Home / Actualitate / Partidul Noua Dreaptă: “Țara este lăsată la mâna infractorilor”

Partidul Noua Dreaptă: “Țara este lăsată la mâna infractorilor”

Incorect Politic
August 1, 2019

Partidul Noua Dreaptă

 

România este cutremurată de un nou caz care frizează patologicul. Întreaga țară este oripilată de cazul psihopatului violator și ucigaș cu sânge rece din orașul Caracal, dar și consternată și îngrozită de situația dezastruoasă în ceea ce privește siguranța vieții cetățeanului simplu, care se devoalează de la zi la zi, de la oră la oră, sub ochii noștri.

Pentru a nu răpi timp cititorului, n-o să mai amintim cu lux de amănunte ceea ce de-acum cunoaște o țară întreagă și o să încercăm să intrăm direct în subiect.

Pe scurt, spunem doar că e vorba despre o crimă care s-a înfăptuit sub ochii autorităților. O copilă de 15 ani (Alexandra) a fost ucisă cu sadism într-o casă sordidă din orașul Caracal, în clipele în care “oamenii legii” stăteau în fața casei, nefăcând nimic, doar așteptând, cu ochii la ceas, ora la care procurorul (din ce s-a aflat: cu simpatii pentru secta #Rezist) îi mandatase să intervină. Toate datele de până acum ale anchetei conduc la concluzia că fetița a fost omorâtă (tranșată și apoi arsă) în timp ce, hai să mai scriem odată deși termenul pare de-acum total nepotrivit, “oamenii legii” auzeau țipetele ei de durere și groază, fără să facă absolut nimic.

Neintervenția Poliției în acest caz, deși Legea le dădea cu prisosință dreptul să intervină (conform articolului 27 din Constituție), ar putea părea un caz izolat nefericit, care a condus la o crimă, și care, prin destituiri la sânge și restructurări, ar putea duce la evitarea tragediilor asemănătoare pe viitor.

Din păcate, acesta este doar vârful aisbergului: STS-ul, Procuratura etc… se spun vrute și nevrute în aceste zile, se cer “capete”, slugoii care (chipurile) conduc destinele României încearcă să se folosească, cu cinism, de acest caz pentru a mai câștiga capital politic și/sau pentru a-și înfunda adversarii. Dovadă este și mitingul și marșul din 27.07.2019 din Piața Victoriei din București, prin care secta #Rezist a încercat să abată atenția doar asupra vinovăției guvernului PSD (“ciuma roșie”), deși Opoziția actuală, total la cheremul lui Soros, a fost de-a lungul timpului la conducerea țării, dovedind același dezinteres pentru poporul român ca și guvernul actual.

Prin Comunicatul nostru vrem să atragem atenția asupra situației de ansamblu: țara este lăsată la mâna infractorilor. Atât a infractorilor cu “gulere negre”, adică a clanurilor interlope, formate atât din etnici români cât mai ales țigani, cât și a celor cu “gulere albe”. Iar aici situația este gravă de tot: politicieni autohtoni, de la o legislatură la alta mai lipsiți de coloană vertebrală, de caracter, de bun simț, ajungând până la demonizarea completă, cetățeni români doar cu numele dar alogeni prin naștere și prin comportament, șefi ai puzderiei de Servicii care chipurile apără siguranța statului și a cetățeanului, mergând până la “prietenii” externi ai României, care din ce în ce mai des și mai agresiv încearcă să-și promoveze în dauna statului român propriile interese.

Dar după cum se spune că “până la Dumnezeu te mănâncă Sfinții”, ne fixăm atenția la “firul ierbii”, adică la Procuratura și Poliția așa-zis Române, cu o responsabilitate imensă în înfăptuirea crimelor de la Caracal.

Poliția română în prezent este o glumă. Sinistră. “Subnutrită” la nivel de cadre și dotare, deprofesionalizată, la fel ca și situația Armatei. Nu este aici spațiul necesar pentru a analiza toate cauzele care au condus la această situație. Dar avem spațiul necesar pentru a declara răspicat: așa nu se mai poate!

Dacă nu este indiferentă la problema cetățeanului, Poliția se dovedește cel mai adesea incompetentă ori, cazul cel mai grav, mână în mână sau chiar aflată la dispoziția clanurilor interlope. Cazul copilelor ucise la Caracal a scos la iveală faptul că Sistemul este cangrenat, batjocura la adresa cetățeanului simplu fiind în prezent ridicată la modus operandi. De aici, senzația omului simplu, perfect justificată, de a trăi într-o adevărată junglă. Până la ideea și dorința omului simplu de a-și face singur dreptate nu mai e decât un pas. Greu de făcut, să recunoaștem, dar care odată făcut va da naștere unui adevărat fenomen. Consecințele acestuia ar putea fi benefice pentru societate dar și rele. Dar care în nici un caz nu vor putea fi puse în cârca românului simplu, a cărui datorie, în fața lui Dumnezeu și sieși ca om este să-și protejeze familia.

În programul platformă al Partidului Noua Dreaptă, la punctul 15 este scris: “garantarea siguranței cetățenilor și destructurarea clanurilor interlope”. Un deziderat de care toate partidele politice din spectrul parlamentar, perindate toate pe la Putere s-au apropiat doar într-o foarte mică măsură în acești aproape 30 de ani scurși de la Revolta din 1989.

Până la accederea la Putere, a partidului nostru sau a unei Coaliții naționalist creștin-ortodoxe, singura în opinia noastră care ar mai putea salva România, Noua Dreaptă îndeamnă cetățenii onești ai țării la a-și lua soarta siguranței lor și a familiilor lor în propriile mâini. Pare un îndemn la anarhie, dar să fim serioși, cine poate spune în prezent că există Libertate, Lege și Ordine? Acestea nu există pentru simplii cetățeni decât pe hârtie, care după cum s-a văzut poate fi aruncată la coș cu indiferență criminală.

Așadar, îndemnăm cetățenii României la următoarele:

  • Înscrierea în organizații și comunități naționaliste și creștine, prin care, în cazuri individuale grave, să știe că au suportul real al semenilor lor;
  • Organizarea unor echipe de ordine cetățenești: acestea pot fi formate din 3-4 sau mai mulți bărbați din cadrul unei mici comunități (sat, comună, bloc de locuințe dintr-un cartier sau chiar la nivel de stradă, cartier, etc – în cazul orașelor), care să patruleze seara în zona cluburilor, barurilor, zonelor întunecoase, a locurilor știute ca findi frecventate de persoane dubioase sau certate cu legea; Rolul acestor grupuri ar fi de a descuraja agresiunile fizice (cărora le cad cel mai adesea victime femeile tinere sau cele minore); În conformitate cu drepturile constituționale, acești oameni vor avea dreptul să intervină dacă observă vreo infracțiune în desfășurare, fără a mai cere voie de la autorități (care oricum nu fac nimic) și fără a aștepta ridicol nu-știu-ce mandat de la vreun procuror corupt sau incompetent;
  • Părinții să-și îndrume copiii, băieți și fete deopotrivă, spre practicarea sporturilor de contact (arte marțiale, box), ale căror deprinderi le pot fi de un real folos în cazul unei agresiuni fizice.
În ceea ce priveşte legitima apărare avem argumente de principiu, precum faptul că dreptul la viaţă este un drept fundamental (art. 22 din Constituţie), prin urmare ne putem apăra acest drept, integritatea fizică şi psihică. Dar, în contextul celor întâmplate, semnalăm și aici o anomalie, ca toate anomaliile din Lege fiind în defavoarea cetățeanului:
  • Este dată în Codul penal (art. 19, alin. 2), definiția legitimei apărări: “este în legitimă apărare persoana care săvârșește fapta pentru a înlătura un atac material, direct, imediat şi injust, care pune în pericol persoana sa, a altuia, drepturile acestora sau un interes general, dacă apărarea este proporțională cu gravitatea atacului”. Iar la această “proporționalitate” apare problema: conform acesteia, în momentul în care acest individ din Caracal care acosta tinere fete, doar ar fi pus mâna pe fată, cu scopul însă de a o imobiliza sau forța să urce într-un vehicul, iar fata ar fi ripostat “neproporțional”, adică în urma unei practici îndelungate a artelor marțiale l-ar fi lovit pe nemernic și l-ar fi rănit grav sau chiar omorât, apărarea n-ar mai fi fost legitimă iar fata agresată ar fi fost cea condamnată, nu-i așa? Acest fapt este injust și ar trebui eliminat sau schimbat, astfel încât, orice nemernic care încearcă o agresiune asupra altei persoane (un om pașnic niciodată sau aproape niciodată n-ar fi în postura de atacator), să știe că, la o adică, poate fi făcut de presupusa victimă, perfect legal, una cu pământul.

Prin acest Comunicat și prin pledoaria la organizarea Autoapărării de către cetățenii simpli și pașnici ai României, nu pledăm în nici un fel pentru subminarea Autorității în statul român. Constatăm doar o stare de fapt. Ca organizație care are printre scopurile principale apărarea familiei normale, propunem la anomalii grave soluții simple, cetățenești, și care sunt specifice naturii morale sănătoase a neamului românesc, în care întotdeauna indivizii s-au preocupat de siguranța, libertatea, prosperitatea și liniștea propriilor familii.

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Biroul de Presă – Noua Dreaptă
0723.553.555
0727.049.940

presa@nouadreapta.org
www.NouaDreapta.org

One comment

  1. Demn de notat ca unii tigani sunt fani Gheorghe Dinca:

    https://m.youtube.com/watch?v=NrPqqOepKN8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *