Home / Chestiunea Jidănească / POLIȚIE POLITICĂ – Istoricul revizionist Vincent Reynard a fost arestat în Scoția!

POLIȚIE POLITICĂ – Istoricul revizionist Vincent Reynard a fost arestat în Scoția!

Caroline Gunderode & Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Noiembrie 16, 2022

POLIȚIE POLITICĂ - Istoricul revizionist Vincent Reynard a fost arestat în Scoția!

POLIȚIE POLITICĂ – Istoricul revizionist Vincent Reynard a fost arestat în Scoția!

 

“Dispărut în mijlocul naturii”, acest catolic tradiționalist este un om de o deosebită blândețe, care nu a scris niciodată un discurs plin de ură. Isteria polițistilor care l-au urmărit cu mijloace și  foarte secrete și sofisticate “franceze”, este cu totul ieșită din comun, căci se refugiase într-o localitate de pescari din Scoția, foarte greu de detectat, unde trăia extrem de izolat și de frugal.

A reușit să scrie o sitorie a secolului XX pe care tocmai urma să o recitească înainte să fie arestat ca să o trimită la tipar.

Ce a reușit să termine însă a fost o carte foarte documentată asupra tragediei din Oradur-Sur-Glane. Pe lângă alte studii și articole. Nu dormea decât 4 ore pe noapte ca să-și desăvârșească opera, căci știa că urma să fie arestat.

El a demonstrat documentat că tratatul-capital de la Wannsee nu cuprinde niciun ordin de exterminat jidanii, ci vorbește doar despre rezolvarea problemei jidovești (implicită fiind referința asupra deportării în Madagascar și nu altceva).

Asta printre foarte multe alte demonstrații extraordinar de bine documentate și pe textele germane, printre altele.

*

DESPRE Vincent Reynouard capturat și închis în Scoția PLUS ALȚI CÂȚIVA MARI REVIZIONIȘTI CARE SE LUPTĂ CU TRIBUNALELE ȘI CONDAMNĂRILE LA ÎNCHISOARE, ÎN LUMEA ÎNTREAGĂ

EDITORIALUL TRADUS INTEGRAL

VARIANTA PE HÂRTIE
RIVAROL NR. 3541 DIN 16.11.2022 (HÂRTIE)
Editorial

Vincent Reynouard capturat și închis în Scoția!

De data aceasta, nu a putut scăpa de ei. În timp ce, pe 25 octombrie 2021, a reușit să se strecoare printre degetele poliției britanice care au venit să-l aresteze în fundul modestei sale locuințe din Greater London, plecând cu viteză maximă din spatele clădirii, alergând în grabă ca Forrest Gump și înșelând astfel vigilența celor doi inspectori, din păcate nu a fost la fel în această joi, 10 noiembrie, când a fost prins la ora cinci dimineața, în micuța cameră de oaspeți pe care o închiriase sub o identitate falsă, timp de unsprezece luni, plătind în numerar, în vecinătatea Anstruther, un mic port de pescuit fermecător situat pe coasta de est a Scoției, la o oră și jumătate nord de Edinburgh, la câțiva kilometri de foarte frumosul oraș Saint Andrews.

După ce a rătăcit câteva săptămâni, și-a schimbat ascunzătoarea, dormit în locuri murdare și sordide, uneori amenințate de fauna interlopă, Vincent Reynouard, lipsit de aproape toate cărțile și documentele sale, precum și de efectele sale personale, reușise în sfârșit să găsească această cameră de oaspeți la mijlocul lui decembrie 2021 citind un anunț.

Acest muncitor neobosit își petrecea zilele și majoritatea nopților (doarme în medie patru ore pe zi!), după ce în fiecare dimineață a mers cu bicicleta foarte devreme până la Marea Nordului, la aproape zece kilometri de locul unde își găsise temporar refugiu, până scrierea la unei cărți actualizate și puternic completate despre drama de la Oradour-sur-Glane la 10 iunie 1944.

În mod ironic, când a fost arestat pe 25 octombrie 2021, punea ultima tușă unei broșuri despre acest caz. De data aceasta, tocmai terminase și trimisese la tipărire o carte de aproape cinci sute de pagini despre Oradour, o lucrare în care, spunea el, vor fi nu doar aprofundări, ci dezvăluiri explozive. Această carte ar trebui, în principiu, să fie disponibilă în câteva săptămâni, cu excepția cazului în care există o nouă întorsătură. Vincent știa că, mai devreme sau mai târziu, va fi capturat, motiv pentru care hotărâse să muncească de două ori mai mult. El s-a angajat, în paralel cu cartea despre Oradour, să scrie o lucrare care să relateze întreaga istorie a secolului al XX-lea, în special geneza, cursul și consecințele celor două conflicte mondiale, și aprofundarea a peste treizeci de ani de cercetare și muncă revizionistă. Era aproape la încheiere și corectarea meticuloasă când a fost oprit brusc în loc de această captură de poliție.

Era foarte interesat și de evenimentele actuale și ne trimisese astfel, cu doar câteva zeci de ore înainte de arestare, două articole pentru RIVAROL, unul pe dosarul Lola, celălalt, mai scurt, în formă drept la scrisori, pe Grégoire. de Fournas, pe care am publicat-o integral în numărul nostru precedent. În cele din urmă, el a participat în fiecare săptămână timp de câteva luni la programul de radio Democrație participativă a lui Boris Le Lay.

Vincent Reynouard a mai făcut o lucrare importantă, a realizat o serie de filme care tratează chestiunea holocaustului, filme interzise pe YouTube, care se găsesc pe BitChute urmând acest link. Vincent Reynouard a fost condamnat între 1991-2015 de 4 ori pentru contestarea holocaustului, dat afară din învățământ, părăsit de soția cu care avea 8 copii.

ARESTAREA lui Vincent Reynouard în Scoția adâncă are scopul de a lovi spiritele. LICRA, care a salutat în mod deschis arestarea, la fel ca multe site-uri și bloguri comunitare, a scris pe Twitter pe 13 noiembrie: „Infractorul Reynouard a fost arestat în Scoția. Un mesaj adresat tuturor celor care cred că un zbor în străinătate îi protejează de urmărirea penală în Franța sau de închisoare. Este nevoie de timp, dar în cele din urmă ei răspund pentru acțiunile lor. „Nu am putea fi mai clari. Lobby-ul nu practică nici iertarea, nici uitarea și merge până acolo încât să pună în judecată centenarii în scaune cu rotile, precum germanul Josef Schütz condamnat pe 28 iunie la cinci ani de închisoare – la 101 ani!

Cu toate acestea, militantul revizionist de cincizeci de ani (are 53 de ani) nu comisese nicio imprudență notorie. Computerul său era echipat cu un VPN (o rețea privată virtuală) care, în principiu, nu face posibilă localizarea utilizatorului, iar pentru rarele sale comunicații telefonice și electronice (la trei sau patru prieteni sau membri ai familiei cel mult), el a folosit exclusiv rețeaua Signal, despre care se spune că este foarte protectoare. Trebuie să credem că aceste protecții nu sunt la fel de sigure precum ceea ce se spune sau ceea ce se crede adesea în cercurile noastre. Și mai presus de toate, înseamnă că poliția nu a făcut lucrurile pe jumătate pentru a depista, identifica și capta „delincventul” de gândire.

Polițiștii care l-au arestat pe Vincent la ora lăptarului, joi, 10 noiembrie, i-au spus că au luat „mijloace mari” pentru a-l găsi. Îi credem cu ușurință. Informațiile „franceze” (oare cine și ce este?) ar fi făcut posibilă localizarea lui Vincent în Scoția în această toamnă. Adică destul de recent. Vincent Reynouard a fost vânat ca și cum ar fi fost un terorist care detonează bombe. Dar, în realitate, Sistemul poate să se teamă mai mult de bombele istorice și politice pe care scrierile și videoclipurile sale le constituie adesea pentru că, să nu uităm, Holocaustul (și tot ceea ce îl înconjoară) este cheia de boltă a Sistemului mondial. 

Mai mult decât atât, dacă nu ar fi fost cazul, credeti că am fi dislocat atât de multe mijloace scumpe, am fi făcut presiuni asupra justiției și poliției britanice? Cel mai probabil am trecut la distante lungi, supraveghere atentă, spionaj constant, urmărire neîncetată? Pentru că Vincent nu a fost și de fapt nu este o amenințare pentru nimeni. Izolat, aproape lipsit de toate, fără bănuți, aproape fără haine, fără cont bancar, fără salariu, fără loc de muncă, fără viitor, fără speranță de pensionare, fără asigurări sociale, era într-o situație foarte precară, trăind doar pe donații (din moment ce nu mai putea, pentru siguranță, să dea lecții private de la zborul său din 25 octombrie 2021), obiectiv nu reprezenta niciun pericol. De asemenea, are un număr relativ limitat de adepți și susținători pe rețelele de socializare. Și sunt și mai puțini simpatizanți revizioniști în Marea Britanie decât în ​​Franța.

VINCENT REYNOUARD este în prezent închis în închisoarea Edinburgh din Scoția.

Ne anunță că este bine, că are moralul bun, că condițiile lui de detenție sunt foarte corecte și că se înțelege bine cu actualul său coleg de celulă, chiar dacă din păcate o lasă aprinsă toată ziua , televiziunea și butoanele la reality TV și spectacole. Dar televiziunea permanentă cu sunetul său zgomotos nu este nici mai mult, nici mai puțin decât o formă de tortură. Vincent și-a refuzat extrădarea și are în prezent ajutorul unui avocat desemnat de tribunalul scoțian.

Următoarea audiere pentru a decide extrădarea sa va avea loc, în principiu, joi, 24 noiembrie. Procurorul a refuzat o cerere inițială de eliberare având în vedere riscul ca militantul revizionist să fugă. Dacă s-ar aplica legea britanică, Vincent ar trebui să fie eliberat și în niciun caz extrădat în Franța. Într-adevăr, nu există nicio ofensă de „negaționism” în Regatul Unit. Nu există un echivalent al legii Gayssot.

Generalul Jean-Philippe Reiland, în fruntea Oficiului Central pentru Lupta împotriva Crimelor Împotriva Umanității (OCLCH), care și-a pilotat vânătoarea și care salută în mod deschis arestarea sa – la momentul în care generalii și-au câștigat stelele pe câmpul de luptă, azi ei le culeg datorită lui Oradour-sur-Glane, le obțin urmărind fără milă pe naționaliști și pe revizioniști, făcându-se capos lamentabili ai poliției gândirii, alteori, alte moravuri! —, el însuși recunoaște „dificultăți legale” pentru încarcerarea sa și pentru extrădarea sa, întrucât infracţiunea pentru care Vincent Reynouard a fost condamnat în Franţa nu există în Marea Britanie. Dar in fine ! Nu sunt aproape! După cum a spus regretatul profesor Faurisson, „în problemele de revizionism istoric, nu există nici credință, nici lege, nici drept”.

Să ne amintim și de afacerea Papon din 1999: nonagenarul crezuse că poate găsi refugiu în Elveția. Sfidând orice procedură și deși durează luni sau chiar ani pentru a obține extrădarea teroriștilor periculoși sau a infractorilor sexuali, Maurice Papon a fost returnat în aceeași zi cu avionul în Franța. Președintele de atunci al Confederației Elvețiene a susținut apoi o conferință de presă în care a spus foarte revelator: „Confederația Elvețiană nu dorește NICI NU POATE să păstreze pe teritoriul său un bărbat condamnat pentru crime împotriva umanității”. În același mod, am putea adăuga, Confederația Elvețiană nu dorește și nu poate să protejeze seifurile băncilor sale atunci când marile organizații evreiești îi cer socoteală, în numerar tare! Nici măcar nu trebuie să-i jefuiești, doar întreabă și ajută-te!

Activistul revizionist a fost arestat în temeiul unui mandat de arestare, din 25 iunie 2021, emis de Franța, în urma condamnării sale de către Curtea de Apel Caen la 17 iunie 2015 la un an de închisoare închisoare cu executare (hotărâre confirmată la 21 iunie 2016 de Curtea de Casație) pentru un videoclip din 2014, acum șters și deci de negăsit, cu ocazia împlinirii a 70 de ani de la debarcarea Zilei D pe plajele din Normandia.

În acest video au fost stigmatizate propaganda școlară, spălarea creierului copiilor și adolescenților, dar nu a fost pronunțat niciun discurs instigator la ură, contrar celor spuse. Mai mult, toți cei care-l cunosc bine pe Vincent Reynouard știu că este o  blândețe de om , că este extrem de amabil, că este incapabil de ură, răzbunare și răutate față de nimeni, chiar dacă este față de adversarii săi cei mai înverșunați, cei mai nedrepți și cei mai vehementi și chiar dacă putem contesta pe bună dreptate unele dintre pozițiile și declarațiile sale, și în special evoluția sa religioasă și filosofică din ultimii zece ani, rămâne faptul că el a realizat o muncă deosebită, monumentală în domeniul revizionismului, că nu a cerut niciodata ura sau violența (și-a făcut întotdeauna poziții pacifiste) și că persecuția pe care a suferit-o de câteva decenii și care continuă să se agraveze, până la a deveni complet delirantă, trebuie denunţat public. Putem regreta și noi, dar și acolo este un semn al vremii, că nicio personalitate majoră nu a denunțat până acum soarta nedreaptă și crudă care i s-a făcut. Nici printre intelectuali, nici printre politicieni, nici printre clerici, nici printre scriitori. Așa măsurăm și declinul curajului pe care marele Soljenițîn l-a denunțat deja cu atâta măiestrie în discursul său de la Harvard în 1975!

De când a plecat în exil în Marea Britanie pe 16 iunie 2015, ceea ce i-a permis totuși să câștige șapte ani de libertate, cel puțin relativă – pentru că nu suntem cu adevărat liberi atunci când suntem vânați constant și de teama de a fi arestați oricând și oriunde, oricând, oricum? -, Vincent Reynouard fusese condamnat în total (considerând hotărârea Curții de Apel din Caen) la 27 de luni de închisoare. Dacă ar fi extrădat, în mod normal ar trebui să se poată opune acestor hotărâri pentru că era absent, în străinătate. Dar nimic nu spune că ar fi mai puțin aspru condamnat în cazul unor noi procese. Generalul Reiland se bazează pe condamnarea sa de către Curtea de Apel Caen la un an de închisoare la 17 iunie 2015 pentru a cere Scoției extrădarea lui Vincent, deoarece, potrivit acestuia, Vincent Reynouard, despre care vă vom da știri regulate, în măsura în care avem, și despre care vă vom comunica adresa poștală la care îi puteți scrie, când este fixată definitiv, și despre care vom enumera în fiecare săptămână, printr-un vizual, săptămânile de detenție, pentru a denunța această nedreptate insuportabilă, așa cum făcusem deja pentru el, în timpul încarcerării anterioare la Bruxelles, apoi la Valenciennes, din 9 iulie 2010 până la 5 aprilie 2011, apoi pentru eseistul Hervé Ryssen , închis timp de șapte luni în închisoarea Fleury-Mérogis, din 18 septembrie 2020 până în 17 aprilie 2021, nu este însă singurul care suferă în prezent mânia represiunii, chiar dacă în prezent este cel mai persecutat.

PRIETENUL NOSTRU René-Louis Berclaz, curajos director al Courrier du continent și redactor al bine documentatului Bocage Info, dând cu regularitate știri exhaustive despre revizionism și revizioniști din întreaga lume, a fost percheziționat la casa lui elvețiană pe 14 octombrie, iar poliția i-a confiscat computerul sigilat. Drept urmare, prietenul nostru nu mai poate scrie depeșele foarte interesante și foarte valoroase de la Bocage Info, atâta timp cât computerul nu îi este returnat (dacă îi este returnat într-o zi!) deoarece adresele electronice a vreo 500 de corespondenți Bocage se aflau înăuntru.

Poliția elvețiană a acționat în urma unei plângeri a CICAD, Coordonarea Intercomunitară Împotriva Antisemitismului și Defăimării, denunţând mai multe articole din Courrier du Continent. CICAD a folosit un truc destul de nedemn, unul dintre membrii săi, numindu-se Didier Deharme, abonându-se în martie anul trecut la buletinul informativ al prietenului nostru, folosind o adresă poștală discretă și foarte puțin cunoscută, dar una care există, de la CICAD, pentru ca revista să i se trimită lunar și plin de laude într-un email datat 9 martie 2022 adresat lui Berclaz: „Vă mulțumesc anticipat și doresc, în același timp, să îmi exprim recunoștința pentru munca esențială pe care o desfășurați.

În realitate, a fost un mijloc de citire a buletinului pentru a depista toate textele, toate pasajele care puteau fi urmărite în fața instanțelor elvețiene din cauza naturii lor pretins odioase.

În așteptarea procesului său, René-Louis Berclaz, lipsit de principalul său instrument de lucru, aflat acum în administrare judecătorească, a fost nevoit să reducă Courrier du Continent la patru pagini, al cărui motto relevant trebuie amintit: „Când adevărul nu este liber, libertatea este neadevarata”.

Pentru cei care doresc pe bună dreptate să-l ajute pe curajosul Berclaz, vă oferim coordonatele buletinului său informativ: Les Editions de Cassandra, PO Box 46, CH-3960 Sierre. Elveția. Adresa lui de e-mail pentru a ajunge la el este: editionsde [email protected]

DACĂ ADĂUGĂM LA acest tablou deja sumbru că revizioniștii sunt persecutați și în Italia, precum avocatul Edoardo Longo, încarcerat în urma unui mandat de arestare din partea Procuraturii Trieste din 19 iulie 2022 și pentru o perioadă de patru ani și 12 zile , nu mai puțin (!), și chiar și în Statele Unite, ca Germar Rudolf, în prezent amenințat cu extrădarea în Germania unde riscă până la cincisprezece ani de închisoare, fără a uita de Pierre Krebs, al cărui calculator a fost confiscat zilele trecute, la casa lui din Germania, de polițiști isterici care l-au brutalizat, bătut și rănit, spunem că lumea lor este cu siguranță o închisoare vastă și un coșmar în mărime naturală.

Pentru a rezista cu curaj durabil acestui rol va fi nevoie de mai mult ca niciodată, așa cum spunea Robert Faurisson, care știa despre ce vorbește, nu doar de bărbați îndrăzneți, ci și de bărbați eroici.

Dumnezeu, în mila Sa infinită, să ne ajute mult.

12 comments

 1. Există mai multe aspecte ale libertății de exprimare:

  https://www.merriam-webster.com/dictionary/back%20talk

  “his mother sent him to his room because of his constant back talk”

  Ceea ce ne duce la un articol care se referă tot la Scoția:

  https://www.incorectpolitic.com/noul-highlander-scotean-cu-ma-sa-printesa-kabulului-scotia-eterna-pamant-islamic/#comment-43533

  Adică dacă tot n-a șters nimeni comentariul (până acum), hai să zicem tot.

 2. Sterie maica, felicitari pentru prezentare – superbe poze!

  Nu stiu unde le gasesti tu dar e tare frumos ce ai facut: sunt sigura ca acest luptator “de cel mai inalt etaj” cum se exprima marele revizionist, Robert Faurisson, cand admira un spirit deosebit de nobil si de puternic, sunt sigura ca Vincent Reynouard ar fi mandru de tine daca ar vedea cum il tratezi !

  Sper ca si cititorii nostri sa scormoneasca cu ravna in internet spre a se documenta independent de propaganda canibalilor care sufoca din ce in ce mai tare tot ce le iese in cale !

  Domnul sa va ocroteasca si pe voi si pe toti comilitonii ce va stau alaturi In lumea intreaga, rostind si scriind adevarul istoric adevarat , cu orice pret .

  Pe lumea asta fioroasa pe care ne-o dezvaluie existenta noastra, astazi si in care va trebui sa invatam sa REZISTAM !

 3. Statul National Legionar

  Este absolut incredibil ce se întâmplă. Trebuie făcut ceva cu omenirea asta. Cu lumea asta. Oameni absolut nevinovati sunt persecutați în ultimul hal posibil și băgați la închisoare, în timp ce adevărații infractori sunt mereu liberi. Nu mai suport!😢😢😢😢😢😢😢😢

 4. trebuie nitzica reviziune!

 5. Este nevoie nu de o istorie a secolului XX, ci de o istorie a modernității iudeo-masonice începând cu revoluția „olandeză” făcută de jidanii sefarzi refugiați din Spania(și ridicarea de către finanța jidănească a unei țări de mâna a treia la rangul de putere colonială care purta războaie cu țări mult mai mari), și terminând cu totalitarismul talmudic mondial de astăzi.

 6. Vincent Reynouard este gigantic! Un Urias! Un binefacator al Omenirii ! Al Omenirii cotropita de hoardele jidovesti ! Omenire batjocorita si asasinata de sinagoga satanei !

  Vincent si-a facut deja Coroana in Cer. El lupta ptr. Dreptate, ptr. Adevar !
  Dumnezeu si Maica Sfânta sa-l ocroteasca si sa-i dea fortza, ca sa învinga sanhedrinul perciunatilor!

  • Sa Va auda Dumnezeu, generosule Mos Stan, caci bietul Vincent Reynouard, precum toti vitejii revizionisti ai lumii, sufera si pentru noi, si pentru vitejii nostri !
   Trebuie sa tinem unul cu celalalt !
   Doar asa vom putea REZISTA !
   Cu fruntea sus, indiferent de ce soarta ne asteapta .

   Ocroteste-l si ocroteste-ne , Doamne, !

 7. Doamne ajuta, Caroline !
  Seara binecuvântata!

Leave a Reply

Your email address will not be published.