Home / Educativ / Poporul Primordial Get și Gheorghe Funar

Poporul Primordial Get și Gheorghe Funar

Incorect Politic
Septembrie 27, 2023

Poporul Primordial Get și Gheorghe Funar

Poporul Primordial Get și Gheorghe Funar

Via GazetadeCluj:

Fostul primar al Clujului, Gheorghe Funar, susține că numele de România înseamnă țara iobagilor, a slugilor, acesta fiind dat de Principatelor Unite ale Valahiei și Moldovei, de către Oculta Mondială, cu sprijinul Parlamentului de la București, în ziua de 24 ianuarie 1862.

Gheorghe Funar, fiind cel mai mare fan al poporului ales, mai exact „poporul primordial get”, a cerut ca numele țării noastre să se schimbe cât mai urgent, dând exemplu India, care au anunțat că vor să schimbe denumirea țării în Bharat, numele avut în Antichitate.

„La începutul lunii septembrie a.c., cel mai numeros popor din lume a hotărât, prin conducătorii săi autohtoni, să schimbe denumirea țării din India în Bharat, numele avut în Antichitate. Numele de India a fost dat țării de către coloniștii englezi.

A venit vremea ca să fie înlăturate toate urmele de stăpânire străină și să fie rescrisă Adevărata istorie a acestei țări unde „Vedele” au fost duse de Poporul Primordial Get, cu cel puțin 2.000 de ani î.Hr. Istoria strămoșilor noștri Geți a fost și este falsificată de cei din autointitulatul „popor ales” care ascunde Adevărul despre Țara Primordială Geția, Poporul Primordial Get, Limba Primordială Getă (din care se trag: limba latină, greaca, franceză, germană, engleză ș.a.), Alfabetul Primordial Get, Scrierea Primordială Getă, Cifrele Primordiale Gete, Religia Primordială Monoteistă Getă, Civilizația Primordială Getă, Cultură Primordială Getă, Imperiul Primordial Get, Capitala Primordială Sarmisegetusa (cu suprafața de 400 ha), cu orașul său subteran (care există în județul Hunedoara lângă orașul Hațeg), Centrul Spiritual Primordial din Munții Orăștiei (cu identitatea falsificată de Sarmisegetusa Regia), „roirile” Poporului Get (din anii 4000 î.Hr. și 2000 î.Hr.) pe toate continentele”, a precizat Funar.

Numele de Dacia dat țării noastre de către asasinii istorici și mincinoșii științifici oficiali este o identitate falsă pentru Geția, Țara Primordială cu o vechime de cel puțin 10.000 de ani!

Mai mult, fostul edil a mai precizat că furtul identității Poporului Primordial Get și a Geției este cea mai mare crimă din Istoria Omenirii.

„În loc de provincia Dacia Romană (106-258 d.Hr.), care a reprezentat circa 15% din teritoriul Geției, s-a scris și se vorbește de Dacia.

Adevărul este că nu a existat în Istoria Geției Edenice o țară cu numele Dacia, nici poporul dac, nici dacii, nici limba dacă, nici alfabetul dac și nici scrierea dacă! Toate acestea sunt falsuri patronate de Academia Română, înființată la porunca Alianței Israelite Universale și susținute de monarhia evreiască. Numele de România, care înseamna țara iobagilor, a slugilor, a fost dat Principatelor Unite ale Valahiei și Moldovei, de către Oculta Mondială, cu sprijinul Parlamentului de la București, în ziua de 24 ianuarie 1862.

Locuitorii din Grădina Maicii Domnului nu mai trebuie să accepte numele de iobagi sau de slugi, în Adevărata Țară Sfântă! După exemplul Indiei, a venit timpul ca și în țara noastră să se afle Adevărul Istoric și în anul electoral 2024 să fie dezbătută și hotărâtă schimbarea denumirii țării noastre din țara iobagilor, România, în Geția, Țara Primordială, Adevărata Țară Sfântă așezată de Dumnezeu în Grădina Maicii Domnului!

Partidul România Noastră face apel la toate partidele politice și la toți candidații la alegerile din anul 2024 să acționeze pentru schimbarea denumirii țării din România (țara iobagilor sau a slugilor) în Geția (Țara stăpânilor și a celor înțelepți), precum și pentru înlăturarea jugului colonial al Uniunii Europene și al S.U.A”, a conchis Gheorghe Funar.

Hyperborea

7 comments

 1. Nu poți Re-construi dacă nu dărâmi mai înainte tot ce ai Construit . Despre asta e vorba cu această Nouă Ordine Mondială. Teamă mi-e că există foarte multă minciună printre câteva semințe de adevăr, așa încât să ne săpăm noi înșine groapa pentru a ne îngropa apoi în ea. O spun știind cu cine am de-a face, știind că există mai multe drumuri care duc toate exact în același loc, pe unul scrie ” Cu ONU înainte ”, pe altul ” Cu BRICS înainte ”, etc.
  Pentru a nu ne înșela de data aceasta în mod fatal, e bine să ne concentrăm asupra originii inițiale a datelor istorice ( în cazul domnului Funar ) , sau a originii și componenței umane a organizațiilor multinaționale cum sunt cele două exemple. Eu una știu că de ONU trebuie să fug ca de dracu’ căci sunt adoratori ai acestuia chiar în sediul lor de la New York, în sala lor de Meditație, unde se află cubul lui Saturn, precum și cu Lucis Trust fost Lucifer Trust, fond mutual aparținând unei societăți teosofice reprezentate de personaje de-alde Alice Bailey , ce promova mișcarea New Age și venirea Antihristului și de care ONU este strâns legat prin organizația World Future Council, unde România este deja reprezentată de Anda Filip și poate și de alții.
  Iar BRICS, în aceeași măsură, știind că toți ”președinții ”de țări din acest moment sunt francmasoni sau chiar supramasoni , știind că francmasoneria este calul troian al iudeilor talmudiști ce vor Noua Ordine în care să nu existe decât o singură țară, Eretz israel, și înjugarea definitivă a tuturor goymilor la carul lor de învingători, și știind că niciodată un mason nu o să mă ducă undeva unde să îmi fie bine, ci doar la moarte sigură .
  Din toate aceste motive, declarațiile domnului Funar trebuiesc foarte bine decantate și observate la lupă. Poate fi foarte ușor vorba despre o manipulare extrem de abilă, căreia îi este doar purtătorul de cuvânt și nicidecum inițiatorul .

 2. Eu cred că, parțial cel puțin, onor dom Ghiță are dreptate. Vorba lui Neulander cel tânăr, denumirea aceasta de România ,,sună ca dracu”. Mai pe înțeles, cum ar fi dacă, în loc să ne fi botezat ,,romani” de la Roma, cineva ne-ar fi botezat ,,parizieni” de la Paris? Ar trebui degrabă făcut ceva în acest sens, dar nu ce spune dom Ghiță cu Geția lui, pentru că aceasta era mult prea mare și ne punem vecinii în cap tocmai acum când suntem vai mama noastră.
  Despre faptul că au ajuns să ne maimuțărescă țiganii, care au fost învățați de frați să-și spună ,,romi”, ce să mai spun!?
  Mie unul mi-ar plăcea să ne spunem ,,valahi” iar țara să se numească Valahia dar acest lucru nu le va conveni cu siguranță moldovenilor. Se poate negocia însă o formulă de compromis. Poate și Dacia, chit că nu-i place domnului Ghiță. Despre care trebuie să spun două vorbe înainte să închei. Păcatul dumnealui, ca și al răposatului Vadim, este că prea sare calul. Și când mă gândesc că i s-a îngăduit să fie primar în fieful alogenilor care stăpânesc și conduc colonia, iar ar trebui să ne pună pe gânduri. Nu pot uita nici celebrul interviu dat jurnalului Adivor, în care dl Ghiță spunea dezimvolt o sumă de adevăruri pe care nimeni nu le spune în spațiul public, după care începea să îndruge niște enormități care, prin asociere, descalificau adevărurile spuse anterior. Tehnică de manipulare numită ,,otrăvirea fântânii”.

 3. deci nu a existat in izvoarele istorice nici Dacia (triburile dace) nici Romania (care provine din Rim/Roma- capitala imperiului roman). dar Constantinopolitanii (locuitorii imperiului Roman de Rasarit )pana in 1456 se numeau Romei pana cand au fost cuceriti de turci..recunosc, ma depaseste situatiunea..

 4. ps
  in ce limba se traduce Romania ca “tara iobagilor si slugilor”?? personal, imi place si Romania si numele de Getia. sau Dacia..

 5. Ce dovadă mai bună că România este un stat artificial (creat de anglo-francezi și francmasoni) decât că nu are o identitate. Anglia și Franța și-au pierdut și ele imperiile, nu doar Ungaria, ca să vezi că e o dreptate pe lumea asta. Dacă ar pretinde rușii că românii nu sunt români ci de fapt sunt iobagi (care au furat moșiile ) lumea poate nu ar crede. Dar dacă o spun românii? Nu oricare, cei mai mari patrioți.

 6. Mă uit la imaginea atașată articolului și mă întreb ce ținut mitic o fi ăla: un golf, cu multe piramide și temple precolumbiene și preoții aferenți, cu Burj-al Khalifa pe fundal, cu un Gandalf nordic cu toiagul de luptă ridicat…
  Altfel, votez cu Ghiță Funar în ce privește schimbarea numelui Țării și Boborului Gaet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *