richard Moore. În plus, locațiile de filmare Biden Residency din Palo Alto California, Atlanta Georgia, New York City și sediul central al companiei Amazon vor fi distruse dacă acest teatru politic satanic nu va fi anulat.

  De asemenea, pe lângă mandatul de deces emis împotriva lui David Rockefeller Jr., a fost emis un altul pentru … »
  https://benjaminfulford.net/

 6. Deschideti acest link si la minutul 24 si 48 de scunde incepe scena cand James Bond este « vaccinat » cu NanoCIPul pentru a fi monitorizat oriunde pe glob : https://vezionline.net/spectre-2015.html
  Specialistii rusi au facut autopsie cadavrelor celor morti de « Covid » si au gasit sange inchegat in vene.
  Concluzia lor a fost ca NU EXISTA NICIUN VIRUS !!!
  Radiatiile cuptorului cu microunde, interzis in Rusia din ’72 pentru ca emite si radiatii X, au o frecventa de 2,4 GHz.
  Tehnologia 5G are o plaja de frecvente cuprinsa intre 70 Ghz si 300 GHz, de 125 de ori mai mare.
  Pasarile moarte gasite pe strazile din Atena fiind mici au fiert la propriu sub influenta acestor radiatii.
  Sub influenta microundelor 5G care sunt asemeni microundelor din cuptoarele cu microunde, sangele se incheaga in vene si nu mai transposrta oxigen in organism si la creier, si oamenii mor.
  Radiatiile 5G emise de antenele 5G si de satelitii de joasa inaltime lansati de Elon Musk, actioneaza ca un fascicol directional ( laser) dar in interiorul locuintei se reflecta din pereti, tavan si pardoseala si inunda intreaga camera asa cum se intampla intr-un cuptor cu microunde : https://www.youtube.com/watch?v=xDM_Gkpplck
  Din acest motiv ne-au obligat sa stam in casa cat mai mult, ca sa fim iradiati si « fierti » ca puiul in cuptorul cu microunde.

  ADVERTISEMENT
  „Este evident acum că aceste produse, în fluxul sanguin, sunt toxice pentru oameni.
  Este necesară oprirea imediată a programului de vaccinare, până când se va efectua o analiză completă și independentă privind siguranța, pentru a se investiga întreaga amploare a riscurilor, care, conform datelor din Sistemul Yellow Card al Regatului Unit, includ tromboembolism, boli inflamatorii multisistemice, imunodepresie, autoimunitate și anafilaxie, precum și îmbunătățirea dependentă de anticorpi (ADE).”
  https://www.activenews.ro/stiri/Marea-Britanie-Un-raport-%E2%80%9Eurgent-solicita-incetarea-completa-a-vaccinarii-Covid-a-oamenilor-167437

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *