Home / Chestiunea Jidănească / Poetul Român Antisionist Marius Ianuș este în vizorul institutului terorist Elie Wiesel după ultimele cărți publicate. Acesta a trimis o scrisoare publicației Incorect Politic solicitând sprijin

Poetul Român Antisionist Marius Ianuș este în vizorul institutului terorist Elie Wiesel după ultimele cărți publicate. Acesta a trimis o scrisoare publicației Incorect Politic solicitând sprijin

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Noiembrie 8, 2021

Marius Ianuș

Poetul Român Antisionist Marius Ianuș este în vizorul institutului terorist Elie Wiesel după ultimele cărți publicate

Acesta a trimis o scrisoare publicației Incorect Politic solicitând sprijin

Am fost contactat pe adresa redacției de către scriitorul Marius Ianuș , un poet român neoclasic, considerat, până în 2010, liderul Generației 2000. În anul 2010 a renegat toate scrierile sale de până atunci, pe motive de credință, asumându-și o nouă direcție literară, creștin-naționalistă și a devenit frate de mănăstire.

Acesta a scris recent o carte intitulată Sonata lui Madoff, o carte incorectă din punct de vedere politic, care provoacă cititorul la gândire critică și atrage atenția jidanilor care se ocupă de combaterea românismului.

În luna Septembrie din anul 2021, institutul terorist Elie Wiesel a semnalat apariția Sonatei lui Madoff.

Fragment de pe blogul lui Marius Ianuș

Daniel Cristea-Enache, cronicarul de la “Realitatea Evreiască” și U.U.S.R. îl atacă pe Marius în postările de pe pagina sa de facebook. Autorul sonatei i-a spus tot ce a avut de spus în articolul său,   Scrisoare deschisă unui cronicar-tonomat.

Poetul Marius Ianuș este în vizorul sioniștilor după ultimele cărți publicate

Adevărat trăitor în spiritul Adevărului, Marius Ianuș a pus la dispoziție controversata lucrare pe canalul său de YouTube, în format de audiobook:

Cartea se poate cumpăra, cât se mai găsește, de la Libris – http://libris.ro/sonata-lui-madoff-marius-ianus-GFI978-973-23-188-33–p26956517.html

Prețul cărții în fomat fizic este 5 lei. Eu am luat mai multe, să dau și la prieteni. Marius a făcut un lucru impresionant punând toată istoria înșelătoriei lui Elie Wiesel în versuri, este un cadou ideal pentru un camarad.

Marius Ianuș are o sumedenie de versuri antisioniste în format audio pe canalul său de YouTube, vă încurajez să le salvați până se mai pot accesa. Blogul său poate fi accesat aici.

Iată și textul primit pe email:

Doamne ajută, fraților!

S-ar putea să fiu atacat de sioniști pentru o carte, cum o fost și Domnul Vasile Zărnescu.

Aveți mai jos o mică discuție de pe Facebook (cu poze) și o alta aici – https://yanush.wordpress.com/2021/10/04/institutul-elie-wiesel-protesteaza-impotriva-sonatei-lui-madoff/

Cum am văzut că l-ați susținut și pe el, mă bazez pe dumneavoastră în semnalarea cazului, dacă va fi un caz.

Cartea din pricina căreia or început să mârâie poate fi ascultată și/sau citită, integral, aici : https://youtube.com/playlist?list=PLeed-f-hvkB_ov9mw0Gsit7YsTS6og6PA

Se poate cumpăra, cât se mai găsește, de la Libris – http://libris.ro/sonata-lui-madoff-marius-ianus-GFI978-973-23-188-33–p26956517.html

sau de la Librăria Sophia din București (trebuie întrebat de ea, că nu e ascunsă).

Sunt acuzat că aș fi antisemit, dar eu sunt antisionist.

Vă mulțumesc!

Apără, Doamne, Neamul nostru Românesc!

Marius Ianuș, te salut frățește și te asigur că ai sprijinul meu mediatic în lupta contra hidrei sioniste, percep că în inima ta arde aceeași flacără vie, cu același dor de Adevăr și Biruință.

 „Căci acolo unde sînt doi sau trei adunaţi în Numele Meu, sînt şi Eu în mijlocul lor.”

Poetul Marius Ianuș este în vizorul sioniștilor după ultimele cărți publicate

6 comments

 1. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Ce simplu ar fi fost pentru cei patru rabini ortodocși să recunoască faptul că în urmă cu vreo 2000 de ani Dumnezeu le-a transmis un mesaj prin Iisus Hristos! Creștinismul a introdus conceptul că toate neamurile, inclusiv iudeii, sunt egale în fața lui Dumnezeu. Deocamdată vă supun atenției un eveniment major petrecut în România. Un număr necunoscut de evrei și rabini americani au inaugurat Sinagoga din Sighet. Niciun reprezentant al Federației Comunităților Evreiești din România – Cultul Mozaic nu a fost invitat să participe la acest eveniment. Nici măcar celebrul urâtor de români (nu l-am auzit niciodată spunând ceva bun despre români) Silviu Vexler nu a fost prezent. Vă dați seama ce show ar fi făcut acesta, dacă l-ar fi lăsat evreii americani? Oare de ce nici rabinul șef al CultuluiMozaic din România nu a fost invitat? Pentru că rabinii din SUA nici nu recunosc ereticii din cadrul sectei denumită FCER-Cultul Mozaic. https://www.incorectpolitic.com/federatia-comunitatilor-evreiesti-din-romania-nu-exista-din-punct-de-vedere-juridic/

  • FCER nu cumva se pretind ne-religiosi?
   …bine, “E” apare “la deruta”, deghizat …. paravan s nu se poata goym lua de ei pentu ce sint, ce reprezinta si ce [ne] fac.
   De fapt nu e o federatie/asociere de comunitati (ca nu traiesc in comunitatile pe care EI LE INFIINTAU = ghetto); e o retea de guvernari locale conspirative, cu filantropia “la inaintare” – ca Francamadoneria si (de la o vreme) chiar B.O.R.!, cu mixtura rabini-membri chipurile mozaici care se aduna la Templu/Sinagoga sa hotarasca cum transeaza prada capturata “cu acte” si cum dau loviturile ulterioare fraierilor care-i toleram.

   Au cateva retele – sefarzii si aschenazii cu “derivatele” reformate si ce secte ‘or mai fi si poate dintre astia era vreunu’ curios, invitat… ai nume de invitati din Romania?
   Secta Satmar – Haredim sau Hasidici se “tin” de Tora si cateva scrieri … da’ cica nu au legatura cu Cabalistii si considera Israelul un ocupant ne-legitim al teritoriului; poate de asta sa nu se fi vazut vreunul, cred da’ nu am mai multe informatii.
   Poate afli…

 2. Toti reclamantii care folosesc nume romanesti sa se desconspire si sa isi prezinte identitatea reala cu care opereaza la comanda Cahalului de destabilzare a societatii romanesti.
  In calitate de impostori NU MERITA atentie, dimpotriva – trebuie mai intai izolati si cat de curand expulzati cu retinerea averilor obtinute DE REGULA pe calea vicleniei, masluirii, coruperii, santajarii… ca sabotori si inamici publici.

 3. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Daniel Cristea Enache – un lup îmbrăcat în piele de oaie. Colaborator al Trinitas, agenția Patriarhiei. Acest pseudo-creștin cu opinii anti-românești vădite, după o simplă vizionare a facebook, poate fi crezut atunci când se va lepăda public de crimele împotriva umanității promovate de scrierile Torei.
  Îi răspund lui Daniel Cristea Enache la întrebarea retorică pe pagina sa de facebook:
  “Dacă aș avea printre prietenii de Facebook oameni care îi admiră pe legionari, i-aș întreba: pentru ce îi admirați?
  📌 Pentru că s-au închinat la Zelea Codreanu și la Hitler?
  📌 Pentru că l-au omorât pe Armand Călinescu?
  📌 Pentru că l-au omorât pe Iorga?
  📌 Pentru că au vrut puterea în România și au făcut rebeliunea legionară?
  📌 Pentru că i-au urât pe liberali și pe social-democrați?
  📌 Pentru că i-au urât pe evrei?
  📌 Pentru că au urât democrația?”.
  Domnule D.C.E. îi admir pe legionari pentru că au iubit românii! În opinia multor pseudo-români, a iubi Neamul Românesc este o crimă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *