Home / Problema Țigănească / Preot şi Poliţist – Bătuţi Măr şi Înjuraţi în Cimitir de Niște Țigani Boschetari

Preot şi Poliţist – Bătuţi Măr şi Înjuraţi în Cimitir de Niște Țigani Boschetari

MNR
Incorect Politic
Decembrie 10, 2018

Naționaliști:

Un preot şi un poliţist din Moreni, judeţul Dâmboviţa, au fost bătuţi şi înjuraţi de doi bărbaţi de etnie tiganeasca chiar în cimitirul din oraş.

Totul s-a întâmplat, astăzi, în cimitirul din Moreni, acolo unde preotul a fost încolţit de doi tigani, tată şi fiu, care aveau de reglat câteva lucruri cu părintele.

Preot şi Poliţist – Bătuţi Măr şi Înjuraţi în Cimitir de Niște Țigani Boschetari

După ce situaţia a degenerat, iar ce doi bărbaţi au început să îl înjure şi să îl agreseze, preotul a sunat la numărul unic de urgenţă 112.

La faţa locului a ajuns un echipaj al Poliţiei Municipiului Moreni format din doi agenţi.

În timp ce încercau să îl imobilizeze pe bărbatul în vârstă de 60 de ani care îl agresa pe preot, fiul acestuia, în vârstă de 32 de ani, l-a agresat pe unul dintre poliţişti.

„Agentul de poliţie a executat un foc de avertisment, în plan vertical, cu armamentul din dotare, fără a cauza victime sau pagube materiale. Aceştia au avut un comportament agresiv, au refuzat să se legitimeze şi să fie conduşi la sediul Poliţiei”, se arată într-o informare a Poliţiei.

Cei doi suspecţi au fost imobilizaţi şi conduşi la Poliţie pentru audieri. Pe numele lor a fost deschis un dosar penal pentru ultraj.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *